dcp100168 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 D.Munteanu: Victoria cu Internaţional va fi nulă dacă nu câştigăm cu CeahlăulDorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, crede că partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din cadrul etapei a 2-a a Ligii I, va fi mai dificilă decât cea din prima rundă cu Internaţional Curtea De Argeş. "Nu mă aşteptam ca echipa mea să fie la potenţial maxim încă din primul joc. Aştept o creştere a randamentului fiecărui jucător, de la etapă la etapă. Sunt mulţumit de cum s-a comportat compartimentul defensiv, e important că nu am luat gol", a declarat Dorinel Munteanu, pentru MEDIAFAX. "Valoarea victoriei de la Mioveni va fi însă nulă dacă nu vom reuşi să câştigăm meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ de duminică. Mă aştept la o partidă chiar mai dificilă decât cea din prima etapă", a mai spus Munteanu.Partida Otelul Galati - FC Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a II-a a Ligii I, se va disputa duminica, 9 august, de la ora 18.00, si va fi transmisa in direct de GSP TV.
dcp100168 Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Accesul spectatorilor este permisVeşti bune pentru iubitorii fotbalului din oraşul nostru. Deşi au existat temeri că partida programată duminică 9 august, de la ora 18.00, în etapa a doua a Ligii I între Oţelul Galaţi şi nou promovata Ceahlăul Piatra Neamţ, se va juca cu porţile închise din cauza lipsei turnicheţilor, ele nu s-au adeverit. "Am discutat cu Jandarmeria care şi-a dat acceptul ca la meciul de duminică să fie permis accesul spectatorilor. Ni s-au pus o serie de condiţii cum ar fi: amplasarea mai multor camere de supraveghere, delimitarea sectorului în care va sta galeria, accesul să se facă pe bază de bilete unde să fie trecut clar locul şi tribuna, pe care le vom respecta cu stricteţe. De-asemenea vreau să-i anunţ pe suporterii noştri că se lucrează la instalaţia de turnicheţi care sper că va fi gata până la următorul joc de pe teren propriu", ne-a declarat directorul general Marius Stan.http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=13
dcp100168 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 OŢELUL GALAŢI - CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ, ora 18:00Arbitri: Marius Avram - Gero Szabo, Stelian SlabuObservatori: Ioan Mureşan, Paul Costaş
Mikka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Final: X 2. Daca Ceahlaul joaca la fel cum a prestat cu Steaua, treaba e nasoala rau.Parerea mea.
dcp100168 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Vitelaru si Doicaru sunt incerti pentru partida cu OtelulCeahlaul ar putea aborda meciul din etapa a doua a Ligii I, in deplasare cu Otelul Galati, fara doi intre oamenii pe care conducerea tehnica stia ca se poate baza inaintea inceprii noului sezon competitional. Andrei Vitelaru si Radu Doicaru erau anuntate piese importante in angrenajul nemtean dupa cantonamentul din Italia, insa problemele medicale ii impiedica pe ambii sa isi ajute echipa. Doicaru nu a fost utilizat deloc in meciul cu Steaua, el neprinzind nici macar lotul pentru acel duel, iar Vitelaru a parasit terenul in minutul 38, schiopatind. "Sint inca sub observatia medicului cei doi, dar speram sa fie refacuti complet pina la meciul de la Galati. Avem incredere ca ne vom putea baza pe ei", a spus Mihai Ionescu, antrenorul principal al Ceahlaului.http://www.romaniansoccer.ro/stiri/1228 ... otelul.htm
dcp100168 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Oţelul - Meciul cu Ceahlăul se va juca fără spectatori, Marius Stan spune că este o decizie normalăFormaţia Oţelul va juca meciul cu Ceahlăul, din etapa a 2-a a Ligii I, fără spectatori, după ce formaţia nemţeană a depus un memoriu la LPF prin care acuza lipsa turnicheţilor de la stadionul din Galaţi, transmite corespondentul NewsIn. Directorul general al clubului gălăţean a admis că decizia LPF este corectă, însă a explicat că nu are ce face în această situaţie, pentru că stadionul nu este proprietatea echipei. "Este o măsură normală, de un an tot primim derogări. Regret că s-a ajuns la această situaţie, dar nu avem ce face", a spus Marius Stan.Măsura LPF l-a întristat şi pe antrenorul Dorinel Munteanu, care a declarat: "Pentru noi această decizie este o grea lovitură, dar trebuie să jucăm în orice condiţii şi să câştigăm disputa cu Ceahlăul. Am văzut meciul cu Steaua şi nemţenii nu m-au impresionat cu nimic, nu au schimbat prea mult faţă de ceea ce jucau acum două sezoane. Sunt sigur că vor veni să se apere, dar sunt pregătit pentru orice tactică şi vreau neapărat să câştigăm.Meciul Oţelul-Ceahlăul, din etapa a 2-a a Ligii I, se va juca duminică, de la ora 18:00.
