dcp100168 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Un nou campionat fără turnicheteDirectorul de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal, Sorin Satmari, a declarat astăzi, agenţiei NewsIn, după terminarea inspecţiei asupra stadioanelor din Liga I, că situaţia acestora este destul de bună şi se fac progrese vizibile la infrastructură dar şi la securitate. "S-au făcut mari progrese în ceea ce priveşte stadionele, atât din puncte de vedere al infrastucturii, cât şi din punct de vedere al instruirii oamenilor de la firmele de pază, care vor asigura ordinea, pentru că şi acesta este un punct important. Fiecare echipă a avut mici probleme, dar nu foarte grave, şi a primit termen până la startul campionatului să le rezolve. Per total, situaţia este încurajatoare", a spus Satmari.Oficialul LPF a admis însă că o situaţie mai grea a fost întâlnită la Galaţi, acolo unde Oţelul are probleme cu turnicheţii care trebuie montaţi la intrarea în stadion: "La Oţelul e mai grav, pentru că ei nu mai primesc niciun fel de sprijin financiar. Au făcut comandă pentru turnicheţi şi îi aşteaptă, iar în maxim o săptămână, poate cu banii de pe vreun transfer, vor reuşi să rezolve această problemă. Marius Stan e un om extraordinar, care încearcă să facă tot ce-i mai bun pentru gălăţeni. Ţine şi el corabia deasupra apei cum poate".http://www.realitatea.net/situatia-stad ... 68667.html
dcp100168 Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Oţelul şi Internaţional ar putea juca fără spectatori în primele etapeJandarmeria ar putea cere forurilor fotbalistice superioare să interzică cluburilor Oţelul Galaţi şi Internaţional Curtea de Argeş să organizeze meciuri cu spectatori, pentru că stadioanele acestora nu îndeplinesc condiţiile minime de securitate. Declaraţia a fost făcută, joi, într-o conferinţă, de şeful de stat major al Jandarmeriei Române, general maior Olimpiodor Antonescu. Cererea ar putea fi făcută vineri, a precizat Antonescu, în funcţie de rezultatele făcute înainte de campionat. Potrivit generalului maior, jandarmii le-au cerut celor două cluburi să-şi remedieze deficienţele pe linie de securitate.Internaţional Curtea de Argeş va întâlni Oţelul Galaţi, vineri, de la ora 18:30, în partida inaugurală a primei etape a Ligii I, ediţia 2009-2010.
dcp100168 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Oţelul - Meciul cu Ceahlăul se va juca fără spectatoriFormaţia Oţelul va juca meciul cu Ceahlăul, din etapa a 2-a a Ligii I, fără spectatori, după ce formaţia nemţeană a depus un memoriu la LPF prin care acuza lipsa turnicheţilor de la stadionul din Galaţi, transmite corespondentul NewsIn. Directorul general al clubului gălăţean a admis că decizia LPF este corectă, însă a explicat că nu are ce face în această situaţie, pentru că stadionul nu este proprietatea echipei. "Este o măsură normală, de un an tot primim derogări. Regret că s-a ajuns la această situaţie, dar nu avem ce face", a spus Marius Stan.Marius Stan: "Imi cer scuze!"Directorul general al FC Otelul, Marius Stan, a tinut sa faca unele precizari dupa decizia Ligii Profesioniste de Fotbal ca partida cu FC Ceahlaul sa se desfasoare cu portile inchise. "Am facut o promisiune ca vom avea vara aceasta si nocturna, imi cer scuze fata de cei de care am facut promisiunea, dar eu nu sunt nici proprietarul stadionului, nici patronul stadionului, sunt un angajat la acest club, iar aceste probleme trebuie rezolvate la un alt nivel. Este posibil ca si la meciul cu Steaua sa avem aceeasi problema pentru ca daca nu s-au montat turnichetele intr-un an de zile este greu de crezut ca se vor monta in doua saptamani. Timpul fizic nu ne mai permite sa actionam mai repede, deci si la partida urmatoare sunt sanse mici sa evoluam cu spectatori in tribuna", a afirmat Marius Stan."http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1758&page=1
