Jump to content

Oţelul - Unirea Urziceni 1-4

Recommended Posts

Posted

Bilete pentru Otelul - Urziceni

Preturile biletelor pentru meciul de vineri, FC Otelul Galati - FC Unirea Urziceni, din etapa a V-a a Ligii I, sunt urmatoarele: Tribuna I - 10 lei, Tribuna a II-a - 7 lei, Peluze - 7 lei, Peluza 1 sector B (Galerie) - 5 lei. Biletele pentru acest sector se vor comercializa prin casa de bilete nr. 1 (Liceul Auto).

Biletele se vor comercializa joi, 27 august, intre orele 10.00 - 18.00 si vineri, 28 august, in intervalul orar 10.00 - 17.30.

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=1805

Posted

Al.Tudor, la meciul cu Urziceni

Alexandru Tudor a fost desemnat să arbitreze meciul Oţelul Galaţi-Unirea Urziceni din etapa a 5-a a Ligii I, programat vineri, informează site-ul oficial CCA.

OŢELUL GALAŢI - UNIREA URZICENI, ora 17:30

Arbitri: Alexandru Tudor - Vladimir Urzică, Stelian Slabu

Posted

Munteanu consideră că un egal contra Unirii Urziceni ar fi un rezultat bun pentru echipa sa

Antrenorul grupării Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că meciul cu Unirea Urziceni este deschis oricărui rezultat, dar faptul că nu a pierdut nicio partidă contra tehnicianului Dan Petrescu îl face să spere că echipa poate obţine măcar o remiză, transmite corespondentul NewsIn. "Va fi mai greu cu Unirea Urziceni decât cu Steaua, pentru că este o partidă de care pe care. Dan Petrescu nu are secrete faţă de mine, în 6 partide directe nu am pierdut niciun meci în faţa lui. Bănuiesc că şi un egal contra campioanei ar fi bun pentru Oţelul, mai ales în situaţia în care se află echipa", a spus Dorinel Munteanu într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte tactica pe care o va aborda, tehnicianul s-a arătat indecis: "Nu ştiu cum voi juca, dacă voi ataca sau dacă voi fi mai precaut. În orice caz, nu am nevoie de 4 atacanţi pentru a înscrie în poarta Unirii". De asemenea Dorinel Munteanu nu-şi face griji în ceea ce priveşte viitoarea prestaţie a arbitrului întâlnirii cu Unirea Urziceni: "E cam debandadă în arbitrajul românesc, dar Alexandru Tudor este un arbitru bun".

Munteanu a vorbit şi despre obiectivul pe care şi l-a autoimpus: "Sper ca până la finalul turului de campionat să adunăm peste 20 de puncte, pentru că observ că este un tur destul de echilibrat".

Posted

Marius Stan: Avem de luat o revanşă în faţa Urziceniului

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că formaţia sa are de luat o revanşă în faţa echipei Unirea Urziceni, în etapa a V-a a Ligii I. "Mai ales prin prisma ultimelor rezultate, pentru noi meciul cu Unirea Urziceni este extrem de important . Nu ne interesează spectacolul, ci doar punctele. Îmi dă speranţe faptul că de la meci la meci s-a văzut o oarecare creştere în jocul nostru. Cu puţină şansă, cred că meciul cu Steaua putea să aibă cu totul şi cu totul alt rezultat. Partida cu Urziceniul pare a fi mai grea decât cea cu Steaua, dar şi jocul nostru va fi unul mai bun. Sunt convins de asta. În plus, avem de luat şi o revanşă după umilitorul 0-2 din returul campionatului trecut, când am avut una dintre cele mai jenante prestaţii", a declarat Marius Stan. Directorul general al clubului gălăţean ar fi mulţumit, touşi, şi cu un rezultat de egalitate: "Un punct ar fi bun, aşa am zis şi înaintea meciului cu Steaua. Ar fi un punct care până la urmă contează".

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - Unirea Urziceni

Dupa patru etape in Liga 1, Otelul Galati a castigat doar patru puncte si ocupa locul 13 in clasament. Galatenii nu pot face fata echipelor de top, fiindca dupa esecul din Gruia (0-1 cu CFR Cluj) a urmat o noua infrangere, acasa (0-1 cu Steaua). Seria infernala a formatiei galatene va continua, vineri urmand sa intalneasca (tot acasa) campioana Romaniei, Unirea Urziceni, iar etapa viitoare pe Dinamo (deplasare). Dorinel Munteanu a spus clar ca obiectivul in meciul cu Unirea este sa obtina un punct, fiind constient ca din aceste patru partide deosebit de dificile (CFR-Steaua-Urziceni-Dinamo) nu prea are cum sa bata pe cineva...