dcp100168 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Marius Stan: "Imi cer scuze!"Directorul general al FC Otelul, Marius Stan, a tinut sa faca unele precizari dupa decizia Ligii Profesioniste de Fotbal ca partida cu FC Ceahlaul sa se desfasoare cu portile inchise. "Am facut o promisiune ca vom avea vara aceasta si nocturna, imi cer scuze fata de cei de care am facut promisiunea, dar eu nu sunt nici proprietarul stadionului, nici patronul stadionului, sunt un angajat la acest club, iar aceste probleme trebuie rezolvate la un alt nivel. Este posibil ca si la meciul cu Steaua sa avem aceeasi problema pentru ca daca nu s-au montat turnichetele intr-un an de zile este greu de crezut ca se vor monta in doua saptamani. Timpul fizic nu ne mai permite sa actionam mai repede, deci si la partida urmatoare sunt sanse mici sa evoluam cu spectatori in tribuna", a afirmat Marius Stan."http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1758&page=1
dcp100168 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 "Cei de la Ceahlăul doreau să depună contestaţie"Gălăţenii vor să-şi pună la punct arena până la următorul meci de pe teren propriu, cu Steaua, din etapa a patra. Surse din cadrul LPF ne-au mărturisit faptul că gruparea gălăţeană a avut şansă atunci când forul condus de Mitică Dragomir a decis disputarea partidei cu porţile închise. "Cei de la Ceahlăul ştiau de lipsa turnicheţilor şi de obligaţia de a-i avea, aşa că erau decişi să depună contestaţie la finalul meciului şi să-l câştige la masa verde! Ar fi avut câştig de cauză", a mărturisit, pentru evz.ro, angajatul LPF.http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... e-inchise/
dcp100168 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Florin Marin spune că Oţelul este mai organizată de la venirea lui Dorinel MunteanuManagerul general al Ceahlăului, Florin Marin, a declarat vineri că adversara echipei sale din etapa a doua, Oţelul, a devenit o formaţie mult mai bună după venirea pe banca tehnică a antrenorului Dorinel Munteanu, transmite corespondentul NewsIn. Florin Marin, care a urmărit meciul Oţelului din deplasare cu Internaţional Curtea de Argeş, din etapa de debut, s-a declarat impresionat de modul în care Munteanu a îmbunătăţit jocul echipei. "Oţelul are acum un antrenor nou şi asta se vede. Pe vremea lui Grigoraş, Galaţiul era o echipa cu profil ofensiv, dar vulnerabilă în apărare. Dorinel Munteanu a adus un plus la organizarea defensivă a jocului Oţelului, a adus pragmatism şi acum echipa joacă la rezultat", a comentat antrenorul Ceahlăului, vineri, într-o conferinţă de presă.Ceahlăul nu-i va putea utiliza în partida de la Galaţi pe Viţelaru, Miron şi Doicaru.
dcp100168 Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Munteanu: Faptul că vom juca fără spectatori este o lovitură greaTehnicianul Dorinel Munteanu a declarat că pentru Oţelul Galaţi este o lovitură grea faptul că va juca fără spectatori meciul cu Ceahlăul, însă a precizat că echipa sa trebuie să câştige. "Această veste, că nu jucăm meciul cu public, nu este foarte bună pentru noi. Aveam mare nevoie de aportul fanilor, ţinând cont de victoria din prima etapă şi cât de important este un public precum cel din Galaţi, care cu siguranţă şi-ar fi încurajat echipa. Este o lovitură grea, dar şi în aceste condiţii vom face tot posibilul să câştigăm. Jocul fără spectatori nu are farmec, însă noi suntem pregatiţi să câştigăm indiferent de condiţii", a afirmat Munteanu.Dorinel Munteanu nu poate conta în meciul cu Ceahlăul pe Viglianti, Cojoc, Pena şi Sălăgeanu, toţi accidentaţi. Va reintra însă portarul Kolev, absent în prima etapă din cauza unei suspendări. "Chiar dacă Baotici a jucat foarte bine, Kolev rămâne portarul nostru numărul unu", a explicat tehnicianul.
