Jump to content

CUM SE FAC (CU ADEVARAT) ANGAJARILE LA POLITIA COMUNITARA!


pisica24

Recommended Posts

DUPA CUM BINE STITI,LA POLITIA COMUNITARA,MAJORITATEA SUNT ANGAJATI CU PILE! DE ACEEA UN OM SIMPLU NU MAI ARE LOC SI ESTE MEREU RESPINS,MAI ALES DACA ESTE DE SEX FEMININ.(IAR ACUM MAI E SI CRIZA) :oops: CAND ERAM LA FACULTATE AM FOST LA SEDIU,CACI SE FACEAU ANGAJARI.DAR "SURPRIZA"-NU AVEAU NEVOIE DE FEMEI. DE CE?-IMI RASPUNDE SECRETARA CA NU MAI VOR FEMEI,PT CA CELE DEJA EXISTENTE NU-SI FAC TREABA CUM TREBUIE.VRAJEALA TOTALA-CA DACA AR FI FOST ASA NU MAI APAREA NICI O FEMEIE LA EI.SI NICI BARBATI N-AR MAI FI ANGAJAT CA NICI ASTIA NU-SI FAC TREABA.CUM NAIBA SA FACA TREABA O OBEZA DE 100KG -CARE CULMEA CULMILOR MAI E SI LA PATRULA!!!!!!!!!!!PAI CE -POATE AIA SA FUGA DUPA INFRACTOR...CAND ABIA MERGE??!!!NU MAI SPUNEM CA MAI SUNT SI MULTE CU INTELECT SCAZUT,PE CARE LE DUCE CAPUL DOAR LA GLUME SI LA SCOBIT IN NAS!ACESTEA S-AU ANGAJAT CA ERAU NEVESTE,SURORI SI ALTE NEAMURI PRIN ALIANTA...CU CINE TREBUIA!

IN TIMP CE UN OM NORMAL(ADICA FARA PILE ) SE DA CU CAPUL DE PERETI SA GASEASCA UN JOB,ALTORA LI SE PROPUNE SIMPLU SA MEARGA,SA FACA UN CURS DE PAZA,SA SE DUCA "LA CINE TREBUIE" ,CU O SACOSA SI TREABA-I REZOLVATA.DACA MAI ARE SI PRETENTII CU PRIVIRE LA PROGRAM,SALARIU,SAU POST NU TREBUIE DECAT SA "INTRE IN SISTEM "SI TREABA-I REZOLVATA. SI UITE-ASA DOAR CATIVA AU INTRAT IN MOD NORMAL SI SUNT CINSTITI,REALIZANDU-SI SERVICIUL IN CELE MAI NASOALE POSTURI PT CA NU AU "PILE".PE CAND ALTII PRECUM BLEHOIANU GEORGE,CU MINTEA-N TRAISTA SUNT AGENTI DE PATRULA SAU COMUNITARU MIHAITA DE LA LICEUL TRAIAN,CARE STA BINE MERSI IN POSTUL LUI CALDUROS-IARNA SI RACOROS VARA,FARA A FI DERANJATI,SAU CEI DE LA LACUL PERTIDULUI CARE O DUC BINE SI ALTIII.

CEI FARA PILE PRIMESC POSTUL FRUMOS PARFUMAT D LA GROPA D GUNOI, LA BARIERA PE FALEZA,IN PARCURI(MAI ALES IARNA-E O PLACERE SA-TI INGHETE SI PRIVIREA)SI IN ALTE LOCURI "PLACUTE",UNDE STAU IN POST MAI MULT DECAT TREBUIE(2-3 LUNI SAU CHIAR MAI MULT).NU MAI ZICEM DE PROGRAM.CEI BINE PUSI AU PROGRAM D GRAVIDE,SA NU CUMVA SA FIE SUPRASOLICITATI!

CONCLUZIA O TRAGETI VOI! :(:(:(

Link to comment
Share on other sites

Concluzia o stim... E o chestie generalizata, institutiile sunt cangrenate.

Cam asa se intampla in aceste institutii, nu numai la comuntari ci in general la stat unde sunt posturi "caldute", se creaza "obligatii" rezultand o mare familie in care altii care nu "corespund" nu mai au loc.

Sunt multe intamplari neplcaute vis-a-vis de comunitari postate chiar pe acest forum. Din pacate nu mai mira pe nimeni... Normalitatea in Romania s-a pervertit astfel incat daca spuneai ceva de bine ... ar fi fost un fapt iesi din comun !

Mai avem un pic pana sa ajungem la nepasare si atunci chiar nu mai avem ce face!

PS

Te rog (nu numai eu) nu mai scrie cu litere MARI deoarece imi vine greu la citit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.