dcp100168 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Micro 19 anecdotic, dar cam adevăratUn bloc cu uşa furată şi canapeaua… incendiată!După ce în urmă cu două săptămâni, blocul C4 din Micro 19 devenea notoriu în Galaţi pentru faptul că era primul imobil căruia îi fugise uşa de termopan cu aţa, iată că o altă scară a aceluiaşi C4 recidivează. „În weekend, un vecin şi-a cumpărat canapea”, ne scrie pe mail o cititoare a „Vieţii libere” şi locatară a blocului cu pricina. „A lăsat-o omul în faţa scării – alta decât cea cu uşa de termopan! -, cât să urce să cheme pe cineva, să îl ajute să o ducă în casă. Până a coborât, cineva dăduse foc canapelei”. Gălăţeni, dincolo de hlizeală, lucrurile încep să se cam încingă în oraşul nostru. Să nu uităm să ne felicităm că nu stăm la C4 şi să ne amintim că de la râs la plâns nu este decât un pas.http://www.viata-libera.ro/articol-Un_b ... ata_2.html
George Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 O data cand am facut curatenie, si am schimbat dulapul la bucatarie, dulapul cel vechi il lasasem jos in fata blocului, am urcat apoi si cand ma uit pe fereastra, dulapul disparuse. Deci nu a durat decat jumatate de minut cat am urcat 2 etaje, ca un dulap sa dispara
Recommended Posts