Jump to content

Gălăţeni înjuraţi şi izgoniţi de pe o plajă din Mamaia


Recommended Posts

Turisti injurati si izgoniti de pe o plaja din Mamaia!

Concediu incheiat amar pentru doi turisti din Galati, care au fost injurati si izgoniti de-a dreptul de pe o plaja din Mamaia. "N-am facut nimic" spun oamenii, care si-au asezat prosopul intr-o zona de sezlonguri. Asta i-a deranjat insa din cale-afara pe responsabilii locului, desi exista un afis prin care romanii sunt anuntati ca accesul este liber si neconditionat. Speriati de reactia lor violenta, turistii au chemat un politist. Prezenta agentului nu i-a impresionat insa deloc pe cei care inchiriau sezlongurile. Cei care administreaza plaja ar putea fi amendati doar pentru nerespectarea regulilor afisate, spun autoritatile. Culmea, turistul sustine ca, dupa acest incident, tot el a fost amendat, pentru tulburarea linistii publice.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -vina.html

Link to comment
Share on other sites

Se pare că e o practică frecventă pe litoral...

Acum doi ani, la localul unde mâncam a izbucnit o neînțelegere între un consumator și chelner. Patronul, chemat la fața locului, în loc să aplaneze conflictul, a apăsat pe butonul de intervenție. A apărut un polițist, care după ce s-a legitimat, a solicitat buletinul. A revenit câteva minute mai târziu, cu un proces-verbal de contravenție...

Și totul plecase de la un rest calculat greșit...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.