Jump to content

Un tânăr s-a sinucis din cauza datoriilor la bănci


dcp100168

Recommended Posts

Un tânăr s-a sinucis din cauza datoriilor la bănci

Eugen Cioclu s-a aruncat aseară de pe un pod deoarece nu mai făcea faţă datoriilor. A murit în chinuri groaznice, azi dimineaţă. Un bărbat de 34 de ani, din Galaţi, Eugen Cioclu, a recurs la un gest disperat pentru a scăpa de datoriile la bănci. Luni seară s-a suit pe parapetul podului de la ieşirea din Galaţi spre Brăila şi a sărit în gol mai bine de 20 de metri. Omul s-a izbit de asfaltul staţiei de betoane aparţinând societăţii Vega, amplasate sub pod. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa, însă omul a nu a reuşit să supravieţuiască mai mult de câteva ore, deoarece avea organele interne zdrobite.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... banci.html

Link to comment
Share on other sites

Tânărul care a sărit de pe pod ameninţase de multe ori cu sinuciderea

Eugen Cioclu, bărbatul de 34 de ani care şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de pe podul de la ieşirea din Galaţi, avea datorii atât la bănci cât şi la diverse cunoştinţe, de la care împrumutase bani ca să achite din credite. El le mărturisise de multe ori rudelor că vrea să-şi ia viaţa, dar nimeni nu l-a crezut în stare de aşa ceva. Căsătorit şi tată al unei fetiţe care pe 10 august a împlinit şase ani, Eugen Cioclu a încercat să-şi pună pe picioare propria afacere, din care să asigure familiei un trai fără griji.

A încercat mai multe variante, dar în ultima vreme avea un magazin de încălţăminte. Din câte se pare, vânzările nu prea mergeau, şi tânărul începuse să acumuleze tot mai multe datorii. „Avea de dat bani pe la furnizori, la banci făcuse credite şi avea rate. Nu mai avea din ce plăti. Părinţii au vrut să-l ajute, şi-au vândut apartamentul şi s-au mutat la ţară ca să-i dea lui bani. Dar era mereu supărat, nu prea zicea, ce îl frământă. Chiar eu i-am zis ca vând casa ca să-l ajut, dar nu a vrut. Mai vorbea cu unchii lui, zicea că o să-şi ia zilele. Şi soţia lui plecase în Belgia, de patru luni, să muncească, să mai facă bani; aşteptăm să vină în seara asta, cu avionul” ne-a povestit îndurerată bunica tânărului, Maria Teodor.

Din câte se pare, picătura care ar fi umplut paharul a fost o tranzacţie cu terenuri eşuată. Disperat de situaţia în care se afla, Eugen Cioclu s-a dus luni seară la ieşirea din oraş, spre Brăila. Şi-a lăsat maşina în parcarea unui supermarket, după care s-a urcat pe parapetul podului şi a sărit în gol, de la aproape 30 de metri. Omul s-a izbit de asfaltul staţiei de betoane aparţinând societăţii Vega, amplasate sub pod. Echipajul SMURD ajuns la faţa locului a făcut tot posibilul pentru a-i salva viaţa. Transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, Eugen Cioclu a murit pe masa de operaţie din cauza numeroaselor fracturi şi a hemoragiei interne.

http://www.adevarul.ro/articole/fotbal- ... ndare.html

Link to comment
Share on other sites

Un patron al unui lant de magazine din Galati s-a sinucis din cauza datoriilor

Un barbat in varsta de 34 ani din Galati patron al unui lant de patru magazine intrate in faliment din cauza crizei, si-a pus capat zilelor. Omul s-a aruncat de la 25 metri in gol, de pe un pod de peste Siret, anunta, marti, Agerpres. Eugen Cioclu si-a deschis in ultimii ani mai multe magazine in Galati si parea ca afacerea mergea bine. De ceva vreme, din cauza crizei, totul s-a dus de rapa. Rand pe rand, a fost nevoit sa inchida magazinele. Parintii lui si-au vandut apartamentul si s-au mutat intr-un sat din judetul Vaslui, iar toti banii i-au dat tanarului ca sa-si plateasca o parte din datorii. Si sotia lui a plecat la munca in Belgia, pentru a strange bani. Cu toate acestea, el avea de platit catre banci si furnizori peste 33.000 euro. Barbatul a plecat din casa bunicilor, locuinta pe care acestia urmau sa o vanda pentru a-i achita datoriile si s-a aruncat de pe podul de peste Siret. Inainte de a se sinucide, tanarul i-a trimis unei matusi un mesaj, spunandu-i unde a lasat masina si actele. "In speta se pare ca este vorba despre un suicid. Barbatul s-a aruncat de pe pod, luand aceasta decizie deoarece avea mai multe datorii la banci si nu putea face fata ratelor. Politistii efectueaza in continuare cercetari pentru a inlatura orice suspiciune cu privire la cauza decesului", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie a Judetului Galati, subcomisar Stefan Gohoreanu. Sotia tanarului va veni din Belgia pentru a-si inmormanta barbatul, in urma caruia a ramas o fetita de sase ani.

http://www.ziua.ro/news.php?id=36963&data=2009-08-25

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.