Jump to content

Program pentru traseele Transurb

Recommended Posts

Posted

Cine ma poate ajuta cu orarul tuturor traseelor Transurb pentru ca vreau sa evit pe cat posibil sa folosesc maxitaxi. Sper ca nu am deschis intr-un loc gresit acest topic.

Posted

Cam ceață...

Cel mai bine ar fi să te interesezi pe la șoferi, care e frecvența. La minut, ca la trenuri, nu cred că te poți baza.

Posted

Nu stiam ca-s puse la secret :d . Ma gandeam ca este careva pe forumul asta pasionat de transporturi. Asta e, trebuie sa caut in alta parte

Posted
Nu stiam ca-s puse la secret :d . Ma gandeam ca este careva pe forumul asta pasionat de transporturi. Asta e, trebuie sa caut in alta parte

Orarul este "afisat" in anumite statii, insa este pur informativ. Nu prea te poti baza pe el...

Posted

Da dar macar o frecventa a traseului si tot era bun. Am senzatia ca transurbul vrea sa indeparteze calatorii de genul ,,duceti-va dracului cu maxitaxi''. Au un management extrem de prost (se cunoaste ca au fost bagati in societate tot felul de incompetenti pe linie de partid si nu pe baza competentelor profesionale)

Posted
Managementul Transurb vă oferă şi o pagină de internet http://www.transurbgalati.ro/index.php, puţin în construcţie :d

De foarte mult timp e in constructie. Am rupt google-ul in 2 sa gasesc o informatie cat de cat ajutatoare. Ma revolta ca sunt niste lucruri simple dar vitale pentru a-si atrage calatori implicit bani pentru supravietuirea societatii dar nu exista interes. Lipsa de interes este raspandita in toate domeniile din orasul nostru.

Posted

Da ce aveti cu maxi-taxi? Eu merg des cu ele atat in Braila cat si in Galati si mie imi plac. Sunt multe motive pentru care imi plac: confort, te duce repede la destinatie, platesti 1 singur leu pe cand daca ai folsi rutele Braicarului sau Transurbului ar trebui sa dai mult mai multi bani 2 sau 3 lei pe aceeasi distanta plus sa pierzi vreo 15 minute doar asteptand autobuzele (pentru ca tb sa schimbati). Voi care va place sa mergeti doar cu transurbul vad ca nu constientizati. Voi o sa plangeti dupa bani si dupa timpul pierdut.

Posted
Da ce aveti cu maxi-taxi? Eu merg des cu ele atat in Braila cat si in Galati si mie imi plac. Sunt multe motive pentru care imi plac: confort, te duce repede la destinatie, platesti 1 singur leu pe cand daca ai folsi rutele Braicarului sau Transurbului ar trebui sa dai mult mai multi bani 2 sau 3 lei pe aceeasi distanta plus sa pierzi vreo 15 minute doar asteptand autobuzele (pentru ca tb sa schimbati). Voi care va place sa mergeti doar cu transurbul vad ca nu constientizati. Voi o sa plangeti dupa bani si dupa timpul pierdut.

Te duce mai repede??? Asta da gluma buna. Sa stii ca daca prinzi un autobuz si un maxi taxi si pleaca ambele in acelasi moment din statie, ajungi MULT mai repede la destinatie cu autobuzele transurb. AM cronometraT. Singurul beneficiu la maxi taxi este ca vin destul de des in statii, spre desoebire de Transurb. Nu mai vorbim, ca in autobuzele astea noi, MAZ, stai mai confortabil, nu mori la semafoare asteptand sa mai ia soferul 1 Ron, plus ca nu mirosi transpiratia la toti ca in maxi taxi, fiindca niciodata nu se respecta regula calatorilor maxim permisi a fi transportati. PLus ca autobuzele sunt si libere, nu te ingramadesti... Problema este sa il prinzi in statie cand ai nevoie... ;) Oricum, vor disparea dubarii din oras, in viitorul mai mult sau mai putin indepartat.

