dcp100168 Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Sora lui Penelope Cruz, mama maidanezilor din GalaţiDupă ce a trimis mesaje la toate celebrităţile de pe IMDb, invitându-le să ajute cei 20.000 de maidanezi din Galaţi, ONG-ul ROLDA a găsit susţinere doar la Monica, sora lui Penelope Cruz. „Nu am putut refuza campania «Have a Heart» a celor de la ROLDA. Animalele au făcut parte întotdeauna din viaţa mea; ele mi-au adus bucurie şi dragoste. Este îngrozitor să văd cum sunt tratate aceste animale din România şi cum sunt lăsate să-şi poarte singure de grijă“, spune actriţa şi dansatoarea Monica Cruz, sora celebrei Penelope. Monica este o mare iubitoare de animale. Până acum a adoptat şase câini, pe care îi numeşte „copiii mei“: doi cockeri spanioli, un Yorkshire Terrier, un Bichon, un Pug şi un câine vagabond, pe care l-a salvat de pe străzile Mexicului. Este prima celebritate care spune „I choose to care about Romanian homeless animals“ („Aleg să am grijă de animalele fără stăpân din România“) şi îşi oferă imaginea pentru campania „Have a Heart for Romanian Homless Animals“.„Am dat un mesaj pentru toate celebrităţile de pe IMDb, în care am spus despre problemele animalelor din România, în speranţa că vom putea, cu ajutorul lor, să le ameliorăm situaţia, ulterior să găsim şi fonduri. Singura care a răspuns a fost agenţia Monicăi Cruz. Şi am mai primit un răspuns din partea lui Colleen Paige (n.n. - unul dintre primii specialişti în comportamentul animalelor de companie din SUA)“, ne-a declarat Dana Costin, preşedinte ROLDA. Iniţial, mesajul Danei i-a fost destinat lui Penelope Cruz. „Luna trecută am fost contactată de agentul lor, care mi-a spus că Penelope este foarte ocupată în perioada următoare, avea de făcut şi un film, dar că Monica ar fi mai interesată şi că e dispusă să doneze imaginea ei fundaţiei, în scopul promovării campaniei“, a continuat Dana. Au fost contactate şi câteva celebrităţi autohtone. Deocamdată nici una nu s-a arătat interesată de acţiunea fundaţiei gălăţene.Campania va debuta în luna august, mai întâi stradal, cu panotaj în tot municipiul Galaţi. „Apoi vom organiza Ziua naţională a câinelui, în parteneriat cu Colleen Paige şi fundaţia ei, iar în decembrie, Ziua internaţională a câinelui fără stăpân“, adaugă preşedinta organizaţiei. ROLDA a fost înregistrată ca ONG în 2005. Colaborează cu clinici veterinare din Galaţi şi a ajutat la realizarea a peste 3.000 de sterilizări. A construit două adăposturi pentru câinii fără stăpân, a trimis câini pentru adopţie în Anglia, Statele Unite şi Olanda şi medici veterinari locali la perfecţionare în străinătate. După ultimele estimări, în municipiul Galaţi se găsesc în prezent peste 20.000 de câini fără stăpân.http://www.cotidianul.ro/sora_lui_penel ... 93561.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 Doar vedetele pot sa isi ofere imaginea in scopul unor campanii? Nu e cinstit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts