taxon Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 ma enerva cind era sef de serviciu la ctc, in sidex, si nu catadicsea sa ridice capul din ziar si sa te asculte ce ai de zis.ma enerva si cind era super-mega-mare-director in mittal.credeam ca, dupa ce m-am lasat de combinat, n-o sa ma mai enerveze.dar uite ca ieri, pe la 6 jumate seara, ionel bors imi vine din fata, pe interzis, pe strada cuza, cam in dreptul hotelului sportivilor.intr-un ditamai vaporul de audi, cu AMG in coada numarului, ocupind juma de strada.pai, sa nu ii faci loc sa treaca, ca, deh, el e ionel bors, megastarul, si are voie sa circule pe interzis?sau n-are? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 pai, sa nu ii faci loc sa treaca, ca, deh, el e ionel bors, megastarul, si are voie sa circule pe interzis?sau n-are?Vere, parerea mea este ca n-are ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riaji Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Asta e pentru ca nu l-a pus nimeni la punct pana acum. Stai sa repete schema cu vreo 2-3 tineri suparati pe viata, care nu-l cunosc sau care abia asteapta sa-i dea o lectie. Sa vezi ce mama de show ar iesi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kaisin Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relu Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 Retrogradarea din functia de conducere a Mittal Steel Galati nu cred ca l-a afectat prea tare decat din punct de vedere material. Cred că nici acolo. Angajații tot pe el îl văd cel mai tare și mai tare. Mulți, când au o problemă, spun: „...merg pân' la Borș!”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kaisin Posted August 5, 2009 Share Posted August 5, 2009 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legumix Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 ma enerva cind era sef de serviciu la ctc, in sidex, si nu catadicsea sa ridice capul din ziar si sa te asculte ce ai de zis.dar uite ca ieri, pe la 6 jumate seara, ionel bors imi vine din fata, pe interzis, pe strada cuza, cam in dreptul hotelului sportivilor.intr-un ditamai vaporul de audi, cu AMG in coada numarului, ocupind juma de strada.pai, sa nu ii faci loc sa treaca, ca, deh, el e ionel bors, megastarul, si are voie sa circule pe interzis?sau n-are?eeeeeh! sa intelegem ca, totusi, i-ai dat voie sa treaca?????? :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts