rika Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Adevarat cine a spus ca suntem in tara lui Papura Voda! La noi e legea junglei banilor. Adica cine are bani si relatii si tatici, mamici sau amanti sa traga sforile pot sa faca ce vor.Vinovati suntem noi, prostii multi care platim taxe si impozite pe servicii foarte proaste, care votam reprezentanti ce ne scuipa cand ne intalnesc pe strada si asta in semn de respect, ca de! si Alexandru Ioan Cuza l-a scuipat in ochi Mos Ion Roata si scuipatul domnesc e ca aghiazma pentru amarat.In seara aceasta, ma intorceam impreuna cu sotul de la cumparaturi, unde am avut bunul simt sa imi las juma de leafa si asta in conditiile in care am facut o lista riguroasa care sa ma oblige sa cumpar doar strictul necesar unei petreceri pentru ziua fiicei noastre.Cum coboram dealul de la Spitalul Judetean in masina noastra veche si inteleapta, pe care numai de gura mea nu o vinde sotul meu pentru ca asa suntem noi, femeile, ne legam sufleteste de orice lucru obtinut prima data, mergeam pe banda a doua cu 50-60 la ora stiind ca mai devreme cand am trecut pe la rocada de la Popescu era politia in intersectie, in spatele nostru cineva nervos ne facea flash-uri, nerabdator sa ne dam din calea lui. Sotul meu a accelerat si nu a vrut sa se dea pe banda din dreapta pt ca urma sa ne incadram dupa intersectia sau rocada de la Popescu in Tiglina la stanga. Nervos, soferul din spate a depasit prin dreapta, s-a bagat in fata noastra si a franat brusc, obligandu-ne si pe noi sa facem acelasi lucru. I-am spus sotului meu sa nu se certe si sa il lase sa mearga mai departe. Dar....cel din masina fitoasa din fata intentiona sa nu ne lase el pe noi in fata. Sotul a semnalizat dreapta sa schimbe banda iar educatul din Audi cu nr GL-07-FIP, a intrat brusc in fata noastra fara sa semnalizeze si frana intruna incurcand si traficul si benzile deoarece facea slalom pe doua benzi blocandu-ne accesul si a tinut-o asa pana la Papadie, apoi am virat stanga si al Semaforul de la Moldova masinile s-au oprit aproape paralel iar soferul di Audi s-a intors si a inceput sa ne injure. Eu incercam sa aplanez lucrurile si ii spuneam sotului sa il ignore si sa il lase in pace,dar barbatul meu, ca de! asa sunt barbatii si de aceea au avut loc atatea razboaie, a deschis portiera si i-a spus soferului ca e strada tuturor si ca mergea regulamentar.Celalalt sofer s-a dat jos din masina, a venit la noi si a inceput sa tipe, ca masina lui il tine si sa ne dam daca nu netine masina si sunt altii care au masini mai puternice si mai bune.M-am uitat la soferul din Audi, era un tanar pana in 30 de ani care nu si-ar fi permis singur sa isi ia masina aia decat daca......ma rog, stim cu totii cum se pot obtine bani usor fara sa te spetesti muncind ca noi, prostii care nu mai avem loc in trafic de cocalari din astia plini de fite si agresivi ca prostulpana nu e fudul.... Oricum a fost spectacol si pana nu am sunat la 112 nu s-au linistit. Ne-au urmarit pana la intersectia cu Basarabiei apoi au intrat pe str. Basarabiei si au disparut.. Politia nu a reactionat, normal.Daca nu am fost agresati fizic, asta e! Trebuia sa iasa cu spaitalizare, cu maini si picioare, parbrize sparte ca sa reactioneze cineva. Asa...umilinta si scuipaturile si injuraturile si jignirile nu se pun, frate, decat pentru cei bogati, pt cei pe care ii votam si uita sa-si educe odraslele, pt cei care ne agreseaza pe strada si in trafic numai pt faptul ca masina lui costa cat apartamentul meu si au intaietate iar noi, cei ce muncim ca prostii zilnic si platim taxe si impozite suntem calcati in picioare de copiii de bani gata ai fostilor bisnitari care schimbau valuta la Romarta, de plodurile demnitarilor care treceau clasa la liceu cu interventii din Prlament.Si cine e vinovat?!
George Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Pariu ca daca asta se intampla in Bucuresti si respectivul cocalar ii facea asta lui Elena Basescu, se alegea cu o ditamai amenda.
