dcp100168 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Protest spontan la centrul de transfuzii din GalaţiAngajaţii centrului medical de transfuzii din Galaţi şi-au întrerupt activitatea timp de două ore, pe motiv că le-au fost reduse la jumătate veniturile, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Oamenii s-au decis să facă un protest spontan, după ce nu şi-au primit sporurile salariale, printre care şi cele de risc. “Este bătaie de joc ce se întâmplă în Centru. Noi am asigurat serviciul de permanenţă, deşi nu am fost plătiţi conform Contractului Colectiv de Muncă”, ne-a declarat Ana Guţu, asistentă la Centrul de Transfuzii Galaţi. Asistenţii Centrului de Transfuzii au fost susţinuţi si de gălăţenii care au fost nevoiţi să aştepte încetarea protestului pentru a putea dona sânge. “Vin la centru să donez sânge din 1993. Sunt de acord cu protestul şi îi susţin pe aceşti oameni. Nu mi se pare corect să li se taie din sporuri, mai ales că lucrează în condiţii dificile”, ne-a declarat Calcan Nicoleta. Directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Galaţi, Tamara Bârsan, nu a putut fi contactată, deoarece la acest moment se află în concediu medical. Angajaţii de la centrul de transfuzii sunt hotărâţi să îşi continue protestele până ce îşi vor primi sporurile.
SAMUR1 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 daca aceasta masura s-ar lua doar pana la sf anului, oamenii ar intelege, dar la noi nimeni nu va mai vedea vreodata sporuri !si nici legea salarizarii nu va aparea prea curand... :cry:
Recommended Posts