Posted

Deci eu unul nu mai am ce discuta cu tine. Daca crezi ca eu glumesc. Da nu te-ai uiotat din Autobuz cate maxi au depasit autobzul? Nu cred erai prea ocupat cu ochii in cronometru. Eu unul sunt multumit de ele si atata timp cat vor exista le voi folosi. Tu stai si mori de cald vara in statii si ingheata de frig iarna in statii. Si nu mai am ce discuta cu tine pe tema asta.

Posted

George, nu cred ca ai dreptate sa te superi. Si eu zic ca silviudeep are dreptate.

Ai vazut tu poate autobuz depasit de maxi taxi, dar asta doar pentru ca acel maxi taxi sa se opreasca si sa zaca in statie dupa inca un posibil calator, sau sa stea pe la toate semafoarele. Timp in care autobuzul e hat! departe. Dupa care iar forjeaza nebuneste, intrind de-amboulea de pe o banda pe alta, ca sa o ia inaintea altuia pina in statia urmatoare.

Daca crezi ca iei o dubita sperind sa ajungi din punctul A in punctul B intr-un timp determinat... eu zic ca nu reusesti.

Conduc masina in Galati si ii vad cum merg.

Motivul principal pentru care evit pe cit posibil dubele nu este insa timpul, ci lipsa de securitate. La stilul de condus al astora, nu sint niciodata sigur ca ajung la destinatie intreg. :cry:

Posted

George, pe bune, de ce te superi ?!?? Nu accepti ca altii au alta parere pe un anumit subiect ?

Oricum, am avut posibilitatea sa cronometrez DE MAI MULTE ORI si pe aceeasi distanta diferenta ca si timp dintre un maxi-taxi si un autobuz Transurb.

Si pentru argumentare iti dau (doar) un exemplu: Eu si cineva din familie trebuia sa ajung din Micro 19 (statia de la Neacsu) in Vadul Ungurului unde trebuia sa cobor la statia de la azilul de batrani (vis-a-vis) de fosta fabrica Apollo. Traseu destul de lung.

Deci, am plecat impreuna. Eu n-am abonament asa ca m-am suit in primul maxi-taxi Micro 19 - Parc CFR care deja stationa in statie. In urma se vedea un autobuz care venea si el in statie. Cealalta persoana s-a suit in urma mea in autobuz.

Cred ca-i de prisos sa-ti spun ca soferul de pe maxi-taxi a mai stat cateva minute in statie poate-poate se mai suie cineva!!! La urmatoarea statie (cea de la Spitalul Judetean) a prins 2 (DOUA) semafoare si deasemenea a mai stat si in statie ca sa mai agate pe cineva! ( Intre timp a mai trecut si un troleibuz pe langa noi !!! ) Pe urma a facut in asa fel incat sa prinda si semaforul de la Mc Donalds, tot in speranta ca poate se mai suie cineva !

Apoi, ca sa recupereze timpul a bagat viteza si schimba benzile de parca noi eram saci de cartofi.

I-am reprosat (civilizat) s-o lase mai incet. Bineinteles ca mi-a raspuns ca daca nu-mi place sa ma dau jos!!! ( Nesimtitul! ) Eu am o fire CALMA dar ATUNCI am schimbat foaia si n-ai vrea sa stii discutia! ( Cu toate ca-mi venea sa-l iau la bataie, lucru imposibil cat timp "conducea", cred ca argumentul suprem a fost ca o sa-i borasc (adica vomit) in masina).

Dupa care spiritele s-au linistit, si a mers cat de cat normal... dar cu intarzierele obisnuite in statii.

Cealalta persoana, care s-a suit dupa mine, dar in autobuz, a ajuns cu aproape 10 (ZECE) minute mai devreme!

Acum, George, binenteles ca o sa te intrebi de ce eu prefer maxi-taxi, si o sa-ti dau niste argumente pro dar si contra.

