Jump to content

Fonduri de la Primărie pentru repararea şcolilor


dcp100168

Recommended Posts

Fonduri pentru repararea şcolilor

Primăria Galaţi a alocat de la bugetul local 18 miliarde de lei vechi pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii curente la unităţile de învăţământ şi respectiv 46 de miliarde de lei vechi pentru executarea lucrărilor de investiţii, a anunţat primarul Dumitru Nicolae. Edilul şef al urbei a mai precizat că municipalitatea a mai primit 16 miliarde de lei vechi de la bugetul statului pentru efectuarea de lucrări la unităţile şcolare. Pe lista unităţilor şcolare unde se fac lucrări de reparaţii figurează Şcoala generală nr. 28, Grupul Şcolar "Elena Doamna", Colegiul "Mihail Kogălniceanu". Ca în fiecare an, în perioada vacanţei de vară sunt demarate lucrări de reparaţii sau de investiţii la unităţile de învăţământ, fondurile fiind suportate de la bugetul local sau de la bugetul statului.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=15

Link to comment
Share on other sites

Şmotru în şcoli

Primăria Galaţi nu are mai puţini bani pentru investiţii şi reparaţii în şcoli, decât a avut la dispoziţie în anii anteriori: 1.800.000 pentru reparaţii curente, 4.600.000 de lei pentru investiţii – fonduri locale şi 1.100.000 de lei din bugetul naţional. Potrivit primarului Dumitru Nicolae au început lucrările de igienizare în 36 de unităţi: 16 şcoli generale, 11 licee şi 12 grădiniţe. Printre cele mai importante lucrări aflate în derulare se numără reparaţia acoperişului la Şcoala nr. 28, extinderea cu trei săli a Grădiniţei nr. 1 şi modernizarea punctului termic al Grupului Şcolar „Gheorghe Asachi”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Smot ... oli_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.