dcp100168 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 OŢELUL GALAŢI - CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ 0-0Oţelul a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu nou-promovata Ceahlăul Piatra-Neamţ, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, care s-a disputat cu porţile închise din cauza lipsei turnichetelor de la arena gălăţeană, transmite corespondentul NewsIn.Oţelul: Kolev - Râpă, Costin, Jelev, Siminic - Giurgiu, Mojsov (L. Iorga 69), Antal, Ibeh (Pătraş 69) - Paraschiv - Axente (M. Matei 60). Antrenor: Dorinel Munteanu.Ceahlăul: G. Savu - Burlacu, Achim, Forminte, Floricel - Barna, Onciu (Ferariu 86), Bădescu, Prodan (Tudosă 60) - Cebotaru, Gafiţa (Vinicius 70). Antrenor: Florin Marin.Cartonaşe galbene: Giurgiu 42, Mojsov 54, Râpă 69 / Tudosă 63Arbitri: Marius Avram - Gero Szabo, Stelian SlabuStadion: Oţelul. Spectatori: s-a jucat cu porţile închisePartida s-a disputat cu porţile închise după ce LPF a decis, în urma sesizării clubului Ceahlăul, că stadionul gălăţean nu respectă condiţiile necesare de securitate pentru primul eşalon, mai exact lipsa turnichetelor de la intrarea pe arenă. Mai mulţi suporteri ai gazdelor s-au declarat extrem de nemulţumiţi de aceasă situaţie şi în timpul jocului au afişat un banner pe un bloc din apropierea stadionului pe care scria: "Fără turnicheţi şi nocturnă, avem stadion de comună".LPF a anunţat că formaţia pregătită de Dorinel Munteanu va juca toate meciurile de pe teren propriu cu porţile închise dacă nu va reuşi să rezolve probleme turnichetelor. Următorul joc oficial al gălăţenilor este programat peste două săptămâni, în etapa a 4-a, împotriva Stelei.Remiza apatica intre Otelul si CeahlaulCeahlaul Piatra Neamt a obtinut primul punct din acest sezon, in meciul disputat contra Otelului Galati, incheiat 0-0. Galatenii au dominat autoritar, in timp ce nemtenii s-au aparat pe doua linii si au tras cu dintii de rezultatul de egalitate. Disputata cu portile inchise din cauza problemelor cu turnechetii si nocturna ale arenei din Galati, partida dintre Otelul si Ceahlaul a fost lipsita de spectacol. Baietii lui Florin Marin s-au aliniat pe doua linii si au ingreunat incercarile de atac ale galatenilor. Paraschiv si Ibeh au fost cei mai prezenti oameni din atacul gazdelor, dar Savu s-a opus ocaziilor din prima repriza. Atacantul imprumutat de la FC Timisoara, Axente, cel care a adus punctele de la Mioveni, a avut si el o buna ocazie de gol in prima parte, dar sutul sau a fost scos cu greu de portarul moldovenilor. Jocul slab a continuat si in partea a doua. Galatenilor le-au lipsit clarviziunea necesara pentru a strapunge apararea bine organizata de Florin Marin, iar Savu a stat linistit. Introdus in partea a doua de Dorinel Munteanu, Matei a vrut mult dar a putut putin. Cele doua incercari de a inscrie au trecut de fiecare data pe langa poarta lui Savu, astfel ca meciul s-a terminat asa cum a inceput, 0-0.http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... ght=Galati
dcp100168 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Dorinel, nemultumit de remiza cu CeahlaulDorinel Munteanu s-a declarat nemultumit de rezultatul de egalitate inregistrat de echipa sa, Otelul Galati, scor 0-0, de pe teren propriu, cu Ceahlaul Piatra Neamt. Antrenorul formatiei de pe malul Dunarii a spus ca nemtenii au inventat "o noua autobaza" iar elevilor sai le-a fost imposibil sa sparga blocajul. "Sunt nemultumit de rezultat pentru ca am pierdut doua puncte prestioase, Ceahlaul a inventat o noua autobaza, doar s-a aparat tot meciul. Din pacate, am anulat punctele castigate la Curtea de Arges. S-a simtit si lipsa suporterilor in economia acestui rezultat, dar chiar si asa, sunt ferm convins ca voi construi o echipa puternica la Galati, dar mai e mult de munca", a declarat Dorinel Munteanu la finalul partidei.http://www.sptfm.ro/liga-i/dorinel_nemu ... hlaul.htmlMarius Stan s-a declarat dezamăgitDirectorul general al gălăţenilor, Marius Stan, s-a declarat extrem de dezamăgit de începutul de campionat. "Sunt supărat, observ că încă nu reuşim să trecem peste tracul debutului de sezon. Sper ca faţa Oţelului să nu fie aceasta din meciurile cu Internaţional şi Ceahlăul pentru că va fi foarte dificil. Am pierdut două puncte extrem de importante". Fl. Marin: E un punct important pentru moralul jucătorilorAntrenorul Florin Marin a declarat, la finalul meciului, că punctul obţinut de Ceahlăul Piatra Neamţ în partida cu Oţelul, de la Galaţi, scor 0-0, este foarte important în primul rând pentru moralul jucătorilor. "Sunt încântat de rezultat, pentru că am reuşit să câştigăm un punct foarte important pe terenul unei echipe puternice. Jucătorii au avut o atitudine bună, ne-am organizat foarte bine în defensivă, ce-i drept, fără a pune prea mari probleme în atac. E un punct important în primul rând pentru moralul jucătorilor", a spus Marin.
Recommended Posts