Jump to content

Oficiul Prefectural din Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Şef nou la Oficiul Prefectural din Tecuci

Prefectul judeţului Galaţi, Claudiu Brânzan, a semnat ordinul de numire a lui Gelu Sârghie în funcţia de şef al Oficiului Prefectural din Tecuci. Noul şef a fost numit ca urmare a solicitării schimbării din funcţie a fostului director al Oficiului Prefectural, Gheorghe Dundev, ne-a declarat prefectul. După cum singur ne-a spus, Gelu Sârghie a lucrat, din august 2008 şi până acum, ca şi consilier la Oficiul Prefectural Tecuci, după ce, timp de trei mandate consecutiv, a fost primar al comunei Gohor. Gelu Sârghie are 54 de ani, este căsătorit, are patru copii, iar ca studii a absolvit în 2007 Facultatea de Ştiinţe Administrative din Iaşi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sef_ ... i___2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Dundev a revenit la Oficiul Prefectural Tecuci

Gheorghe Dundev a fost reinstalat în funcţia de director la Oficiul Prefectural Tecuci. El l-a înlocuit pe Gelu Sârghie care asigura interimatul. Dundev şi-a reluat şi obişnuitele audienţe astfel încât tecucenii au posibilitatea să-şi prezinte problemele cu care se confruntă.

Pe de altă parte, la Oficiul Prefectural, programul cu publicul şi de audienţe şi-a reluat cursul după jumătate de an, desfăşurându-se după vechiul regulament. Programul cu publicul este între orele 8-16, iar audienţele se ţin în fiecare joi între orele 8,30 şi 16,00.

http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Tecuci&articol=6

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Se desfiinţează Oficiul Prefectural din Tecuci

În conformitate cu Ordonanţa nr. 63/2010 prin care Guvernul disune reducerea personalului din aparatul de stat, Instituţia Prefectului Galaţi a informat Primăria Tecuci că va desfiinţa Oficiul Prefectural de la Tecuci, care funcţionează încă într-un imobil situat pe strada 1 Decembrie 1918, măsura urmând să devină efectivă abia după data de 16 august.

Primarul Eduard Finkelstain a arătat că înfiinţarea Oficiului Prefectural a reprezentat o decizie politică a fostului guvern liberal, iar problemele cetăţeneşti vor fi rezolvate prin deplasarea la Tecuci, într-o zi a săptămânii, a prefectului sau a subprefectului.

http://www.viata-libera.ro/articol-Se_desfiinteaza_Oficiul_Prefectural_din_Tecuci_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.