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat ca o remiza in partida cu Unirea Urziceni ar fi un rezultat bun pentru formatia sa: "Am facut analiza meciului cu Steaua, am discutat si cu baietii, le-am spus unde am gresit si sper sa ma fi inteles. Vineri, vom juca cu campioana Romaniei, o echipa care, chiar daca a inceput campionatul cu o infrangere, a obtinut apoi rezultate foarte bune. Noi venim dupa doua infrangeri cu 0-1 si ne pregatim pentru a arata altfel la acest joc. Urziceniul este o echipa pragmatica, insa mizez pe baietii mei, pe dorinta lor de a castiga. Nu cred ca Dan Petrescu are secrete fata de mine. Am jucat vreo sase meciuri impotriva lui si n-am pierdut niciodata, am castigat cu noroc in fata lui pe vremea cand eram la Steaua, dar vineri va fi cu totul alt joc. Sper sa nu pierd nici vineri, chiar si un egal in fata campioanei e un rezultat bun".

Directorul general Marius Stan ar fi multumit si cu un rezultat de egalitate: "Un punct ar fi bun, asa am zis si inaintea meciului cu Steaua. Ar fi un punct care pana la urma conteaza. Mai ales prin prisma ultimelor rezultate, pentru noi meciul cu Unirea Urziceni este extrem de important. Nu ne intereseaza spectacolul, ci doar punctele. Imi da sperante faptul ca de la meci la meci s-a vazut o oarecare crestere in jocul nostru. Cu putina sansa, cred ca meciul cu Steaua putea sa aiba cu totul si cu totul alt rezultat. Partida cu Urziceniul pare a fi mai grea decat cea cu Steaua, dar si jocul nostru va fi unul mai bun. Sunt convins de asta. In plus, avem de luat si o revansa dupa umilitorul 0-2 din returul campionatului trecut, cand am avut una dintre cele mai jenante prestatii".

Echipa probabila: Kolev - Rapa, Sg.Costin, Zhelev, Siminic - L.Iorga, Giurgiu, L.Antal, Salagean - G.Paraschiv, M.Matei; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentati: Cojoc, Viglianti, Pena; Suspendati: -; Rezerve: Baotic, Sarghi, S.Ilie, Perendija, Ibeh, Patras, Axente, N’Kongue

Unirea Urziceni nu a putut trece de FC Timisoara, terminand la egalitate, 0-0. Ialomitenii au avut un debut de campionat foarte greu, dar spre deosebire de Otelul, a castigat 7p. Meciurile cu CFR-Rapid-Steaua-Timisoara au trecut, iar Unirea va mai putea sa-si traga sufletul, avand deplasarea de la Galati si meciul de acasa cu nou promovata Alba-Iulia. Apoi vor urma alte meciuri grele, cu Dinamo in Stefan cel Mare si debutul in Liga Campionilor. Dan Petrescu si-a propus sa faca 6p cu Otelul si Alba-Iulia, asa ca va aborda partida de la Galati doar la victorie.

Ialomitenii au declansat razboiul psihologic cu Otelul, Dan Petrescu afirmand ca ar prefera arbitri straini la jocul de la Galati: "Eu as cere arbitrii straini intotdeauna. Si la Galati statistica spune ca, daca sunt arbitrii romani, Urziceni pierde, iar daca sunt straini, Urziceni castiga". Marius Stan ii cere lui "Bursucului" sa se opreasca cu acuzatiile: "Eventual, poate vor sa ne arbitreze domnul Bogaciu, care la acel meci de Cupa a dictat un penalty absolut aiurea pentru Urziceni. A fost penalty-ul care ne-a eliminat din competitie. Il rog pe Dan Petrescu sa se opreasca cu declaratiile fara sens!". Comisia Centrala de Arbitri a inchis orice speculatii pe acest subiect si a anuntat brigada de arbitri formata din Alexandru Tudor (Bucuresti), la centru ajutat de asistentii Vladimir Urzica (Piatra-Neamt) si Stelian Slabu (Brasov).

Managerul Mihai Stoica considera ca lupta pentru titlu in Liga I se va da intre aceleasi echipe ca si in stagiunea precedenta: "Anul trecut s-au batut noua echipe pentru locurile de cupele europene, acum cred ca formatiile importante sunt aceleasi. Dintre ele, oricine poate lua titlul. Se pot intampla mari surprize, exista un progres din punctul meu de vedere. Noi ne ocupam de echipa, incercam sa facem ce e mai bine pentru a avea evolutii la fel de buna ca si in sezonul precedent. Vrem sa mai aducem un jucator, ne trebuie un lot numeros pentru a reusi sa facem fata pe toate planurile. Am incercat sa imprumutam pe cineva sau sa aducem un jucator liber de contract, insa negocierile au esuat".

