Jump to content

Balul Verii pentru pensionari

Recommended Posts

Posted

CAR organizează Balul Verii pentru pensionarii gălăţeni

Peste 100 de pensionari sunt asteptaţi în această seară la Balul Verii organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din judeţul Galaţi, transmite corespondetul Informaţia.ro (AMOS News). Preşedintele CARP Galaţi, Ionel Hâncu, ne-a declarat că Balul Verii este un eveniment menit să înveselească reprezentanţii vârstei a treia, în special pe cei fără familie. „Organizăm cel puţin 4-6 de baluri pe an, plus mini-revelion şi Revelion. Deja este al patrulea bal pe anul acesta. Pensionarii nu vin neapărat pentru mâncare şi băutură care este una simbolică, ci pentru a se distra. Este bun un prilej de alungare a singurătăţii”, a precizat Hâncu. Pensionarii vor petrece într-un restaurant situat pe malul plajei lacului Brateş. Preţul unui bilet la Balul Verii este de 45 lei, în aceşti bani intrând meniul şi muzica, dar şi o tombolă cu surprize şi premii.

Posted

N-am nimic cu ideea de baza, ci cu ideea titlului. Parca ii vad imbracati pe saracii batrani pregatindu-se ca la 15 ani pentru balul bobocilor, cu 2 saptamani inainte si mai apoi, in ziua respectiva, pasind sfios pragul localului imbujorati :) E o imagine vizuala care nu se potriveste evenimentului.

Posted

Apreciez astfel de actiuni. Cu titulatura, nu am nimic impotriva...daca-i bal, bal sa fie. Daca suna cretin "balul pensionarilor", atunci cum ti se pare ca suna "balul bobocilor"? ce-i aia? boboc de rata?? doar pentru ca e folosit foarte des nu mai zgaraie la ureche??

Posted

Nu, tocmai pentru ca pentru noi ideea de bal a intrat in vocabular ca fiind un eveniment dedicat special tinerilor. Nu stiu de ce, dar cand ziceam "balul bobocilor" ma gandeam intotdeauna la fete tinere si dragute de liceu, nicidecum la boboci de rata :d

Posted
Nu, tocmai pentru ca pentru noi ideea de bal a intrat in vocabular ca fiind un eveniment dedicat special tinerilor. Nu stiu de ce, dar cand ziceam "balul bobocilor" ma gandeam intotdeauna la fete tinere si dragute de liceu, nicidecum la boboci de rata :d

Cuvântul a mai fost în vocabular cu mult timp în urmă ;) A dispărut o vreme, ce-i drept. Eu n-am prins baluri, dar părinţii mei da. Şi ei sunt exact la vârsta participanţilor de mai sus...

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.