dcp100168 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Sâmbătă, 15 august:CFR CLUJ - OŢELUL GALAŢI, ora 19:15Arbitri: Cătălin Ion Busi - Iulian George Radu, Daniel Hulubei
dcp100168 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Munteanu: "CFR nu e cea mai bună echipă din campionat, putem să obţinem puncte la Cluj"Antrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că nu o consideră pe CFR Cluj cea mai valoroasă echipă din Liga I, şi de aceea este convins că nu va pierde partida cu gruparea ardeleană, transmite corespondentul NewsIn. "Nu cred că la ora actuală CFR Cluj este cea mai bună echipă din campionat, dar o respect şi atât. Nu am ce revanşă să îmi iau faţă de CFR, mă duc acolo pentru un rezultat pozitiv şi nu am emoţii deloc. Oţelul va creşte în joc şi e capabilă să ia puncte la Cluj", a spus Munteanu, care a adăugat: "Sunt sigur că suporterii de acolo nu mă vor primi cu flori, în schimb cei de la Universitatea Cluj mă vor aplauda, pentru că în sezonul trecut au rămas în liga a doua doar datorită mie".
dcp100168 Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 "Otelarii", spre ClujAntrenorul Dorinel Munteanu a cooptat 20 de jucatori in lot pentru partida cu FC CFR Cluj-Napoca, programata sambata in etapa a III-a a Ligii I. Delegatia "otelara" a parasit Galatiul dimineata, la ora 9.00, si va innopta la Brasov. Maine dimineata, formatia ros-alb-albastra va continua drumul pana la Cluj-Napoca.Iata lotul aflat la dispozitia tehnicianului Munteanu: Zdenko Baotic, Stoian Kolev, Marian Carja, Sergiu Costin, Jivko Jelev, Milan Perendija, Cornel Rapa, Cristian Sarghi, Gabriel Siminic, Liviu Antal, Gabriel Giurgiu, Njegos Golocevac, John Ibeh, Laurentiu Iorga, Gjorgji Mojsov, Gabriel Paraschiv, Adrian Salageanu, Mircea Axente, Marius Matei, Christian N'Kongue.Lipsesc: Daniel David (nerefacut), Marius Pena, Samoel Cojoc, Gabriel Viglianti (accidentati), Silviu Ilie, Arthur Patras (la loturile nationale), Ionut Neagu, Gabriel Abraham (echipa a II-a) si Gabriel Neagoie (neconvocat).http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1774&page=1
dcp100168 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 „Ceferiştii” sunt decimaţiConceicao se confruntă cu probleme mari de lot pentru partida de mâine, cu Oţelul Galaţi. Culio şi Cadu îşi ispăşesc ultima etapă de suspendare, iar Dubarbier şi Deac sunt accidentaţi.În aceste condiţii, primul unsprezece ar putea arăta astfel: Claro - Tony, Mureşan, Alcantara, Panin - Leao, Dani, Dică, Mara, Trică - Kone.http://www.adevarul.ro/rss/articol/cluj ... imati.html
dcp100168 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Conceicao: "Vom avea un meci dificil cu Oţelul, dar suntem obligaţi să câştigăm"Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că partida cu Oţelul se anunţă una foarte grea, dar echipa sa este obligată să se impună, transmite corespondentul NewsIn. "Partida cu Oţelul va fi una foarte dificilă pentru noi. În momentul în care echipele mai puternice întâlnesc un adversar mai slab cotat, cei din urmă evoluează cu mai multă ambiţie. Oţelul îşi doreşte să plece de aici cu puncte, iar pentru asta trebuie să ne concentrăm încă din primul minut. Anul trecut am făcut egal cu Oţelul, dar acum suntem obligaţi să câştigăm, cred într-un rezultat bun", a spus Conceicao.La rândul său, căpitanul Ricardo Cadu, suspendat pentru această partidă, este de părere că Antonio Conceicao dispune de un lot suficient din punct de vedere numeric şi valoric pentru înlocuirea celor absenţi: "Este foarte greu să stau în afara terenului. Mi-aş dori foarte mult să joc, dar oricum avem un lot numeric valoros şi putem face faţă în toate competiţiile. Noi, Timişoara, Steaua şi Dinamo, iar Rapid cu şanse mai mici, sunt favoritele la titlu. Unirea a jucat bine anul trecut, dar acum a început foarte greu".Tehnicianul ardelenilor se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidei cu Oţelul, din etapa a 3-a, Cadu şi Culio fiind suspendaţi, iar Deac şi Dubarbier, accidentaţi.Partida CFR Cluj-Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:15, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.
dcp100168 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 CFR CLUJ – OŢELUL GALAŢIMeci de fotbal programat astăzi, la Cluj-Napoca – etapa a III-a a Ligii I;Stadionul „Gruia” – ora 19.15 (Digisport);Echipele probabile:CFR: Nuno Claro – Tony, Mureşan, Alcantara, Panin – Mara, Leao, Peralta, Flores – Kone, Traore. Antrenor: Antonio Conceicao;OŢELUL: Kolev – Râpă, Costin, Jelev, Siminic – Giurgiu, Iorga – Ibeh, Paraschiv, Sălăgeanu – Matei. Antrenor: Dorinel Munteanu;Arbitri: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Iulian Radu (Bucureşti), Daniel Hulubei (Vaslui); rezervă – Romulus Pop (Tg. Mureş).
