vladionescu81 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Buna ziua tuturor!Am vazut ca exista un topic despre problema spinoasa si deranjanta a talciocului galatean. Am gasit azi si am semnat o petitie online pentru mutarea acestuia in afara orasului. Adaug adresa aici, cu rugamintea de a da dovada se omenie si solidaritate fata de locuitorii zonei, semnandu-o. Locuiesc si eu in aceasta zona. Este liniste in timpul saptamanii. In week-end, dimineata, este insuportabil. http://www.petitieonline.ro/petitie/sem ... l?msg_ok=1
Relu Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Semnat Talciocul ăsta ar trebui să fie la cel puțin o juma' de chilometru de orice casă...sau măcar înconjurat de o perdea de copaci... Nu-i normal să te trezești dimineața în sunet de manel și huruit de motoare. M-am nimerit pe acolo într-o dimineață în care unul făcea demonstrații de frânare...pe carosabil Vlad Ionescu, dar niște semnături de la oamenii din zonă, n-ați adunat? N-ați încercat ceva cu viceprimarul ăsta, cu Ciumacenco?
Legumix Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 tinand cont ca din talcioc mi-am cumparat prima masina, si tot acolo am vandut-o....PAS
Relu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Și eu apelez de multe ori la talcioc...dar asta nu înseamnă că nu le dau dreptate oamenilor.Ar putea să-l mute pe lângă piața din Calea Prutului, maidan plin de gunoaie pe acolo cât vezi cu ochii. Nimeni n-ar mai fi deranjat de zgomot de manele și motoare.
George Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 In plus s-ar curati locul ala de gunoaie. Am impusca 2 iepuri deodata.
toto Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 tinand cont ca din talcioc mi-am cumparat prima masina, si tot acolo am vandut-o....PAS Nu confunda "institutia" TALCIOC cu locatia lui. Daca era in alta parte situat cu siguranta ca tot de acolo ti-ai fi luat prima masina... si tot acolo ai fi vandut-o. De aceea nu-ti inteleg argumentul. Cateodata e bine sa fim empatici cu acei oameni care chiar au o problema. Dar iti respect punctul de vedere.
Legumix Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 de asta are succes talciocul galatean fata de cel de la braila. la noi este la sosea , iar la ei este amplasat la carrefour armonia, in afara orasului...un loc destul de greu de ajuns.iar daca era amplasat pe calea prutului...tare cred ca nu l-as fi vizitat prea mult. :?
mariav10 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 semnat...mi-as dori LEGUMIX sa stai cateva luni in acel vacarm...sa deschizi fereastra si...in loc sa fie liniste auzi cum unul isi baga,altul isi scoate...unul scrasneste rotile,altul tipa,altul injura mai rau decat un birjar,pui mainile la urechi copilului...iti montezi termopan...dar ce folos?iti lasi masina in parcare intreaga si o gasesti cu cine stie se semnatura facuta direct pe capota...macar s-o fi semnat pe toata iti zici...si asa vroiai s-o vopsesti in alta culoare..ce sa zic...halal uniune la greu intre noi..de aia ni se zice moldoveni rai si...restul... :evil:
toto Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 ...iti lasi masina in parcare intreaga si o gasesti cu cine stie se semnatura facuta direct pe capota...macar s-o fi semnat pe toata iti zici...si asa vroiai s-o vopsesti in alta culoare..ce sa zic... "- Super! Mi se potriveste!" Si pe urma te duci si-l intrebi: "Tunezi si apartamente ?!?"
mariav10 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 SA STII CA LA ASTA MA GANDISEM CAND AM SCRIS.. DIN PACATE AM VZ PE VIU CUM ISI PLANGEA UNUL DE MILA si cum un altul scoate o carte de vizita si ii zice ca el il poate ajuta la pret redus... traim in romania si asta ne ocupa tot timpul...
Legumix Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 halal uniune la greu intre noi..de aia ni se zice moldoveni rai si...restul... :evil:1.daca tot esti moldoveanca, si te comporti ca atare, eu nu am cu ce sa te ridic....ramai la nivelul la care esti.iar cand ceri ajutorul, incerci sa lasi aroganta si ifosele la intrare...caci e posibil sa nu primesti nika2.eu AM COPILARIT la 2 blocuri de talcioc....cand era talcioc, nu targ de masini. cand era aglomeratie de nu aveai loc pe trotuar din cauza celor ce vindeau vechituri la acel moment, nu prea am auzit plangeri, desi erau mai multi vazatori/curiosi/cumparatori...iar gangurile dintre blocuri se transformau in wc publice mult mai intens decat acum :roll:
mariav10 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 lasand la o parte subtilitatea cu care m-ai facut moldoveanca proasta...sper ca ti-a placut balacareala in care ai crescut..ca tot la nivelul ala ai ramas.mie poate imi pasa de cei ce sufera cu nervii...si nu stau acolo ca sa simt...prostia din acea zona... :mrgreen: iar daca cer ajutor la vreo ceva... o fac in stilul propriu,iar daca tie nu iti place fii sanatos...ignora-ma,dar da o sansa celui pt care cer vreun ajutor...ar trebui sa mai scriu cate ceva dar ma grabesc sa intru in vacanta bine meritata departe de tine si de tot ce te oftica... :mrgreen:
Legumix Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Legumix - avertismentOn topic, vă rog!deci..pana la urma mootoo avea dreptate!legumix - avertisment - 0mariav - - 1arbitrul de tusa are INTOTDEANA dreptate....cred ca ti-a scapat ceva pe drum. reciteste mesajele
silviudeep Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Am votat si eu petitia. Intr-un oras civilizat nu este normal ce se intampla in acea zona. Am avut "norocul" sa trec cu masina intr-o duminica dimineata pe la 4 sau 5, cand intrau masinile in talcioc. Bineinteles ca nu circula nimeni acolo, de hazul lor. SI am fost nevoiti sa intoarcem si sa ocolim. Treaba cu zgomotul, iar nu este ok, cu mizeria de asemenea. Asadar daca talciocul va continua sa existe in aceasi locatie, mi se pare normal sas e respecte niste reguli elementare de bun simt (atat timp cat langa sunt blocuri si poate vor si oamenii de acolo sa se odihneasca si altfel decat ascultand ultimele hituri manelistice...)
