Jump to content

Ce nu vă lipsește niciodată din mașină?

Recommended Posts

Posted

Sărim peste trusă medicală, extinctor, triunghiuri, trusa de becuri, cric, cheie ptr. roți...

În torpedou am:

• două hărți: una a orașului și una a României
    lanternă
    briceag
    brichetă
    o rolă de izoler și una de scoci
    un pix și câteva foi de hârtie

Se mai găsește:

• ochelari de soare
    hârtie igienică
    cârpă ptr. șters geamurile
    cârpă pentru șters pe mâini (o țin la motor)
    o sticlă cu apă
    o pătură, pe bancheta din spate

Când plec la drum lung adaug chinga de remorcare, trusa de scule, o cutie cu șuruburi și piulițe, niște sârmă. Dacă nu pentru mine, măcar să-i ajut pe alții...

• 2 weeks later...
Posted

Sincer.. car (in mod involuntar) o gramada de hartoage cu mine prin masina despre care nu am habar si nici nu ma intereseaza, iar in 95% din timp nici nu-mi trebuie sa stiu pentru ca in timpul asta conduc in oras. Oriunde merg, insa, e binevenita cel putin o bata de baseball, pentru ca nu stii cand apare cheful de facut miscare si.. avand ustensilele la tine, poti trage usor pe dreapta sa te antrenezi. La fel de nelipsita este sticla de 2litri de Cola si in torpedo am mereu 2-3 pachete de servetele. Nu in ultimul rand, in NICIUN caz, nu am actele la mine.. :)

Posted

Fără mișto, îți recomand să înlocuiești bâta aia cu o cheie de 32-36 (chipurile, ai împrumutat-o pentru a lucra la planetare ;) ). E și mai solidă și nici nu riști să intri sub incidența legii 61/ 1991, art. 2, pct. 8 și să primești o sancțiune conf. art. 3, pct. c). shades.gif

Posted

Pe care ai de gând s-o folosești atunci când ți se încalcă prioritatea de șmecher, nu? cool1.gif

Hai că am dat-o în off-topic... :)

Posted

1. asigurarea Casco si RCA

2. detector radar si, la iesirea din oras, GPS-ul

3. mapa cu CDuri

4. tocul cu ochelari de soare si un briceag (de cind am auzit ca in caz de soc centura se blocheaza si nu te mai poti elibera decit daca o tai)

5. Cirpa textila +burete special sters geamuri

6. o sticla cu amestec de apa cu Pur si o lama de curatat parbrizul (de cind am trecut odata printr-un nor de insecte si am facut greseala sa dau cu stergatoarele pe parbriz... a trebuit sa opresc de la 100km/h cu vizibilitate zero)

7. o trusa de scule cu minim necesar (patent, cablu, banda izolir, surubelnita, ciocan)

8. sufa metalica pentru tractat (de cind am avut acum citiva ani un incident si aia cumparata de la Peco a tinut fix 30 de metri)

9. doua parasolare

10. nu in cele din urma, am o umbrela care sta permanent la masina :)

• 1 month later...
Posted

După ce, absolut aiurea, m-am încuiat pe dinafară :d , am mai adăugat ceva la „zestre”: o sârmă oțelită, îndoită la un capăt, cu care să pot trage țumburucul.

O țin sub mașină, la roata de rezervă ;)

Posted

1 rola de banda izolatoare

1 un patent

1 surubelnita

1 lanterna mica

(pe care nu le-am folosit niciodata)

Mai am servetele (uscate si umede), o harta, cateva CD-uri, o laveta dintr-aia din microfibre si un set de becuri de rezerva.

• 3 weeks later...
Posted

Ce va recomand sa va lipseasca... :d

Tocmai ce am aflat ca unui prieten de-al meu i-a fost furat detectorul radar. Cu ceva timp in urma unei cunostinte i-a fost furat GPS-ul... si am auzit de multe cazuri!

Nu va lasati la vedere NICI MACAR SUPORTUL, VENTUZELE de prindere!

Degeaba va luati cu voi detectorul radar sau GPS-ul daca pe parbriz ramane suportul!

Hotii cred ca le aveti in torpedou si de cele mai multe ori riscati pagube mult mai mari, geamuri sparte, fortari usi...! Si timp pierdut... Si daca chiar le aveti in torpedou mai ramneti si fara ele!

Katman, se aude? Ha?

Posted

Am si eu pe cineva care a ramas cu buza umflata... si avea in parbriz doar ventuzele... i-a spart masina oricum. Politistul i-a spus ca pe viitor nici macar urmele de la ventuze sa nu mai ramana cand pleaca din masina.

Posted

Nu va lasati la vedere NICI MACAR SUPORTUL, VENTUZELE de prindere!

Degeaba va luati cu voi detectorul radar sau GPS-ul daca pe parbriz ramane suportul!

Katman, se aude? Ha?

Da! Am scos si ventuzele si suportul de GPS care stateau permanent in parbriz.

Mi-am luat covoras antiderapant pe bord si tin detectorul pe el. Cind parchez, il pun intre scaune si nu se mai vede nica.

Acuma, din ce inteleg, trebuie sa sterg si urmele ramase de la ventuze :d