Jump to content

Fabrica de bere Vega s-a închis


dcp100168

Recommended Posts

Fabrica de bere Vega s-a închis

Producatorii mici de bere incep sa isi inchida portile: Doua berarii au oprit productia in prima jumatate a anului si 90 de oameni au fost disponibilizati

Fabrica de bere Ghimpati, detinuta de compania Vlase Impex din judetul Ialomita, si fabrica de bere Vega a companiei Vega 93 din Galati controlata de omul de afaceri Corneliu Istrate au fost inchise in prima jumatate a acestui an. "Daca luam in considerare si volumele Bere Azuga, de asemenea inchisa in prima parte a acestui an, producatorii de bere mici si mijlocii au inregistrat in prima jumatate a acestui an o productie mai mica cu 114.000 de hectolitri decat cea obtinuta in prima parte a anului trecut", a declarat Vifor Versescu, directorul general al Patronatului Societatilor Independente Producatoare de Bere din Romania (PSIPBR). El a adaugat ca in urma acestor inchideri de fabrici aproximativ 250 de persoane au fost disponibilizate. Atat in cazul fabricii din Ialomita, cat si in cel al fabricii din Galati, berariile reprezentau businessuri conexe. Potrivit directorului general al PSIPBR, personalul fabricii de bere din Ghimpati era anul trecut de 70 de persoane, in timp ce fabrica de bere Vega avea aproximativ 20 de angajati. Reprezentatii companiei Vega nu au raspuns solicitarii Ziarului Financiar legata de fabrica de bere, pana la inchiderea editiei.

http://www.zf.ro/companii/producatorii- ... i-4773728/

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.