Jump to content

Recommended Posts

Posted

Problema e ca avioanele nu trebuie confundate cu autobuze sau trenuri unde cumperi un bilet si daca pierzi cursa, nu-i nimic biletul e valabil pentru urmatoaea. La avion daca ai pierdut zborul, biletul nu mai e valabil si de unde naiba mai scoate alti 1000 de E? si uite asa i s-a dus 1000 E pe apa sambetei. si 1000 E se castiga destul de greu mai ales in Romania.

Posted

@George, asta e viata. In plina epidemie de gripa, crezi ca intereseaza pe cineva ca a pierdut ea avionu?? De unde stii ca a dat ea 1000 euro pe un bilet de avion?? Poate a dat 100 sau 150.

Posted

Nici un bilet de avion nu costa atat de ieftin. Eu unul nu am vazut bilet de avion mai ieftin de 500 E si oricum tot s-a pierdut bani. Cat despre gripa porcina e doar o minciuna la fel ca si gripa aviara menita sa ne bage in sperieti degeaba, pentru a distrage atentia de la alte subiecte importante. Nu cred ca exista gripa porcina la fel cum nu a existat nici aviara. Am mancat pe atunci carne de pui zilnic si nu am patit absolut nimic. Deci din cauza unei minciuni de manipulare in masa femeia aceea a pierdut avionul +bani pe bilet. Asta nu imi place mie.

Posted
Nici un bilet de avion nu costa atat de ieftin. Eu unul nu am vazut bilet de avion mai ieftin de 500 E si oricum tot s-a pierdut bani.

George, eu am gasit bilet de avion spre Roma, de exemplu, si la 2 Euro..

Posted
Nici un bilet de avion nu costa atat de ieftin. Eu unul nu am vazut bilet de avion mai ieftin de 500 E si oricum tot s-a pierdut bani. Cat despre gripa porcina e doar o minciuna la fel ca si gripa aviara menita sa ne bage in sperieti degeaba, pentru a distrage atentia de la alte subiecte importante. Nu cred ca exista gripa porcina la fel cum nu a existat nici aviara. Am mancat pe atunci carne de pui zilnic si nu am patit absolut nimic. Deci din cauza unei minciuni de manipulare in masa femeia aceea a pierdut avionul +bani pe bilet. Asta nu imi place mie.

Esti sigur? De Low Cost ai auzit?? Mai informeaza-te...

Posted

George, pai eu ce imi tot bat gura aci pe forum de vreme antica incoa'? De ani de zile calatoresc cu maxim 1-2-3-4-5 euro pe cursa (cea mai scumpa cursa a mea a fost tenerife, unde biletul m-a costat 20 de euro).

Si, daca nu-ti vine sa crezi, iti prezint o oferta. Dar sa stii ca mai e valabila abia pana la 12 noaptea.

Timisoara - Roma 39 lei.

Stai o zi, o vizitezi, iar a doua zi iei urmatorul avion:

Roma - Venetia 4 lei

Apoi, te intorci acasa:

Venetia - Timisoara 39 lei.

Deci, tot transportul te va costa 82 de lei (toate taxele incluse) :twisted: Si unde mai pui ca la banii astia vezi doua metropole...

(Admine, de trebuie, poate fi mutat post-ul)

Posted

Pasi daca e asa ar tb sa imi fac si eu pasaport si dupa ce o sa am servici sa ma pun pe calatorit in fiecare weekend :d A si taxa de aeroport cat este la aceste low-cost ?

Posted

George, cel mai bine ar fi sa intri pe site-urile (sau "sait-urile" ??) companiilor low-cost. Nimeni nu-ti va putea spune exact cand si cat si mai ales pe ce rute. Firmele astea au promotii, serii limitate etc. Incearca Blue Air (companie romana), Wizzair (poloneza la origini), eventual Carpat Air...

Posted

Unde gasiti asa ieftin nu stiu. Eu am cautat pentru Milano si mai ieftin de 200 euro dus - intors nu am gasit. Preturile scrise de voi poate or fi dar sa iei bilet cu 2-3 luni inainte. Eu am cautat cu 2 saptamani inainte de plecare si asta era pretul.

Posted

Ce scrii tu acolo e fara taxe...spre exemplu eu cautam bilet pentru 6 august pentru 2 pers, si mai ieftin de 300 dus intors nu am gasit, data pentru care vreau eu. Asa ca ma las la mana mea si merg la munte mai bine.

Posted
Ce scrii tu acolo e fara taxe....

Daca alegi calculul in RON, iti va arata si taxele si tot e mai ieftin decat ce ai gasit tu :)

Informatii calatorie

Bucharest - Baneasa –

Milan (Bergamo) - Orio Al Serio

10 Aug 2009 08:25

Price: 86.00 RON

Tax: 181.00 RON

Subtotal: 267.00 RON

Milan (Bergamo) - Orio Al Serio –

Bucharest - Baneasa

18 Aug 2009 18:10

Price: 215.00 RON

Tax: 82.00 RON

Subtotal: 297.00 RON

Total: 564.00 RON

E doar un exemplu. Stiu ca nu e data pe care o doreai tu. Cu cateva zile inainte de placare nu cred ca poti gasi ceva la aceste preturi.Dar cu 2 saptamani inainte, da.