Argumente PRO maxi-taxi:

1. Sunt multe, nu trebuie sa astepti.

2. Nu-ti trebuie bilet ! ( Pt. mine un argument important)

Argumente CONTRA maxi-taxi:

1. Inatarzie mult pe traseu !

2. Chiar daca sunt (sau nu) aglomerate nu pleaca din statie pana nu se mai urca cineva!

3. Majoritatea soferilor de pe maxi-taxi conduce ca naiba.

4. Multi soferi sunt necivilizati

5. Am asistat la diverse faze in care se luau la intrecere, nervosi ca altii (deh concurenta) le-a luat-o inainte si ajung inaintea lor la urmatoarea statie de unde pot "agata" alti calatori.

6. Opresc un timp lung, nejustificat la stopuri!

7. Merg haotic si incurca circulatia !!!

8. Unii soferi mai si fumeaza !!!

Dupa cum se observa, eu cel putin, nu am nimic impotriva ideii de serviciu asigurat de MAXI-TAXI ci am impotriva anumitor soferi (din pacate majoritatea ) de MAXI-TAXI ! Toate aceste disfunctionalitati dintre operatorii de maxi-taxi isi au originea in faptul ca-s prea multe pe traseu si concurenta este acerba. S-au dat prea multe licente.

Se stie ca acolo unde exista concurenta cetatenii au de castigat in calitate insa noi traim in Romania si la noi lucrurile stau "altfel".

Sunt bune si maxi-taxi si autobuzele Transurb insa cred ca raportul, proportia dintre ele ar trebui schimbata

Posted

Maxitaxi este un mijloc de transport (daca se poate numi asa) pentru oameni care nu au nici un fel de initiativa si se complac in putoarea impusa de nesimtitii aia burtosi de la primarie. Adica nimeni nu se ia de sofer cand face ce face insa pe forumuri toti se plang. Pe mine ma exaspereaza cum stau la semaforul ala in Tiglina si chiar eram sa ma iau la bataie cu soferul pentru ca iam spus sa plece mai repede ca ma grabesc. Transportul civilizat este cel in comun cu autobuze,tramvaie, trolee. Au venit prieteni din Cluj aici si m-au intrebat ce-i cu tiganeala aia cu dubele pt ca au vazut cum stateau ca hienele in Tiglina. Cine are de gand sa stea pe timpul lui agatzand calatori aiurea-n tramvai si sa suporte stilul manelistic al soferilor de dube nu are de cat.

Aici e un copy/paste de la un alt post de-al meu:

Un sofer meltean se cearta cu calatorii. Savurati limbajul unui sofer de 2 bani din maxitaxi-urile galatene cu numarul GL 79 KST. Masina este un VW LT de culoare verde si are traseul Parc CFR-Micro 39. http://www.youtube.com/watch?v=NBsuzzyrpao

Posted

Un sofer de autobuz, indiferent de numarul de calatori, ia un salariu.

Un sofer de maxi taxi de unde-si scoate banii?

Am auzit o vorba, acum doua saptamani, intre doi soferi de maxi: cica Dobritoiu achizitioneaza autobuze, pentru la anu'...

Posted
Un sofer de autobuz, indiferent de numarul de calatori, ia un salariu.

Un sofer de maxi taxi de unde-si scoate banii?

Am auzit o vorba, acum doua saptamani, intre doi soferi de maxi: cica Dobritoiu achizitioneaza autobuze, pentru la anu'...

Este adevarat insa tot cei de la primarie au permis tiganeala asta si am ajuns de rasul curcilor. Soferii (multi proprietari de masini si care platesc rate) s-au calicit si s-au aruncat mult peste posibilitatile lor pt ca interesele sunt mari si se permitea iar acum din cauza lor pentru ca se alearga ca hunii ne pun viata in pericol. Va amintiti accidentul de pe zebra din tiglina. Si daca ei achizitioneaza autobuze tot asa o sa le fugareasca si stau pe la semafoare la verde? Mie tot dracul ala mi se pare.

