dcp100168 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 "Dorinel lasă Oţelul şi vine la negocieri pentru Tănase! Dacă eram şef la Galaţi, era OUT!"Victor Becali s-a declarat nemulţumit de implicarea lui Dorinel Munteanu în transferul lui Tănase la FC Koln. Impresarul a declarat că fotbalistul argeşenilor merită să plece la o echipă mai bună, fiind un jucător de echipă naţională. "Tănase e cel mai disputat fotbalist şi prin prisma faptului că Argeşul a retrogradat şi vrem să găsim o soluţie pentru a-l vinde. E un jucător de echipă naţională şi e normal să rezolvăm această problemă. Ieri nu am putut discuta, pentru că domnul Mayer nu răspunde la telefon. Mie nu mi se pare normal ca un antrenor (n.r. Dorinel Munteanu) să-şi lase echipa şi să vină la discuţiile pentru transferul lui Tănase. Eu, dacă eram preşedinte la Oţelul, îl dădeam afară. De aia a fost antrenor pe la 50.000 de echipe! Ce, îl vedeţi pe Mourinho să meargă traducător prin Italia! El e Dorinel Munteanu, e antrenor, nu traducător!", a declarat Victor Becali la Sport.ro. Impresarul nu s-a oprit aici, şi a continuat pe un ton ironic: "Să nu ne trezim în vreo etapă de Liga I, când Oţelul are meci, că Dorinel nu e pe bancă. S-ar putea să avem surpiza să-l găsim pe la Piteşti, traducând pentru transferul lui Tănase."http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... ut-4696007
dcp100168 Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Dorinel despre Victor Becali: "Câinele moare de drum lung şi..."Atacurile repetate ale agentului de jucatori Victor Becali la adresa antrenorului Otelului Galati, Dorinel Munteanu, pe marginea unui eventual transfer al lui Cristian Tănase de la FC Argeş la FC Koln l-au lăsat indiferent pe fostul internaţional, care a preferat să evite să se implice în schimburi de declaraţii. Dorinel Munteanu a ţinut însă să facă unele precizări: "Este un proverb care reflectă situaţia: Câinele moare de drum lung şi.... "nu-mai-stiu-cine" de grija altuia. Da, am lipsit trei ore din Galaţi pentru a-i asista pe reprezentanţii clubului FC Koln la discuţii. Am avut însă acordul domnului director general Marius Stan, iar domnia sa n-a avut nimic împotrivă. Trebuie ştiut faptul că programul echipei noastre n-a fost afectat nici macar o secundă! Am făcut acest lucru din respect pentru oamenii de la FC Koln, nu din obligaţie, dar anumite persoane, care ştiu doar să atace prin presă, nu cunosc noţiunea de respect. N-am vizat niciun comision, să stea liniştite persoanele respective şi să-şi vadă de treaba lor!", a declarat Dorinel Munteanu.http://www.prosport.ro/fotbal-intern/li ... si-4696027
Recommended Posts