vladionescu81 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Va rugam semnati si transmiteti mai departe acest link! Nu fiti nepasatori! Ajutati-ne !http://www.petitieonline.ro/petitie/sem ... 13048.html
vladionescu81 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Legumix, m-ai dezamagit! Alta parere aveai pe forumul Primariei cu privirea la aceasta problema ...nu ma asteptam la un astfel de raspuns din partea ta.... Daca ai copii, iti dorim din suflet sa simti ceea ce simtim noi ori de cate ori ii auzim pe nesimtiti cum injura langa masinile parcate in fata gheamurilor noastre. Daca iti vor tresari copii la auzul celui mai mic zgomot si se vor speria, la fel, iti dorim din tot sufletul, sa te gandesti la locuitorii acestei zone, pe care, prin raspunsul tau, ii tratezi cu maxim egoism...si zgomotele pe care le va auzi copilul tau fii sigurb ca nu se vor compara cu nemernicimea zgomotelor auzite de ai nostri ... in rest....sincer m-ai dezamagit .
riaji Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Semnatura dumneavoastra a fost inregistrata cu succes!Va multumim!
mariav10 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Legumix, m-ai dezamagit! Alta parere aveai pe forumul Primariei cu privirea la aceasta problema ...nu ma asteptam la un astfel de raspuns din partea ta.... Daca ai copii, iti dorim din suflet sa simti ceea ce simtim noi ori de cate ori ii auzim pe nesimtiti cum injura langa masinile parcate in fata gheamurilor noastre. Daca iti vor tresari copii la auzul celui mai mic zgomot si se vor speria, la fel, iti dorim din tot sufletul, sa te gandesti la locuitorii acestei zone, pe care, prin raspunsul tau, ii tratezi cu maxim egoism...si zgomotele pe care le va auzi copilul tau fii sigurb ca nu se vor compara cu nemernicimea zgomotelor auzite de ai nostri ... in rest....sincer m-ai dezamagit .e punctul forte!ce sa mai consumi sentimenete si energie aiurea! :roll: noi semnam,ingnoram restul... :roll:
dcp100168 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 1.517 gălăţeni au semnat pentru mutarea talciocului* Semnăturile lor vor fi argumentul suprem pentru un proiect de hotărâre de Consiliu Local iniţiat de senatorul Marius Necula şi grupul consilierilor locali PDL *Senatorul PDL Marius Necula a strâns, în trei luni, nu mai puţin de 1.517 semnături de la gălăţenii care doresc să schimbe amplasamentul talciocului, iar în locul lui să se facă un parc cu locuri de joacă pentru copii. Gălăţenii semnatari locuiesc în apropierea talciocului şi vor cu orice preţ să scape de acest coşmar de mizerie şi gălăgie. Mutarea talciocului este o acţiune pe care senatorul Marius Necula o pregăteşte de câteva luni bune, dosarul cu documente devenind tot mai gros. Împreună cu parlamentarul, grupul aleşilor locali PDL va iniţia un proiect de hotărâre de Consiliu Local în acest sens.„Dincolo de dorinţa cetăţenilor de a avea un parc, îi nemulţumeşte foarte mult modul în care lucrează în talcioc: zgomot, mizerie, fapte antisociale mărunte, dar consistente prin numărul lor, certuri, furtişaguri, consum excesiv de alcool, călcarea spaţiului verde. Cele peste 1.500 de semnături reprezintă un motor suficient de puternic pentru administraţie pentru a schimba amplasamentul, într-o zonă accesibilă, puţin în afara Galaţiului, spre Sidex, ca să nu deranjeze cetăţenii”, a declarat Marius Necula. Cele peste 1.500 de semnături, cu adresă şi datele de identificare, vor fi ataşate ca motivaţie la proiectul de hotărâre privind mutarea talciocului, iar Necula este convins că trebuie rezolvată această problemă.http://www.viata-libera.ro/articol-Vor_parc_in_locul_talciocului_2.html
Recommended Posts