dcp100168 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Tichetele pentru jocul cu SteauaClubul galateana va emite saptamana viitoare bilete pentru meciul cu FC Steaua Bucuresti, din etapa a IV-a a Ligii I. Acestea vor putea fi gasite la casele de bilete recent achizitionate care vor fi amplasate in apropierea portilor fiecarui sector ale stadionului "Otelul". Iata lista preturilor la meciul cu FC Steaua: 35 de lei - tribuna I; 30 de lei - tribuna a II-a; 20 de lei - peluze.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1769&page=1
dcp100168 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Otelul - Steaua (duminica, 23 august)Liga Profesionista de Fotbal a stabilit astazi ca meciul FC Otelul Galati - FC Steaua Bucuresti, din etapa a IV-a a Ligii I, sa aiba loc duminica, 23 august, de la ora 18.00.Partida va fi transmisa in direct pe GSP TV.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1776
dcp100168 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Meciul cu Steaua, de la 17.00Liga Profesionista de Fotbal a devansat cu o ora startul meciul de duminica, 23 august, de pe stadionul "Otelul". Prin urmare, FC Otelul Galati si FC Steaua Bucuresti vor lua startul de la ora 17.00, si nu 18.00, cum se stabilise initial.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1784
dcp100168 Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Dorinel Munteanu vrea să învingă Steaua în meciul de dumincăAntrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, că meciul cu Steaua, de duminică, de la ora 17.00, reprezintă unul dintre cele mai importante din acest an pentru el, deoarece intenţionează să pună capăt tuturor speculaţiilor la adresa sa, informează MEDIAFAX. "Îmi doresc foarte mult să înving Steaua, iar pentru mine acest meci este unul special. Vreau să se pună capăt tuturor speculaţiilor, lucrurilor mincinoase care s-au auzit la adresa mea vizavi de meciurile contra Stelei. Pentru mine personal, meciul cu Steaua este unul dintre cele mai importante din acest an şi sunt convins că jocul echipei mele va pune capăt acestor speculaţii venite din partea unor oameni fără bun simţ", a spus Dorinel Munteanu.http://www.adevarul.ro/rss/articol/fotb ... ul-de.html
dcp100168 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Dorinel Munteanu: Vom încerca să speculăm defectele SteleiTehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, că jucătorii săi vor încerca să profite de defectele formaţiei Steaua, la meciul din etapa a IV-a a Ligii I. "Avem mare nevoie de victorie în meciul Steaua. Sunt foarte importante punctele, atât pentru situaţia actuală din clasament, cât şi pentru moralul pe care l-ar avea jucătorii în vederea următoarelor partide. Le-am arătat fotbaliştilor mei înregistrarea jocului de la Cluj cu CFR, sper că au înţeles unde au greşit şi sunt convins că acum sunt pregătiţi din toate punctele de vedere pentru un meci bun contra Stelei. Vom întâlni o echipă care are calităţi dar şi defecte. Vom încerca să speculăm aceste defecte. Pentru mine nu contează că lipseşte Kapetanos, Steaua are un lot de jucători valoroşi, iar Stancu sau Surdu joacă cel puţin la acelaşi nivel cu Kapetanos", a spus Munteanu.Dorinel Munteanu nu va putea conta la partida cu Steaua pe mai vechii accidentaţi Pena, Viglianti şi Cojoc.
