Jump to content

Primăria a cumpărat bănci noi, cu peste 74.000 de lei

Recommended Posts

Posted

Primăria Galaţi a cumpărat bănci noi cu peste 74.000 de lei

Municipalitatea gălăţeană a cumpărat un număr de 150 de bănci de două tipuri diferite, care vor fi amplasatate pe străzile principale ale municipiului, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News). Deocamdată au fost montate 30 din cele 78 de bănci destinate Falezei Inferioare, în zona cuprinsă între Nic-Nic şi Trecere bac. Alte piese de mobilier urban sunt amplasate deja în bună parte pe Faleza superioară, pe str. Domnească (în Parcul Eroilor), pe str. Brăilei (Parcul Casei de Cultură), pe str. Brăilei (în Parcul Ţiglina I) şi pe str. Siderurgiştilor (Parcul Gh. Asachi). Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco ne-a declarat că furnizorul este societatea Malmis SRL, iar preţul de achiziţie este de 645 lei pentru unul dintre modele şi de 397 lei/buc pentru celălalt model. În total, pentru cele 150 de piese de mobilier s-au plătit 74.430 de lei, fără TVA.

Posted

o fapta laudabila,un lucru facut pentru contribuabil,frumos !Cu speranta ca v-or fi si pastrate ,si nu v-or ajunge pe la centrle de colectare ,cred ca v-or fi de folos tuturor celor ce trec pe linga ele ptru citeva momente de odihna. :P

Posted

Nu o consider o investitie buna in aceste vremuri...E ca in povestea aceea cu..."tichie de margaritar..."...Dar cind vezi de la cine a plecat si aceasta .."achizitie",nu te mai mira nimic...

Posted
:) Hai ,ca este investitie buna !La pretul asta ..mai mult costa montajul ,banuiesc!Citii omul de nacajit tot isi mai face cite ceva pe linga casa! :oops:
Posted

740.000.000 lei vechi e putin cind sint atitea altele de facut ????....:(...Si asta nu ca am fi dus lipsa de banci,ci ca nu-i mai placeau dl-ui ciumacenco....

Posted

Dar oare cat vor rezista aceste banci? ca nu vezi nici picior de politist comunitar prin oras :lol: Parerea mea e ca infractionalitatea va ajunge la 0 abia atunci cand fiecare oras va avea in patrulare, acelasi nr de politisti comunitari cati caini comunitari patruleaza in prezent. Ceea ce nu cred ca se va intampla vreodata. Cel putin in urmatorii 1000 de ani.

Posted

Poate macar daca s-ar reveni la patrularea perpedes a militienilor...Cum mergeau inainte,un militian cu doi soldati...Acum ,ma rog,inlocul soldatilor...gasesc ei o solutie...De cind cu masinile...am si eu masinile zgiriate,oglinzi rupte...iar ei...i-am gasit odata in parcarea din spatele blocului,cu banchetele lasate...DORMEAU....,la ora 04:00 dimineata....:)

Posted

acu sa vezi banci sparte in galati....ai sa zici ca este vestul salbatic aici. :lol::lol::lol: hold-up-uri pe faleza....tot romanasul are sa fie spargator de banci... :lol:

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.