Jump to content

Pregătiri de război înaintea meciului Bute - Joppy

Recommended Posts

Posted

Pregătiri de război înaintea meciului Bute - Joppy

Pugilistul american William Joppy, care va boxa, la Montreal, cu campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a avertizat pe gălăţean că ştie exact cum să-l surprindă şi i-a transmis că trebuie să se pregătească de război. "Prietene, pregăteşte-te de război!", i-a transmis Joppy (39-4-1) lui Bute (21-0-0), continuând: "Ştiu la ce să mă aştept de la Bute. I-am vizionat casetele ultimelor şase meciuri. Este mare, are o alonjă foarte bună, loveşte excelent, dar ştiu ce trebuie să fac ca să îl pun în dificultate. Bute nu a întâlnit până acum un adversar de calibrul meu".

De cealaltă parte, Bute spune că îşi doreşte să devină campion mondial unificat (centurile WBA, WBC, IBF şi WBO) la categoria supermijlocie şi apoi la semimijlocie şi mijlocie, considerând că gabaritul său îi permite să lupte atât la o categorie superioară, cât şi la una inferioară. În plus, Bute îşi propune în acest an să îşi îmbunătăţească croşeele de dreapta şi tehnica.

Clubul canadian Interbox, la care este legitimat Lucian Bute, a anunţat că a vândut până în prezent peste 11.100 de bilete. Se estimează că peste 14.000 de spectatori vor asista la meciul ce se va desfăşura în Centre Bell.

Meciul în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru prima dată centura mondială se va desfăşura sâmbătă dimineaţa, la Montreal, fiind transmis în România, de la ora 4.45, doar de Radio România Actualităţi.

Lucian Bute împlineşte, mâine, cu doar o zi înainte de meci, vârsta de 28 de ani. La mulţi ani!

Posted

Noi declaraţii "sforăitoare" ale americanului

"Am venit aici să demonstrez că acest băiat nu e de nivelul meu. Vă voi arăta, vouă, canadienilor, că îl voi scoate pe român din ring şi vă asigur că nu va dura 12 reprize. Bute este o vedetă aici la Montreal, dar Canada nu este cunoscută pentru box. Canada este cunoscută pentru hochei pe gheaţă, aşa că după meci îi fac cadou o pereche de patine lui Bute, pentru a merge la patinoar. În schimb eu am crescut cu cei mai buni pugilişti din Philadelphia şi New York, vin dintr-un loc unde se produc boxeri pe nadă rulantă, aşa cum albinele fac miere", a declarat Joppy.

Antrenorul lui Bute, Stephan Larouche, i-a replicat americanului: "Nu eşti primul american care vine aici şi vorbeşte aşa.Vei vedea că în ring vei avea impresia că Bute nu are două sau trei, ci patru braţe. Atunci vei fi aşa de buimac încât te vei întreba dacă nu cumva te-a lovit şi arbitrul, pentru că nu vei mai şti de unde vin loviturile. Ultimul pugilist care a spus despre canadieni că nu ştiu să boxeze a fost Vinny Pazienza, iar Eric Lucas i-a dat o lecţie de box. În timp ce el vorbea, noi ne antrenam, în timp ce el mergea, noi alergam, iar în timp ce el se bătea, noi câştigam. Asta vei păţi şi tu!".

Lucian Bute nu a intrat în jocul declaraţiilor: "Mie îmi place să vorbesc în ring, nu la conferinţa de presă. În ring trebuie să arăţi ce ştii să faci. Pugiliştii care vorbesc nu mă intimidează. Cei mai buni boxeri nu au gura mare".

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.