Jump to content

Internaţional Curtea de Argeş - Oţelul Galaţi 0-1

Recommended Posts

Posted

Dorinel doreşte să înceapă cu o victorie campionatul Ligii I

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, vrea să debuteze cu o victorie în faţa nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş. Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că a pregătit la victorie meciul din prima etapă, cu Internaţional Curtea de Argeş, şi că nu ar fi mulţumit cu un rezultat de egalitate. "Suntem concentraţi şi pregătiţi 100% de începutul campionatului. Am pregătit meciul cu Internaţional Curtea de Argeş la victorie, un egal nu cred că m-ar satisface. Avem un lot echilibrat şi, chiar dacă nu am transferat jucători cu nume, putem prinde cupele europene în sezonul viitor. Sunt mulţumit de ce am găsit la Oţelul, lot, bază materială, şi cred că ne putem îndeplini obiectivul", a spus Munteanu.

Tehnicianul a fost contrazis de directorul general al clubului, Marius Stan, care susţine că ar fi satisfăcut cu o remiză în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş: "Din 2005 de când sunt eu la Galaţi cred că avem cel mai echilibrat lot, numeric şi valoric, şi cred că ne putem îndeplini obiectivul, un loc în cupele europene. Un egal la Curte de Argeş ar fi un punct câştigat, se anunţă un campionat de anduranţă şi orice puncte este necesar".

Partida Internaţional Curtea de Argeş-Oţelul Galaţi se va disputa vineri, de la ora 18:30, pe stadionul din Mioveni.

Posted

20 de jucători au plecat în Argeş

Antrenorul Dorinel Munteanu a deplasat astazi 20 de jucatori pentru partida de vineri, cu International Curtea de Arges. Motivul este simplu: sarbul Milan Perendija si macedoneanul Gjorgji Mojsov nu si-au primit inca certificatele internationale de transfer si nu au putut fi legitimati. Se spera insa rezolvarea acestei probleme pana la ora jocului de la Mioveni. Au ramas acasa urmatorii jucatori: Stoian Kolev (suspendat), Alejandro Viglianti, Samoel Cojoc, Marius Pena, Adrian Salageanu (accidentati), Alexandru Avram, Ionut Neagu (echipa a II-a), Adrian Neagoie (foto), Njegos Golocevac.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1740&page=1

Posted

INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ - OŢELUL GALAŢI, vineri, ora 18:30

Arbitri: Istvan Kovacs - Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac

Observatori: Gheorghe Nedelescu, Dan Lăzărescu

Posted

Stoica spune că echipele din Liga I vor avea o misiune grea contra formaţiei sale

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat, joi, că are la dispoziţie un lot de jucători cu experienţă şi viteză de joc, calităţi care sunt necesare pentru a putea concura cu echipele din primul eşalon fotbalistic, transmite corespondentul NewsIn. "O să încercăm să câştigăm toate jocurile, nu ştiu cât de puternici suntem, dar în mod cert adversarii noştri vor avea o misiune foarte dificilă contra echipei Internaţional Curtea de Argeş. Am încredere în echipă, sunt foarte optimist, mai ales că am la dispoziţie jucători cu experienţă şi viteză de joc, ceea ce e foarte important la Liga I", a spus Ştefan Stoica într-o conferinţă de presă.

Pentru meciul cu Oţelul Galaţi, din prima etapă a Ligii I, Ştefan Stoica nu are probleme majore de lot, cu excepţia lui Ovidiu Bezanu, care nu este încă pregătit fizic şi a lui Cătălin Lazăr, care are probleme la umăr.

Internaţional Curtea de Argeş va întâlni Oţelul Galaţi, vineri, de la ora 18:30, în partida inaugurală a primei etape a Ligii I, ediţia 2009-2010.

Posted

INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ-OŢELUL GALAŢI 0-1 (Axente 70)

0-1, min. 70: După o centrare de pe partea stângă, mingea a fost recentrată de G. Paraschiv, şi noul intrat Axente a înscris cu un şut în vinclul porţii lui Marius Popa.

Internaţional: Popa - Băcilă, Chiricheş (Jianu 75), Viera, Neagu - E. Kone, F. Popa, Răduţ, Frăsineanu - Voiculeţ (Vezan 80)- Cl. Ionescu (Stoianof 62). Antrenor: Ştefan Stoica.

Oţelul: Baotic - Râpă, Costin, Jelev, Siminic - Ibeh, Giurgiu, Mojsov (Sârghi 90+3), G. Paraschiv - Pătraş (Antal 46), M. Matei (Axente 66). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Chiricheş 55, Băcilă 90+2, Neagu 90+3 / Giurgiu 36, Baotic 76, Antal 78, Mojsov 87. Cartonaş roşu: Frăsineanu 90+3

Arbitri: Istvan Kovacs - Sebastian Gheorghe, Radu Ghinguleac

Stadion: Dacia (Mioveni); Spectatori: 3.000. Partida s-a disputat pe stadionul din Mioveni, deoarece lucrările de modernizările a arenei din Curtea de Argeş nu sunt finalizate.

Înfiinţată în anul 2000, Internaţional Curtea de Argeş a debutat cu această ocazie în Liga I, echipa argeşeană evoluând până acum numai în ligile a doua şi a treia.

Posted

Dorinel Munteanu: "Cu siguranţă pe viitor o să ne prezentăm mai bine"

"Mă bucur pentru acest rezultat muncit. Au fost două reprize diferite şi, după un început greu în care gazdele au ratat câteva ocazii, în partea a doua am controlat jocul şi am înscris un gol meritat. Pe viitor cu siguranţă că o să ne prezentăm mai bine. Astăzi ne-a fost greu deoarece am venit după o perioadă lungă de cantonamente", a spus Munteanu.

Marius Stan: "Echipa nu este la turaţie maximă"

La sfârşitul partidei, directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, s-a arătat mulţumit de debutul echipei sale în acest sezon, însă consideră că aceasta nu este încă la potenţial maxim. "Trebuie să ne bucurăm de victorie, dar să avem răbdare cu această echipă, deoarece nu este la turaţie maximă. Am evoluat bine, mai ales că am făcut 5 schimbări faţă de echipa din sezonul trecut. Dorinel a adus rigoare şi disciplină, plus multă, multă muncă", a spus Marius Stan la Sport.ro.

Stefan Stoica: "Nu meritam sa pierdem"

"Este rau ca am pierdut, dar asta este viata. Nu meritam sa pierdem, dar nici sa castigam. Ne-a fost tare greu. Echipa nu este pregatita. A contat ca a fost si primul joc de campionat insa putem sa ne revenim. Toti suntem de vina pentru acest rezultat. Jucatorii au incerca sa joace, dar acesta este nivelul nostru. Galatiul a prins un sut pe poarta si a castigat", a spus Stefan Stoica, antrenorul echipei International Curtea de Arges.

Posted

Avertisment pentru club, amendă pentru antrenor

După prima etapă a Ligii I, Oţelul Galaţi a primit un avertisment, din partea Comisiei de Disciplină a FRF, din cauza comportamentului suporterilor la jocul din deplasare cu Internaţional Curtea de Argeş. De asemenea, antrenorul Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi) a fost amendat cu 10.000 de lei, din cauza comportamentului de la meciul din prima etapă.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.