dcp100168 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 CFR Cluj - Otelul Galati 1-0CFR Cluj s-a impus cu greu pe teren propriu in fata Otelului Galati, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 70, cand Traore i-a "deranjat paianjenul" lui Kolev cu un sut de exceptie din afara careului. Ocaziile clujenilor nu au lipsit, dar defensiva de Otel a lui Dorinel Munteanu si-a facut datoria. Galatenii au fortat egalarea pe final de meci, insa fara prea mult noroc.http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-60 ... avitor.htm
dcp100168 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 CFR Cluj - Oţelul Galaţi scor 1-0Formaţia CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (0-0), partida susţinută pe teren propriu în faţa echipei Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a III-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris, în minutul 70, de Lacina Traore, care l-a învins pe Stoian Kolev cu un şut în vinclu, din marginea careului de 16 metri.În minutul 31, Bogdan Mara a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, balonul a ajuns la marginea careului mic, de unde Ysouf Kone a reluat cu capul, dar balonul a lovit bara transversală. Jucătorii formaţiei CFR Cluj au solicitat lovitură de pedeapă în minutul 66 al partidei, pentru un presupus henţ comis de Perendija, însă arbitrul Cătălin Buşi a făcut semn ca jocul să continue. La ultima fază a meciului, la care Oţelul a beneficiat de o lovitură de colţ, portarul Stoian Kolev a venit în careul echipei clujene, după ce a primit acceptul antrenorului Dorinel Munteanu.CFR: 1. Nuno Claro – 2. Tony, 6. G. Mureşan, 15. Alcantara, 4. Panin – 31. Dani, 25. Leao (9. Traore '46) – 23. Mara, 8. Peralta, 66. Edimar (32. Nei '46) – 17. Y. Kone (16. D. Flores '77). Antrenor: Antonio Conceicao.Oţelul Galaţi: 12. Kolev – 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 4. Siminic – 29. Giurgiu, 10. Mojsov (21. Perendija '62) - 8. Antal, 30. Paraschiv, 23. Sălăgeanu (15. Ibeh '46) - 9. Axente (19. N’Kongue '73). Antrenor: Dorinel Munteanu.Cartonaşe galbene: Panin '31, Tony '60, Dani '91+2 / Jelev '30, Siminic '36, Sg. Costin '45, Perendija '64, G. Paraschiv '90+1.Arbitri: Cătălin Buşi (central) - Iulian Radu, Daniel Hulubei (asistenţi) - Romulus Pop (rezervă).Observatori: Octavian Goga, George Ionescu.Supervizor: Ion Crăciunescu.La partidă au asistat aproximativ 8.500 de spectatori. La meci au fost prezenţi şi aproximativ 30 de suporteri ai echipei Oţelul Galaţi.Pentru Oţelul au jucat pentru prima dată în Liga I Milan Perendija (sârb, 23 de ani) şi Nkongue (camerunez, 26 de ani), ambii jucătorii semnând în această vară contracte cu gălăţenii.În urma acestui rezultat, CFR Cluj a acumulat 7 puncte şi a urcat pe primul loc în clasament, depăşind FC Timişoara, care are acelaşi număr de puncte. De cealaltă parte, gălăţenii au rămas cu 4 puncte şi ocupă poziţia a 7-a. În etapa viitoare, ardelenii vor juca în deplasare cu Dinamo, în timp ce Oţelul va întâlni pe teren propriu Steaua.
dcp100168 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Conceicao: "Ne-am făcut singuri viaţa grea, dar e bine că am reuşit să ne impunem"Antrenorul portughez al lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, sâmbătă, după jocul cu Oţelul, scor 1-0, că este foarte mulţumit de rezultatul obţinut, dar susţine că jucătorii săi puteau încheia meciul mult mai devreme, dacă marcau la ocaziile avute, transmite corespondentul NewsIn. "Sunt foarte fericit pentru rezultat, dar şi pentru atitudinea jucătorilor mei. A fost un joc dificil. Oţelul ne-a lăsat puţine spaţii, iar echipa noastră a luptat din primul până în ultimul minut. Oţelul s-a apărat pe două linii. Am avut câteva ocazii la începutul meciului, nu am marcat şi ne-am făcut singuri viaţa grea. Pe final am avut câteva emoţii, dar sunt normale pe parcursul unui joc. Echipa merge bine şi ne putem gândi cu optimism la viitor", a spus Conceicao.Munteanu: "Am fi putut scoate un rezultat de egalitate"De cealaltă parte, tehnicianul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, a afirmat că este nemulţumit de rezultatul înregistrat, dar s-a declarat satisfăcut de jocul prestat de elevii săi: "Puteam mai mult pe faza ofensivă. Cu puţină şansă, am fi putut scoate un rezultat de egalitate. Am avut un respect prea mare pentru CFR Cluj. Totuşi, sunt mulţumit de prestaţia echipei mele şi felicit jucătorii pentru determinare şi efortul depus. M-a deranjat puţin şi arbitrajul, dar asta nu a influenţat rezultatul".
Recommended Posts