dcp100168 Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Oţelul aşteaptă verdictul Jandarmeriei* Jandarmeria Galaţi va decide vineri dimineaţă dacă va permite ca meciul Oţelul - Steaua să se dispute cu spectatori.Marius Stan, directorul general al clubului Oţelul Galaţi, a spus că încă nu are acordul Jandarmeriei pentru a putea juca cu spectatori meciul de duminică cu Steaua, un verdict urmând să fie dat astăzi la prânz. "Suntem la mâna Jandarmeriei. Deşi în ultimul proces-verbal al Jandarmeriei avem termen până pe 21 august de a îndeplini toate criteriile impuse de legea 4 pentru a putea juca cu spectatori, Jandarmeria a făcut o inspecţie la stadion pe data de 17 august, în urma căreia a trimis Ligii Profesioniste de Fotbal un raport în care solicită ca partida dintre Oţelul şi Steaua să se joace cu porţile închise. Pe lângă turnichete, Jandarmeria ne-a cerut să mai adăugăm două camere la sistemul de supraveghere video. Le-am pus, dar acum spun că vor camere mai performante. În lege nu se spune nimic despre numărul de pixeli sau că trebuie să se vadă ce marcă are cămaşa spectatorului. Se uită că am fost printre primii din ţară care am montat sistemul de supraveghere video şi se vine cu pretenţii cam exagerate. Până joi seară va fi gata şi instalaţia de turnichete, pe 20 seara vom fi cât se poate de în regulă, deci ne încadrăm în termenul fixat. Îi aşteptăm din nou să ne viziteze. Eu sper ca până vineri Jandarmeria să-şi revizuiască poziţia", a declarat Marius Stan, într-o conferinţă de presă care a avut loc ieri la prânz. Stan a mai precizat că, în cazul în care se va juca fără spectatori, prejudiciul material adus clubului este estimat la un miliard de lei vechi.Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Galaţi, plutonier Cătălin Bădin, ne-a declarat că raportul întocmit pe 17 august şi trimis la LPF este doar unul preliminar. "Raportul final, cel care contează, va fi întocmit după ce vineri vom avea o nouă inspecţie la stadion. Dacă se îndeplinesc toate condiţiile, sistemul de turnichete va fi funcţionabil, iar sistemul de supraveghere video ne va permite să putem identifica eventualii spectatori care încalcă legea, vom accepta bucuroşi să se joace cu spectatori".http://www.impartial.ro/index.php?func= ... articol=10OTELUL GALATI - STEAUA, duminica, ora 17:00Arbitri: Istvan Kovacs - Miclos Nagy, Gero SzaboObservatori: Laszjo Sajtos, Romeo Pascu
dcp100168 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Jucam cu public!In urma inspectiei din aceasta dimineata a Jandarmeriei Galati pe arena "Otelul", s-a luat decizia ca meciul FC Otelul - FC Steaua Bucuresti, de duminica, sa se dispute in prezenta publicului! "Este o masura fireasca, pe care o asteptam. Imi pare rau ca a durat atat de mult pana la rezolvarea acestei probleme, dar pana la urma este bine ca nu va mai trebui sa ne exilam spectatorii in fata televizoarelor. Ii asteptam pe toti la meciul de duminica", a declarat directorul general al FC Otelul, Marius Stan.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1788Bilete la meciul cu SteauaFC Otelul Galati va comercializa incepand de sambata dimineata, 22 august, bilete pentru meciul cu FC Steaua Bucuresti, de duminica. Partida face parte din etapa a IV-a a Ligii I. Iata pretul tichetelor: 35 de lei - tribuna I; 30 de lei - tribuna a II-a; 25 de lei - peluze.Bilete vor putea fi gasite doar la cele patru case special achizitionate in aceasta vara. Ele vor fi amplasate astfel: in apropierea portii din dreptul tribunei I, in zona blocurilor de langa Liceul Auto, in curtea hotelului Galmondo si vizavi de hotelul Galmondo, in statia de maxi-taxi. Vanzarea biletelor va incepe sambata la ora 10.00.http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1789&page=1
