Jump to content

Fanii Oţelului s-au săturat de Dorinel Munteanu

Recommended Posts

Posted

Fanii Otelului s-au saturat de Dorinel Munteanu

* Dorinel Munteanu i-a scos din sarite pe fanii Otelului Galati dupa doar patru meciuri disputate. Antrenorul galatenilor spune ca nu intentioneaza sa plece, chiar daca este contestat de fani.

Fanii moldovenilor si-au varsat nervii dupa infrangerea suferita in fata Stelei pe forumul Onlinesport.ro, cel mai mare grup de dialog sportiv din Romania.

"Dolarel nu e antrenor. Are niste tactici de te doare capul. Ce crestere de la meci la meci ??? Dolarel e nulitate ca antrenor", a scris userul Cristian.

Un alt user, Steel Jar, vine cu propuneri pentru inlocuirea lui Dorinel Munteanu. "O parodie de meci, o bataie de joc, o insulta adusa celor care au venit la stadion. Am 12-13 ani de cand vin meci de meci la stadion si am ratat doar veo 7-10 meciuri din motive personale, dar NU MAI VIN LA STADION CAT ESTE munteanu ANTRENOR. Mai bine il lasa Stan pe Tase antrenor, asta vream majoritatea suporterilor oricum", a tunat Steel_Jar.

"Dolarel a adoptat exact aceeasi tactica si cu Ceahlaul si cu CFR, cu aceleasi rezultate nesatisfacatoare. E un fricos orice ar visa unii, daca nici a juca cu 2 inchizatori cu ceahlaul pe teren propriu cand stii ca aia vin sa se apere cu toti cei 11 nu e dovada de frica atunci nu mai stiu ce e...", a adaugat bada_otelul.

Tehnicianul moldovenilor le-a dat o replica dura suporterilor care il contesta. "Poate ca Otelul era o echipa care batea tot in primele etape si nu am stiut eu. Imi cer scuze daca Otelul castiga fiecare meci pana acum", a afirmat Dorinel Munteanu.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/ ... nteanu.htm

Posted

nu va mai plangeti bre de Dorinel... asta e echipa... sau avem vreun Ronaldo, vreun Kaka si vreun Gerard prin echipa si n-am stiut eu... jucatorii sunt bas, ce sa joace daca nu pot... atata pot ei... credeti ca daca vine Tase iese mare branza? dupa cateva etape o sa-l contestati si pe el ca are nu stiu ce tactica... asa ca stati linistiti

Posted

Munteanu a fost contestat de suporteri care i-au cerut demisia după înfrângerea cu Unirea

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi a fost contestat dur de suporteri după înfrângerea cu 1-4 înregistrată vineri în faţa Unirii Urziceni şi s-a declarat dezamăgit că fanii îi cer demisia după primele 5 etape, transmite corespondentul NewsIn. La finalul meciului suporterii s-au strâns la vestiare şi l-au luat la întrebări pe antrenorul Dorinel Munteanu, căruia i-au reproşat că echipa nu joacă nimic. Tehnicianul a venit pentru a dialoga cu fanii şi s-a declarat extrem de dezamăgit de atitudinea acestora. "Nu înţeleg de ce s-a jucat aşa de slab. Jocul s-a rupt în minutul 7, la eliminarea lui Iorga, iar de la unii jucători nu îmi pot explica evoluţia atât de slabă. Mi s-a cerut demisia şi sunt foarte dezamăgit. Nu înţeleg de ce suporterii îmi cer demisia, pentru că s-au jucat doar 5 etape. Voi avea o discuţie cu domnul Marius Stan şi vom vedea ce e de făcut", a declarat Dorinel Munteanu, vineri, la conferinţa de presă susţinută după meci. "S-a strigat numele lui Petre Grigoraş şi sunt dezamăgit că unii fotbalişti mai slabi sunt influenţaţi din tribune. În acest moment suntem departe de obiectivul propus, un loc de Liga Europa", a mai adăugat antrenorul gălăţenilor.

La fel de dezamăgit a fost şi directorul general Marius Stan, care a apreciat înfrângerea cu Unirea Urziceni drept o mare umilinţă. "Trăiesc o umilinţă pe care nu mi-aş fi închipuit-o. Trebuie făcute schimbări la echipă şi cu siguranţă că săptămâna viitoare le vom pune în aplicare. Am observat jucători lipsiţi de atitudine şi m-a durut acest lucru. Cu siguranţă că vor fi date şi amenzi", a declarat Marius Stan.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.