Bada Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Pariu ca daca asta se intampla in Bucuresti si respectivul cocalar ii facea asta lui Elena Basescu, se alegea cu o ditamai amenda. In bucuresti in rolul cocalarului ar fi fost o pitipoanca pe nume elena basescu in cel mai bun caz...invers NEVER!
cristian10oronaldo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Mai e si un alt cocalar de Galati cu un BMW GL 13 GAB daca retin bine numarul.Eram pe Strada George Cosbuc la semaforul de dinainte de Mehid pe prima banda, iar cocalarul cu pricina cu geamuri fumurii s-a apucat sa ma claxoneze. Cum nu am vrut sa ma dau m-a claxonat pana mai erau cateva secunde la semafor si m-am dat, am zis daca e cretin sa treaca naibii. De ce vroia el sa treaca ? Avea intermitent, nimic de zis, insa el a vrut in felul asta sa fenteze semaforul luand-o pe strada aia paralela cu George Cosbuc. Daca mai aveti cocalari hai sa-i facem cunoscuti publicului.
cristian10oronaldo Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Pai si de ce sa ne asezam pe banda a 2-a sa facem coloana pana la Eternitatea ??? Si eu daca am pe undeva verde intermitent si sunt masini in fata mea stau si astept, asta e, nu e strada mea.
toto Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 @ RikaKaisin are dreptate. Trebuie facuta o sesizare. Aveti si dovada ca ati sunat la 112...
Legumix Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 venind azi catre centru, pe faleza, stateam in urma unui espero, a carui luneta era impodobita cu lamaia de incepator....acesta circula cu o viteza mica pe banda II, ca sa mearga in ton cu o "scoala"nu stiu care era intentia lui - fie ca-l cunostea pe viitorul conducator auto, fie ca se amuza pe seama bobocului, ca circula cu 50 km/h in dreptul vilelor Veganu a accelerat decat dupa ce l-am claxonat circa 10 secunde....cand am avut loc, l-am depasit (recunosc, pe banda I), apoi am revenit in fata dumisale si am franat....evident, m-a semnalizat suparat cu farurile :twisted: l-am tinut in spatele meu pana a virat la stanga, spre distrigaz.
rika Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Am fost la politie in seara respectiva, am semnalat, cei de acolo au spus ca nu pot depune plangere in seara respectiva la Politia rutiera deoarece nu pot sa imi dea nr de inregistrare si sa vin luni la ora 8, in conditiile in care eu muncesc in fiecare zi de la 8-16.30 va dati seama ca nu pot merge la politie sa fac acest lucru. apoi politistul mi-a sugerat sa o las moarta daca nu am fost ranita in nici unfel decat psihic pt ca asta e viata. In cazul acesta as sugera sa faca politia trasee pt cei care au intaietate si sunt deasupra legii sa circule numai ei cu 200 la ora in oras si noi, cei care avem masini mai vechi de 5 ani sa avem orar de mers pe sosele limitat, nu-i asa domnilor politisti?! noi putem fi calcati in picioare de toti cei care isi permit o masina scumpa si umiliti in trafic si sa spunem mersi ca nu ne-abatut mai rau ca oricum ne-a sfidat spunandu-ne ca il "tine" si nu ii este teama de nimeni. oricum, m-am dotat deja cu un arsenal de aparare in masina si data viitoare nu mai merg la politie ca un cetatean civilizat ci ii trag doua in mecla si atunci o sa ma caute pe mine taica-su sa ma ia la intrebari de ce i-am batut odrasla pt ca bunul simt nu mai e la moda si esti judecat dupa aparente. De 10 ani de cand sunt sofer nu am avut nici un fel de eveniment in trafic, nu mi s-a luat permisul si am doar 2 puncte luate de politia din barlad ca am uitat sa aprind farurile pe drum national. platesc impozitele, asigurarile la fel ca ceilalti care au multe accidente si cand sotul meu a replicat ca era cu viteza legala respecticul l-a privit cu dispret. ce pot sa zic? asta e lumea in care traim! politia de la noi inchide ochii stiti cu totii ca procedurile sunt lungi si anevoaioase tocmai pt a te descuraja. daca faci ceva trebuie sa ai timp, nervi tari si sa te tina buzunarul. Ce vroiam eu sa subliniez este faptul ca acest individ nu e singurul care se comporta asa in trafic. nu de putine ori am fost martora la scene cu intersectii aglomerate blocate de masini luxoase cu indivizi dubiosi care stateau de vorba sfidandu-i pe ceilalti participanti care asteptau in spatele lor sa circule si sa te fereasca cel de sus sa ii claxonezi ca erai mancat!!!!!!!!! Asta e problema, de fapt! Aici trebuie sa lucram noi si sa facem ceva dar autoritatile de la noi sunt mai lase decat noi sau au legaturi stranse cu acesti indivizi. Trebuie sa te aperi singur! Pana se misca politia esti mort sau cu putin noroc doar batut bine in spital la reanimare si zici mersi ca nu ti-a batut si copiii. Eu zic ca am dreptate!
toto Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Am fost la politie in seara respectiva, am semnalat, cei de acolo au spus ca nu pot depune plangere in seara respectiva la Politia rutiera deoarece nu pot sa imi dea nr de inregistrare si sa vin luni la ora 8 ... Sa stii ca am mai auzit faze dintr-astea de-ale politistilor !!!Ei NU VOR SA DEA NR. DE INREGISTRARE !!! ... deoarece implica mai multe chestii, un nr. de inregistrare trebuie sa aiba o finalitate. Cazul a fost rezolvat sau nu. Nu e bine sa apara in evidente ca nu si-au facut treaba, intelegi?"Asa ca mai bine nu depui plangere, ca doar n-a curs sange si n-a murit nimeni!"
Recommended Posts