dcp100168 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Avancronica meciului Otelul Galati - Steaua BucurestiOtelul GalatiDorinel Munteanu a declarat ca jucatorii sai vor incerca sa profite de defectele formatiei Steaua: "Avem mare nevoie de victorie in meciul Steaua. Sunt foarte importante punctele, atat pentru situatia actuala din clasament, cat si pentru moralul pe care l-ar avea jucatorii in vederea urmatoarelor partide. Le-am aratat fotbalistilor mei inregistrarea jocului de la Cluj cu CFR, sper ca au inteles unde au gresit si sunt convins ca acum sunt pregatiti din toate punctele de vedere pentru un meci bun contra Stelei. Nu mai vreau ca ei sa arate acelasi respect adversarului, asa cum au facut-o la Cluj. Vom intalni o echipa care are calitati dar si defecte. Vom incerca sa speculam aceste defecte. Pentru mine nu conteaza ca lipseste Kapetanos, Steaua are un lot de jucatori valorosi, iar Stancu sau Surdu joaca cel putin la acelasi nivel cu Kapetanos".Dorinel Munteanu a mai declarat ca meciul cu Steaua reprezinta unul dintre cele mai importante din acest an pentru el, deoarece intentioneaza sa puna capat tuturor speculatiilor la adresa sa: "Imi doresc foarte mult sa inving Steaua, iar pentru mine acest meci este unul special. Vreau sa se puna capat tuturor speculatiilor, lucrurilor mincinoase care s-au auzit la adresa mea vizavi de meciurile contra Stelei. Pentru mine personal, meciul cu Steaua este unul dintre cele mai importante din acest an si sunt convins ca jocul echipei mele va pune capat acestor speculatii venite din partea unor oameni fara bun simt. Vreau ca echipa mea sa arate ca isi doreste foarte mult sa castige. Chiar daca am avut ceva probleme in primele etape, eu spun ca meciul de la Cluj ne da sperante ca se poate mult mai mult. Nu trebuie sa le cer jucatorilor sa joace pentru mine. Ei sunt profesionisti si joaca fiecare meci la victorie. Acest meci este special doar pentru mine, nu si pentru ei. Ei trebuie doar sa-si faca datoria si sa castige jocul".Directorul general Marius Stan a declarat ca gruparea galateana poate obtine cel putin o remiza in partida cu Steaua: "Un meci cu Steaua este de referinta oricand, orice punct luat in acest joc este unul castigat. Sper ca fotbalistii nostri sa joace fara trac si sa-si demonstreze calitatile pe care sigur le au. Daca vor reusi acest lucru, vor putea scoate un rezultat bun. Mizez si pe faptul ca in partidele contra Stelei, echipele mici, si noi suntem o echipa mica, concentrarea si determinarea sunt mai mari".Dorinel Munteanu nu va putea conta la partida cu Steaua pe mai vechii accidentati Pena, Viglianti si Cojoc. "Dintre cei trei, argentinianul Viglianti este un drum bun si sper ca in foarte scurt timp sa inceapa pregatirea normala cu echipa", a explicat tehnicianul.Echipa probabila: Kolev - Rapa, Sg.Costin, Zhelev, Siminic - L.Iorga, Giurgiu, Ibeh, Salagean - G.Paraschiv, Axente; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentati: Cojoc, Viglianti, Pena; Suspendati: -; Rezerve: Baotic, Sarghi, S.Ilie, Mojsov, Patras, Antal, MateiOtelul Galati nu a putut obtine niciun punct la Cluj, pierzand la limita, in fata unei echipe care a fost mai buna. Echipa lui Dorinel Munteanu va incerca maine sa bata din nou pe Steaua, la fel ca acum un an, iar faptul ca "otelarii" vor avea din nou sprijinul suporterilor, ii face sa fie optimisti. "Ros-alb-albastrii" sunt constienti de valoarea adversarului, dar vor incerca sa se mobilizeze la maxim pentru a obtine un rezultat favorabil. "N-au prime speciale, pentru ca este vorba numai despre trei puncte. Vor incasa cat au castigat si dupa victoria cu International Curtea-de-Arges", a spus Marius Stan. Dorinel Munteanu nu a uitat ca in decembrie, Gigi Becali l-a dat afara de la Steaua, pentru a i se face loc