Jump to content

Poliţiştii gălăţeni au anihilat o reţea de trafic de droguri


dcp100168

Recommended Posts

Poliţiştii gălăţeni au anihilat o reţea de trafic de droguri şi trafic de minori

Trei bărbaţi din Galaţi sunt cercetaţi în stare de arest pentru trafic de droguri de risc, iar unul dintre ei este cercetat şi pentru trafic de minori, alături de o adolescentă de 15 ani, transmite corespondentul NewsIn. Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 21 şi 39 de ani, făceau rost de cannabis din Republica Moldova şi vindeau drogurile în municipiul Galaţi. "C.V., de 28 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, fără antecedente penale, H.M., de 21 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, fără antecedente penale, şi D.V.C., de 39 ani, din Galaţi, fără ocupaţie, cu antecedente penale, au comercializat, în cursul lunii iunie, pe raza municipiului Galaţi, cannabis la preţul de 25 lei/gram, fiind prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă cantitatea de 176 grame cannabis. Din cercetări a rezultat că drogurile proveneau din Republica Moldova", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subcomisarul Ştefan Gohoreanu.

În timpul percheziţiilor la domiciile celor trei, oamenii legii au găsit o minoră care racola fete şi le obliga să se prostitueze. "S-au efectuat trei percheziţii domiciliare, ocazie cu care la locuinţa lui C.V. a fost identificată A.C.C., de 15 ani, din comuna gălăţeană Pechea, fără ocupaţie şi fără antecedente penale, care, împreună cu sus-numitul, a recrutat, primit şi asigurat cazarea pe raza municipiului Galaţi a victimelor E.D.R. şi P.I. (minoră) în scopul exploatării sexuale a acestora prin practicarea prostituţiei", a spus Gohoreanu.

Cei trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc, mandatele fiind eliberate de Tribunalul Galaţi, la propunerea procurorilor DIICOT. Unul dintre ei, C.V., este cercetat şi pentru trafic de minori, împreună cu minora A.C.C.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, cu sprijinul Serviciului de Supravegheri Operative şi Investigaţii Galaţi sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Galaţi, i-au identificat pe gălăţenii Valentin Cernat, de 28 ani, fără antecedente, Marius Haiman, de 21 ani, fără antecedente şi Vasile Cristinel Desis, de 39 ani, cu antecedente, niciunul neavând ocupaţie. S-au făcut trei percheziţii domiciliare, la locuinţa lui Valentin Cernat fiind găsită şi Claudia, de 15 ani, din comuna Pechea, judeţul Galaţi, fără ocupaţie, fără antecedente.

http://www.viata-libera.ro/articol-Traf ... est_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.