Posted
Si pretul gasit de tine e pentru 2 persoane?

Nu cred, e per persoana. Dar dupa cum ti-am mai spus, trebuie sa cauti cu ceva timp inainte, nu in saptamana anterioara plecarii. Ofertele de low cost sunt chiar generoase.

Posted

George, pai eu ce imi tot bat gura aci pe forum de vreme antica incoa'? De ani de zile calatoresc cu maxim 1-2-3-4-5 euro pe cursa (cea mai scumpa cursa a mea a fost tenerife, unde biletul m-a costat 20 de euro).

Si, daca nu-ti vine sa crezi, iti prezint o oferta. Dar sa stii ca mai e valabila abia pana la 12 noaptea.

Timisoara - Roma 39 lei.

Roma - Venetia 4 lei

Apoi, te intorci acasa:

Deci, tot transportul te va costa 82 de lei (toate taxele incluse) :twisted: Si unde mai pui ca la banii astia vezi doua metropole...

TOATE TAXELE DE AEROPORT SUNT INCLUSE! PRETURILE CARE VI LE-AM SCRIS SUNT CELE FINALE!

Posted
Pasi daca e asa ar tb sa imi fac si eu pasaport si dupa ce o sa am servici sa ma pun pe calatorit in fiecare weekend :d A si taxa de aeroport cat este la aceste low-cost ?

Nu iti mai trebuie pasaport. Esti in Uniunea Europeana, si poti calatori doar cu buletinul in toate tarile membre UE.

Posted

Ofertele de care spun se gasesc pe

www.wizzair.com

www.ryanair.com

Cele pe care le-am exemplificat mai sus au fost valabile pana la 12 noaptea. Promotia tinea de o saptamana. Daca se face rezervare in perioada promotiei, asta nu inseamna ca imediat se si trebuie plecat. Adica: prinzi promotia, iti faci rezervarea, dar zborul ti-l alegi, de exemplu, abia in luna octombrie, sau noiembrie.

Ma uitam pe wizzair, au oferta la Londra. Un zbor costa 129 lei toate taxele incluse(si cele de aeroport). Deci, cu 350 de lei imi rezerv bilet dus-intors Londra. Trenul de la Arad la Bucuresti ma costa 200 lei :!: :roll:

Posted

Mai vreti? Va mai exemplific :twisted:

Timisoara - Roma:59 lei

Roma - Timisoara: 39 lei

sau, daca plecati din Bucuresti:

Bucuresti - Roma:79 lei

Roma - Bucuresti: 79 lei

Ofertele sunt valabile daca va faceti rezervarea acum, iar zborul in octombrie.

Nu mai are rost sa spun ca toate taxele sunt incluse...deja ma repet:)

Posted
Timisoara - Roma 39 lei.

Roma - Venetia 4 lei

Apoi, te intorci acasa:

cu taxe de aeroport incluse?!?!?!???

de unde iei bre biletele alea? imi gasesti si mie o cursa de venetia in preajama revelionului asa ieftina?

Mambo nr.5:D, de obicei oferte nu ai sa gasesti in preajma sarbatorilor gen revelion, paste catolic etc...nu au nici un interes sa bage oferte atunci, omul oricum calatoreste;)

Pe Venetia ai cel mai ieftin plecare Bucuresti in 27 dec. 129 lei, si intoarcere in 01 ianuarie, 79 lei.

http://book.wizzair.com/skylights/cgi-b ... cgi?step=1

Posted
Unde gasiti asa ieftin nu stiu. Eu am cautat pentru Milano si mai ieftin de 200 euro dus - intors nu am gasit. Preturile scrise de voi poate or fi dar sa iei bilet cu 2-3 luni inainte. Eu am cautat cu 2 saptamani inainte de plecare si asta era pretul.

Cursa Bucuresti - Milano(Bergamo).

Plecare 17 septembrie Buc - Milano: 79 lei (taxe incluse)

Intoarcere (si in 18, si in 19, si in 20 sept): 59 lei (taxe incluse)

http://book.wizzair.com/skylights/cgi-b ... cgi?step=1

Deci, un total de 140 de lei de persoana dus-intors (TOT inclus, nu mai platesti nimic in plus) :)

Posted

Mikka, stai linistit. Wizzair are curse noi deschise. se extind ca furnica. O fi confundat numele. Toate ziarele romanesti comenteaza ca de cand au intrat ungurii(Wizzair) pe piata, celelalte low-cost-uri sunt in prag de faliment.

De Myair auzisem de peste un. Dar inca circula. Preturile, in schimb, sunt foarte mari.

Ryanair-ul, de exemplu, a detronat pe Alitalia. Si totul a mers pana intr-acolo, incat, datorita gloriei si din sadism, intr-o vreme, pe avioanele Ryanair scria cat era aparatul de mare, "ARIVEDERCI ALITALIA" :twisted: :twisted:

Easy Jett-ul am auzit ca falimenteaza(sau a falimentat). Oricum, nu am calatorit niciodata cu ei, au preturi mult peste ofertele care imi convin mie.