lui Marius Lacatus si isi doreste enorm sa arate tuturor ca nu merita sa i se intample asa ceva...Steaua BucurestiCristiano Bergodi se gandeste sa-i titularizeze la Galati pe Ninu si pe Alexandru Iacob, pentru ca Golanski s-a accidentat usor, iar Onicas e extenuat fizic. Maine, in meciul de la Galati, "ros-albastrii" ar putea avea 6 jucatori sub 23 de ani in primul "11"! Pe langa Tatarusanu, Tudose, Andrei Ionescu si Bogdan Stancu, care au jucat si la 3-0 cu St. Patrick's, italianul ar putea miza pe inca doi "manji": Ninu (23 de ani) si Alexandru Iacob (20 de ani). Primul ii va lua locul lui Golanski, pentru ca polonezul a acuzat crampe musculare in partida cu irlandezii si Bergodi nu vrea sa-l forteze. Iacob ar putea aparea la "inchidere", pe pozitia ocupata in toate confruntarile acestui sezon de Onicas, si in campionat, si in Europa. De fapt, acesta e si motivatia antrenorului. Cristiano Bergodi l-a retinut in lotul pentru Galati pe Sorin Ghionea, refacut dupa o accidentare, insa l-a lasat in afara celor 18 pe Ionut Rada. Fundasul a negociat zilele acestea cu Elche, grupare din liga a doua spaniola. Ibericii sint dispusi sa plateasca 700.000 de euro si stelistii au decis sa-l menajeze pe Rada, pentru ca transferul lui sa nu fie periclitat de o eventuala accidentare. Debutul lui Cristi Tanase la Steaua se amana fiindca jucatorul inca sufera de pe urma rupturii musculare cu care s-a ales in finalul sezonului trecut. Cristiano Bergodi a declarat ca atacantul columbian Dayro Moreno, care a refuzat sa participe la cantonamentele efectuate de formatia "ros-albastra" in aceasta vara, se va antrena "mult timp" cu echipa a doua, pentru ca nu este pregatit fizic: "Am convenit cu conducerea ca Dayro Moreno sa mearga la echipa a doua a clubului. El a cerut iertare conducerii, suntem intr-o lume civilizata si trebuie sa-l iertam. Va merge acolo sa se antreneze si cand va fi pregatit se va intoarce la prima echipa. Dar asta nu inseamna ca va reveni peste o saptamana sau zece zile. Va sta mult timp acolo, pentru ca nu este pregatit fizic. Singur nu te poti pregati... Se va pregati alaturi de preparatorul fizic".Echipa probabila: Tatarusanu - Ninu, Tudose, E.Baciu, P.Marin - Nicolita, Al.Iacob, A.Ionescu, Ochirosii - B.Stancu, Surdu; Antrenor: Cristiano Bergodi; Accidentati: Ov.Petre, Emeghara, Toja, Bicfalvi; Incerti: Ghionea (nerefacut); Suspendat: Kapetanos; Vor mai lipsi: Cr.Tanase (nepregatit fizic), Rada (negociaza cu Elche CF); Rezerve: Zapata, Golanski, Onicas, Tininho, Szekely, Grzelak, BibiskovSteaua Bucuresti are un parcurs perfect in Europa League, unde a castigat cinci meciuri din cinci, dar in campionat are mari probleme, fiindca dupa egalul cu CFR, a urmat o infrangere cu Unirea Urziceni... Echipa lui Bergodi a rezolvat in proportie de 95% problema calificarii in grupele Europa League, invingand joi cu 3-0 pe Saint Patrick's Athletic. De acum stelistii trebuie sa se concentrze in campionat, fiind nevoiti sa joace doar la victorie in meciul de la Galati, pentru a nu da posibilitatea CFR-ului sau Timisoarei sa se desprinda in clasament. In etapa viitoare Steaua va intalni pe rivala de moarte Dinamo, asa ca o victorie cu Otelul e absolut necesara.Sport 365 va recomanda: Otelul Galati - Steaua Bucuresti este meci de X2.Gazdele vin dupa doua partide mai putin reusite, egal acasa cu Ceahlaul si infrangere la Cluj cu CFR si vor trebui sa faca tot posibilul sa nu piarda in fata Stelei, fiindca vor juca apoi cu campioana Unirea Urziceni si cu Dinamo. Dorinel Munteanu stie ca va fi greu sa obtina puncte cu granzii ligii intai, dar va incerca sa produca macar o surpriza. La Cluj nu s-a putut, dar acum cu Steaua e posibil sa se obtina ceva, fiindca aceasta vine la Galati fara multi titulari si cu multi tineri. Oaspetii