Posted

Dobritoiu patron la care din cele 3 firme de maxi-taxi? In Braila s-au inmultit microbuzele cu usi automate: acum sunt la Gebamy pe 8 si 31 (90% din parcul auto), la Mantrans (33 si 34) 50% din parcul auto si la Aventin (36 si 41) doar 20% din parcul aut, cele cu usi automate a Aventinului circula doar pe linia 36. Pe langa acste 3 firme noi mai avem inca 2 firme de maxi-taxi: Minibus si Trans Europax.

Autobuzul liniei 9 a intat in reparatii si a fost inlocuit cu un microbuz cu usi automate.

Posted

Noi nu trebuie sa luam calea brailenilor cu asemenea transport. Exemple in sensul bun sunt Cluj si Timisoara. Aia au transport in comun in adevaratul sens al cuvantului pentru ca nu au permis sa fie in orasul lor ca la tigani sau ca la marlani.

Posted
Deci eu unul nu mai am ce discuta cu tine. Daca crezi ca eu glumesc. Da nu te-ai uiotat din Autobuz cate maxi au depasit autobzul? Nu cred erai prea ocupat cu ochii in cronometru. Eu unul sunt multumit de ele si atata timp cat vor exista le voi folosi. Tu stai si mori de cald vara in statii si ingheata de frig iarna in statii. Si nu mai am ce discuta cu tine pe tema asta.

Nu inteleg de ce te superi. Dar vorbesti aiurea. Stai linistit ca nu mor de cald, am masina cu ce sa ma deplasez, insa asta nu inseamna ca nu mai folosesc mijloacele de transport in comun. Facem un pariu: Ne intalnim amandoi la un "forum meeting" si alegi un traseu, si plecam simultan: eu cu Transurbul, tu cu maxi taxi. Daca tu ajungi primul la capatul de linie, eu promit ca ofer o naveta de bere la urmatorul meeting "oficial", daca insa am eu dreptate recunosti ca ai gresit. Nu am nimic personal cu tine, dar observ ca te ataci aiurea pe oricine indrazneste sa te combata. Sa auzim de bine... :lol:

Posted

Silviu eu nu am nimic nici cu tine si nici cu cei care au ceva impotriva soferilor de maxi taxi, ci am ceva cu cei care generalizeaza marlania unor soferi si vor desfiintarea firmelor particulare si acestui serviciu de transport din simplu motiv ca ei urasc acest serviciu, si pentru asta ei vor MONOPOL, ca pe timpul comunismului. Pana si in strainatate exista firme particulare de transport. Eu nu vreau desfiintarea serviciului maxi-taxi ci evoluarea sa. De la microbuze la autobuze si taxare unica pe card la fel cum e in strainatate sau cum e in bucuresti RATB si Metrorex. Si amenzi mari pentru soferi care care nu respecta regulile. Ca sa se descurajeze marlania.

Nu credeti ca ar fi bine ca particularii sa ia Midibuze Isuzu si Cobra si tu ca calator ai un card UNIC valabil pe toate 4 sau 6 societatile de transport din oras si taxezi atat la urcare cat si la coborare dupa sistemul RATT sau sistemele din strainatate? si platesti atat cat calatoresti?

Posted

Si sa nu faca evaziune fiscala. Va dati seama ca afacerea asta cu maxi taxi cata paguba aduce bugetului local? E imensa paguba iar noi cetatenii de rand, transurb sau orice alte societati sunt aspru amendate iar in cazul nostru (pf) se baga penalitati de ne ia dracu.

Posted

Pai daca ar exista taxare UNICA credeti ca evaziune fiscala ar mai fi? Nu ar mai fi. Acelasi bilet care il ei de la automat sau card care il ei de la chisc (ca abonament sau portofel electronic) il vei putea valida fioe in autobuzele transurbului fie in ale particularilor) deci adio evaziune fiscala. Numai ca in felul acesta se vor gasi blatisti si la particulari nu doar la stat. Si particularii de unde ia controlori? ii reangajeaza pe aceeaisi baieti care in urma cu cativa ani strigau in gura mare (Centru-Gara)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.