Jump to content

ADP nu mai are bani să ude florile!

Recommended Posts

Posted

ADP nu are destui bani de apă

În timp ce banii noştri se scurg de ani buni pe apa sâmbetei, criza ne taie acum şi apa pentru flori. De la directorul Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei Galaţi, Eduard Grosu, am aflat că, din lipsă de fonduri, în prezent se mai face o singură udare pe zi a florilor şi vegetaţiei din municipiu. Costurile mari nu sunt, aşa cum s-ar putea crede, cele pentru benzina maşinilor, apa este de Dunăre, netratată, însă pompele care o scot consumă mult curent electric, ne-a explicat managerul. Apa este mai puţină, dar căldura de afară, din contră!

http://www.viata-libera.ro/articol-ADP_ ... apa_2.html

• 2 weeks later...
Posted

primavara se fac investitii mari in spatiu verde!Se pare cu o singura firma.Cred ca ar fi necesar repartizarea spatiilor verzi pe asociatii sa scape de.. oful ,,de a mai cheltui banii ,unii,raminind sarcina asociatiilor de locatari si unde nu se poate, alte firme care sa se gospodareasca cu putiinii bani alocati activitatii peisaigere din oras si nu private de dreptul de a da socoteala cum au cheltuit banii.

Posted

Mda...In port insa au gasit alta solutie...scot apa direct din Dunare cu motapompe si uda ...tot...Cred ca cei care fac operatiunea aceasta nu stiu ce trebuie udat caci pe linga boschetii aceia numiti spatiu verde(vorbesc de la Palatul Navigatiei in aval spre Lic. de Marina) stropesc tot ce le iese in cale...masinile din parcari,chiar si pe tine daca te impinge pacatul sa ai drum prin zona...dupa ce se usuca marea stropeala...poti sa-ti duci din nou masina la spalatorie ca arata ca si cum ai fi venit cu ea din cimp...Totusi inclin sa cred ca cei care executa operatiunea au spalatorii auto si asa isi asigura si clientii...:)

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.