au un moral bun dupa show-ul cu irlandezii de la Saint Patrick's si chiar daca au probleme de lot, vor juca doar la victorie cu Otelul, avand ca obiectiv sa recupereze punctele pierdute cu CFR si Unirea si sa revina in topul clasamentului.23.08.2009, Galati, Stadion: "Otelul", ora: 17:00Arbitru: Istvan Kovacs (Carei)Otelul Galati - Steaua Bucuresti (GSP TV)Palmares general: 42 7 3 32 30-87Primul meci: 0-2, in Bucuresti, la 31 august 1986Scor maxim: 0-5, in bucuresti, in 1988, 2001 si 2009Ultima victorie a echipei Steaua la Galati: 1-0, la 19 aprilie 2008Ultimul meci dintre cele doua echipe disputat la Galati: 2-0, la 17 octombrie 2008.http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 04791.html
dcp100168 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Linişte la casele de bilete din GalaţiPartida dintre Oţelul şi Steaua, programatã astãzi la Galaţi cu începere de la ora 17.00, are toate şansele sã se dispute cu puţini spectatori în tribune. Pânã la prânz nu se vânduserã nici mãcar 2000 de tichete iar la casele de bilete nu erau solicitanţi. Suporterii echipei gãlãţene pot avea parte şi de o surprizã neplãcutã dacã vor ajunge târziu la stadion pentru cã la ora 16.00 se va opri vânzarea de bilete, aspect care nu le-a fost comunicat pânã acum de reprezentanţii FC Oţelul.http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/liniste ... 52343.html
dcp100168 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Oţelul Galaţi - Steaua 0-1Echipa pregătită de Cristiano Bergodi a învins, duminică, în deplasare, pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, la capătul unui meci din etapa a 4-a a Ligii I pe care l-a terminat în inferioritate numerică după eliminarea lui Stancu, transmite corespondentul NewsIn.OŢELUL GALAŢI-STEAUA 0-1 (Surdu 58)Oţelul: Kolev - Râpă, Sg. Costin, Jelev, Siminic - Antal, L. Iorga (Axente 84), Giurgiu, Sălăgean (Ibeh 71) - G. Paraschiv - M. Matei (N'Kongue 63). Antrenor: Dorinel Munteanu.Steaua: Zapata - Ninu, Tudose, Baciu, P. Marin - Szekely (Grzelak 90+2), A. Ionescu, Al. Iacob (Onicaş 71), B. Nicoliţă - B. Stancu, Surdu (Bibişkov 86). Antrenor: Cristiano Bergodi.Cartonaşe galbene: Szekely 29, Stancu 62, 75, Onicaş 90Cartonaş roşu: Stancu 75Arbitri: Istvan Kovacs - Micloş Nagy, Gero SzaboStadion: Oţelul; Spectatori: 8.000Cum s-a marcat golul: 0-1, min. 58: Ionescu i-a pasat, pe culoar, lui Surdu, care a şutat pe lângă Kolev, de la marginea careului de 16 metri.Mijlocaşului gălăţean Gabriel Giurgiu i s-a făcut rău după efectuarea încălzirii, iar prezenţa lui pe teren a fost sub semnul întrebării. Dorinel Munteanu a intenţionat să îl folosească din primul minut pe nigerianul Ibeh, dar în cele din urmă Giurgiu şi-a revenit şi şi-a reluat locul printre titulari.Atacantul Stelei, Bogdan Stancu, a fost eliminat în minutul 75, după ce a primit al doilea cartonaş galben pentru un cot în figură aplicat lui Râpă. Este a doua etapă consecutivă în care Steaua are un jucător eliminat, în runda precedentă Kapetanos primind două cartonaşe galbene în meciul cu Unirea Urziceni.Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost înjurat de spectatorii Oţelului la sosirea pe stadion.Robinson Zapata a fost pentru prima dată titular în acest sezon, după ce în precedentele 3 etape a fost rezerva lui Tătăruşanu. Columbianul mai are la activ un joc în această vară, returul cu Motherwell din Liga Europa. La debutul în Liga I s-a aflat şi bulgarul Krum Bibişkov.Roş-albaştrii au fost încurajaţi de aproximativ 100 de fani care au scandat în repetate rânduri împotriva lui Dinamo, următorul adversar al Stelei în Liga I.În urma acestui rezultat, Steaua a acumulat 7 puncte şi a urcat pe locul 4, în timp ce Oţelul Galaţi a rămas cu 3 puncte, un gol marcat şi se află pe poziţia a 12-a.