dcp100168 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Promisiuni din Combinat pentru Marius StanLiga Profesionistă de Fotbal a decis ca accesul publicului la meciul Oţelul - Ceahlăul, care se va disputa duminică de la ora 18:00, la Galaţi, să fie interzis. Motivul îl constituie lipsa turnicheţilor de la intrările în stadion. Păsuită timp de un an, gruparea de la Dunărea se vede obligată acum să îşi instaleze în cel mai scurt timp turnicheţii. Preşedintele Marius Stan a fost văzut în această după-amiază prin Combinatul Siderurgic, principalul sponsor al echipei, de unde a reuşit, se pare, să plece cu promisiunea că instalaţia de turnicheţi va fi cumpărată.http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... e-inchise/
dcp100168 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Vin turnichetele pentru Stadionul „Oţelul”!Greu termen, turnichetele astea! Şi la pronunţie sunt mari probleme: unii, majoritatea, le zic turnicheţi, alţii turchineţi (n.r. – provine din limba franceză, „tourniquet”) etc. Toată lumea a întors pe o faţă şi pe alta subiectul barelor în cruce în absenţa cărora spectacolele fotbalistice nu se mai pot desfăşura cu public. Povestea pare însă a se îndrepta. Încă de luni după-amiază – cel puţin aşa spun cei trei lucrători pe care i-am întâlnit ieri la prânz la poarta dinspre Liceul Auto a arenei din Ţiglina III – au demarat lucrările pentru montarea de turnichete care să nu mai alunge microbiştii la televizor sau cu urechea la radio. Culmea este că de operaţiunea de montare a barelor în cruce se ocupă o firmă din Piatra Neamţ, oraş care a fost reprezentat de Ceahlăul la partida fără spectatori de duminică. Nemţenii care lucrează de zor pentru utilarea la timp a stadionului spun că până la partida cu Steaua totul va fi în regulă. „Montăm 11 turnichete la şase porţi, aparatele propriu-zise urmând să ajungă la Galaţi cel târziu miercuri, 12 august”, a afirmat unul dintre ei.http://www.viata-libera.ro/articol-Vin_ ... %9D_2.html
dcp100168 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Oţelul - Steaua se joacă cu spectatoriDirectorul de marketing al clubului Oţelul Galaţi, Dragoş Ghiuţă, a declarat, miercuri, că instalaţia de acces în stadion va fi montată până la meciul din etapa a IV-a, în compania formaţiei Steaua, pentru ca spectatorii să poată avea acces pe arenă. "Firma care montează turnichetele ne-a asigurat că lucrările vor fi gata la timp. Clubul a plătit avansul urmând ca restul costurilor să fie suportat de proprietarul stadionului, compania ArcelorMittal. Vor fi 11 turnichete, fiecare are o capacitate de maxim 800 de persoane pe oră, de accea rugăm suporterii noştri să vină cu mai mult de oră înaintea începerii partidelor la stadion pentru a se evita busculade în zonele de acces", a spus Ghiuţă.http://www.tvr.ro/articol.php?id=67334
dcp100168 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Doar trei turnichete din cele 11 necesare la stadionul Oţelul au ajuns la GalaţiDoar trei din cele unsprezece turnichete care trebuie montate la porţile de acces ale stadionului Oţelul au ajuns, până ieri, la Galaţi, însă conducerea clubului speră ca problemele să fie rezolvate până la meciul de duminică cu Steaua. Cele trei turnichete au fost deja montate.Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că povestea de la partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a doua a Ligii I, nu se va mai repeta şi în meciul cu Steaua. "Nu cred că se va juca cu porţile închise la meciul cu Steaua. Am discutat şi eu cu cei care se ocupă de montarea turnichetelor şi mi-au dat asigurări că până duminică vor fi toate montate", a spus Munteanu.http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=12
Recommended Posts