Jump to content

Româncele preferă îngheţata în locul sexului

Recommended Posts

Posted

Inghetata, in loc de sex. Un studiu arata ce prefera romancele ;)

Daca ar fi sa aleaga între o înghetata delicioasa si o partida de amor, aproape doua treimi dintre românce ar alege înghetata. Aceasta este una dintre concluziile unui studiu, realizat de un producator mondial in acest domeniu. Sondajul a fost realizat în perioada 30 iunie – 30 iulie, pe un esantion de 70.000 de femei si barbati din Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Timisoara, Oradea si Cluj-Napoca. Studiul a fost realizat pe trei categorii de vârsta: persoane pâna în 21 de ani, între 21 si 35 de ani si peste 35 de ani. În timp ce femeile prefera înghetata, sondajul a relevat faptul ca barbatii români se declara adeptii sexului, 66% dintre acestia preferand o partida de amor în locul unei înghetate.

Cele mai multe iubitoare de înghetata se afla în Oradea, unde peste 80% dintre femei, indiferent de categoria de vârsta, prefera acest desert unei partide de amor, la polul opus aflându-se Iasiul, unde 87% dintre femei ar prefera sa faca sex decât sa manânce o înghetata. În schimb, barbatii din Iasi se pare ca nu le împartasesc în aceeasi masura interesul pentru sex. Numarul barbatilor din Iasi care declara ca prefera înghetata unei partide de amor este de doua ori mai mare decât al femeilor care marturisesc acelasi lucru.

Daca femeile de peste 35 de ani sustin în proportie de 86% ca prefera înghetata în locul sexului, 57% dintre fetele sub 21 de ani se declara în favoarea unei partide de amor.

http://www.gardianul.ro/Inghetata,-in-l ... 40737.html

Posted

Asta e cel mai mincinos sondaj de opinie. Nu stiu cun a fost formulata intrebarea, dar eu nu pot sa cred ca 44% din barbati prefera inghetata unei partide de sex. Atunci, daca se facea sondajul cu bere in loc de inghetata, rezultatul ar fi fost ceva de genul: Barbatii prefera berea in loc de sex in proportiile urmatoare:

Ursus- 22%, silva-22% ciuc 22% timisoreana 22% Tuborg-22% Beri germane 300% alte beri 500%. Total 888% din barbati prefera berea unei partide de sex.

Si aici mai introducem si placerea condusului in care 30% din barbati ar prefera o plimbare cu bolidul unei partide de sex, meciurile cu 35% etc...

Dupa toate statisticile cretine rezulta ca din 5 in 5 ani se mai naste un barbat care sa-si mai doreasca o partida de sex/amor.

Posted
eu nu pot sa cred ca 44% din barbati prefera inghetata unei partide de sex

Asta pentru ca sondajul nu a specificat si CU CINE sa faci sex, asa ca aia 44% au dedus ca e vorba de nevasta...

Posted

Asta pentru ca sondajul nu a specificat si CU CINE sa faci sex, asa ca aia 44% au dedus ca e vorba de nevasta...

Sper, din tot sufletul, ca ai o sotie intelegatoare... :lol:

Posted

webstar....66+44=110....asta asa ptr corectitudine...cat despre sondaj....o porcarie la fel ca toate sondajele cercetatorilor britanici sau americani....mi-ar placea foarte tare sa gasesc si eu o gasca de fraieri sa ma plateasca sa le fac un sondaj :lol::lol::lol: asta da bani castigati usor

Posted

am observat si eu greseala 66+44, dar era prea tarziu. era deja postat comentariul, dar oricum, asta este o greseala minora in comparatie cu cea a cercetatorilor. Daca idiotii aia sunt cercetatori, noi suntem geniile viitorului ca ne-am prins despre ce este vorba!

Posted
Sper, din tot sufletul, ca ai o sotie intelegatoare...

Din fericire pentru mine, nu voi fi niciodata printre cei care prefera inghetata pe acest motiv :)

E si frumoasa si desteapta... Am cascat bine ochii cind m-am insurat :)