dcp100168 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Munteanu spune că nu îşi va da demisia nici dacă va pierde următoarele două meciuriAntrenorul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică, după înfrângerea cu Steaua, scor 0-1, că nu va lua în calcul demisia nici dacă va pierde şi următoarele două jocuri din campionat, cu Unirea Urziceni şi Dinamo, transmite corespondentul NewsIn. "Mi-e greu să cred că am pierdut acest meci, fotbalul este nedrept. Steaua a speculat mai bine decât noi şi a câştigat. Mulţi jucători de la Oţelul se cred titulari de drept şi o să am o discuţie cu ei în zilele următoare, pentru că m-au dezamăgit. Nu-mi dau demisia nici dacă pierd şi cu Urziceni, şi cu Dinamo. Campionatul e lung, şi în 34 de etape se pot întâmpla multe", a spus Munteanu.Căpitanul Oţelului, Gabriel Paraschiv, s-a declarat foarte dezamăgit de evoluţia echipei sale: "Am făcut un meci foarte slab. Dacă vom continua tot aşa, nu va fi deloc bine pentru Oţelul. Trebuie să ne revenim în scurt timp, altfel ne vom îndepărta de obiectiv. Am jucat slab, Steaua a fost peste noi. Nu am cum să înţeleg de ce în ultimul sfert de oră, când Steaua era cu un om în minus, noi tot ne apăram. Am jucat foarte slab în toate meciurile de până acum".
Bada Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Povesti de adormit copiii. steaua a aratat ca o mortaciune care-si sperie adversarul doar cu mirosul. Ca Matei rateaza cu poarta goala si Paraschiv singur cu portarul e alta poveste. shtoia n-a fost deloc peste Otelul insa prostia, neatentia, lipsa de vointa pot face ca meciul sa fie castigat de aia mai prosti. Oricum, dolarel e praf, cum Doamne iarta-ma sa bagi al doilea atacant abia la 10 minute dupa ce adversarii au ramas in inferioritate cand tu aveai nevoie disperata de gol? :evil:
tomcat0 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 nu mai plangeti atat... asta e valoare echipei si nu o sa aiba alta valoare niciodata... pentru ca cei din conducere nu vor asta... ei vor sa pape bani, sa vanda jucatori, sa vanda meciuri... nu sa faca performanta! Otelul n-o sa fie niciodata la nivelul lui CFR, Unirea, Timisoara... etc, care investesc in jucatori si nu numai... la noi niciodata nu a existat mentalitatea asta... la noi e treaba cu stomacu', astia de mai sus vor sa aiba ce sa manance, nu sa faca o echipa competitiva... asa ca nu mai plangeti pentru ca oricum Otelul e o echipa de locurile 10-14 si asa va fi mereu.
Bada Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 nu mai plangeti atat... asta e valoare echipei si nu o sa aiba alta valoare niciodata... pentru ca cei din conducere nu vor asta... ei vor sa pape bani, sa vanda jucatori, sa vanda meciuri... nu sa faca performanta! Otelul n-o sa fie niciodata la nivelul lui CFR, Unirea, Timisoara... etc, care investesc in jucatori si nu numai... la noi niciodata nu a existat mentalitatea asta... la noi e treaba cu stomacu', astia de mai sus vor sa aiba ce sa manance, nu sa faca o echipa competitiva... asa ca nu mai plangeti pentru ca oricum Otelul e o echipa de locurile 10-14 si asa va fi mereu.Pe cat ca la cel putin 2 dintre cluburile mentionate mai sus se face spalare de bani...ce-i drept as vrea si eu asa spalare de bani la noi dar asta nu schimba cu nimic faptul ca fotbalul romanesc e foarte corupt.P.s. cand eram eu tanar Otelul era echipa de primele 5 locuri...cu ceva mai mult sprijin ar fi putut ajunge campioana in 97 sau 98...
riaji Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 La ora actuala, nu m-ar fi incalzit cu nimic sa fi fost Otelul campioana in `97-`98 si cu siguranta ca nici la momentul respectiv nu m-ar fi miscat prea mult..
Recommended Posts