Echipa probabila: Arlauskis - Maftei, Nicu, Bruno Fernandes, Brandan - Frunza, S.Paraschiv, Paduretu, I.Apostol - Rusescu, Bilasco; Antrenor: Dan Petrescu; Accidentat: Galamaz; Suspendati: -; Rezerve: C.Grigore, Mehmedovici, Todoran, Marinescu, Danalache, Gomez, Onofras, Semedo

Sport 365 va recomanda: Otelul Galati - Unirea Urziceni este meci de X2. Gazdele au un moral scazut dupa ultimele doua infrangeri, dar spera ca in fata campioanei sa faca un joc mai bun si sa castige macar un punct. Pentru galateni ar fi important sa nu piarda acest meci, fiindca apoi vor juca cu Dinamo in Capitala si ar risca ca intre etapele 3 si 6 sa nu faca niciun punct. Oaspetii vin dupa un joc mai putin reusit in fata Timisoarei, si vor dori sa se reabiliteze in fata suporterilor printr-o victorie la Galati, acolo unde s-au impus cu 2-0 la finele sezonului trecut. Ialomitenii si-au aflat azi si adversarii din Liga Campionilor, dar pana la meciurile atat de mult asteptate ar fi important ca sa aiba cat mai multe victorii si in campionat, fiindca apoi va fi mai greu, lotul Unirii fiind destul de restrans pentru a face fata in cele doua competitii. Se anunta un duel interesant intre antrenorii Dorinel Munteanu si Dan Petrescu, fosti componenti ai generatii de aur si va fi de vazut daca "Bursucul" va reusi primul succes in fata "Neamtului".

28.08.2009, Galati, Stadion: "Otelul", ora: 17:30

Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti)

Otelul Galati - Unirea Urziceni (Digi Sport)

Palmares general: 6 2 1 3 7-10

Primul meci: 0-1, la 11 august 2006, la Urziceni.

Singura victorie a oaspetilor: 2-0, la 17 mai 2009.

Ultimul meci jucat la Galati: 2-0, la 17 mai 2009.

http://www.sport365.ro/Avancronica_meci ... 05150.html

Posted

Oţelul - Unirea Urziceni 1-4

Campioana Unirea Urziceni s-a impus vineri cu 4-1, în deplasare, în faţa echipei Oţelul Galaţi, care a termininat meciul în 9 jucători, după eliminările lui Iorga şi Costin, transmite corespondentul NewsIn.

OŢELUL GALAŢI-UNIREA URZICENI 1-4 (Paraschiv 37 / Bilaşco 8-pen, 88, Maftei 44, Onofraş 85)

Oţelul: Kolev - Râpă, S. Costin, Jelev, S. Ilie - Iorga, Giurgiu (Ibeh 51), Sălăgean, Paraschiv, Antal - Matei (Axente 56, Perendija 76). Antrenor: Dorinel Munteanu

Unirea Urziceni: Arlauskis - Maftei, Epaminonda, Fernandes, Brandan - Apostol, R. Gomez (Paraschiv 74), Pădureţu, Frunză - Rusescu (Todoran 65, Onofraş 81), Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Antal 35, S. Costin 43 / Gomes 73. Cartonaşe roşii: Iorga 7, S. Costin 72

Arbitri: Alexandru Tudor - Vladimir Urzică, Stelian Slabu

Stadion: Oţelul; Spectatori: 4.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 8: Bilaşco a înscris din penalty, după ce a şutat în forţă în partea stângă a porţii lui Kolev.

1-1, min. 37: Paraschiv a înscris cu un şut pe jos în diagonală, care a lovit stâlpul drept al porţii lui Arlauskis şi a intrat în poartă.

1-2, min. 44: Maftei a înscris cu o execuţie superbă, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului mare.

1-3, min. 85: Onofraş a scăpat spre poarta gălăţenilor şi a şutat mingea peste Kolev, ieşit din poartă.

1-4, min: 88: Bilaşco a reuşit să înscrie după ce a şutat cu latul, de la marginea careului de 16 metri, la colţul drept al porţii lui Kolev.

Gazdele au rămas în 10 jucători încă din minutul 6, când Iorga a respins cu mâna o minge care a ricoşat din transversala porţii echipei sale. Gălăţenii au rămas în 9 jucători în minutul 72, după ce Sergiu Costin, în poziţie de ultim apărător, l-a ţinut de mână pe Bilaşco, pătruns în careu. Alexandru Tudor i-a dat roşu direct lui Costin şi a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost ratată de Bilaşco, acesta şutând în bara dreaptă a porţii lui Kolev.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.