Jump to content

A plimbat-o cu avionul şi pe urmă a cerut-o în căsătorie


dcp100168
 Share

Recommended Posts

A plimbat-o cu avionul şi pe urmă a cerut-o în căsătorie

Un tânăr din Galaţi şi-a cerut iubita în căsătorie, sâmbătă, după ce a plimbat-o cu un avion închiriat ca s-o impresioneze. Ciprian Chiper, în vârstă de 22 de ani, a emoţionat-o până la lacrimi pe prietena sa, Nicoleta Mărgărit (20 de ani): pentru că ea îşi dorea foarte mult să zboare, tânărul i-a îndeplinit dorinţa închiriind un avion uşor. La aterizare, fata a fost întâmpinată de un afiş imens, pe care era scris mesajul: "Nicoleta te iubesc! Vrei să fii soţia mea?", la care tânăra a reuşit cu greu să rostească un "da", din cauza emoţiilor.

http://www.libertatea.ro/stire/a-plimba ... 54165.html

Declaraţie de iubire în aer

Timpurile în care erau suficiente un trandafir şi un inel pentru a-i propune iubite să-ţi devină soţie sunt de mult apuse. Cererile de căsătorie în aer sau sub apă definesc acum termenul „romantic”. George şi Nicoleta se cunosc de un an. Relaţia lor a fost magică de la început aşa că tânărul a decis să facă „marea propunere” într-un mod special. A convins-o pe Nicoleta să se suie într-un avion şi să survoleze Galaţiul. Motivul l-a explicat chiar mirele după aterizare. "I-am spus că vreau să zbor şi eu cu un avion, pentru că nu mai fusesem niciodată în aerşi ea a a fost de acord imediat". Tinerii au decolat de la aeroclubul Aerial din Vădeni, judeţul Brăila. Fiecare s-a aflat într-un alt aparat de zbor. Cele două avioane au survolat Galaţiul, după care s-au îndreptat spre baza aeriană utilitară de la Aviasan, pentru aterizare. Înainte ca plimbarea cu avionul să se termine, Nicoleta a avut partea de „marea surpriză”. Din aparatul de zbor, ea văzut că părinţii lor ţineau în mâini o pânză albă pe care scria simplu: „Nicoleta, te iubesc! Vrei să fii soţia mea?”. Imediat ce aparatele au ajuns la sol, tânăra a izbucnit în plâns şi a alergat să-şi îmbrăţişeze viitorul soţ. Răspunsul fetei a fost un categoric "DA!". De altfel, Nicoleta a şi scris cele două litere magice cu spray-ul alături de întrebare. Familiile celor doi tinerii s-au arătat încântate de cererea în căsătorie plănuită de George. „El a decis să facă acest pas într-un mod original. A vrut ca ea să aibă o amintire frumoasă pentru toată viaţa”, a spus Gabriel Paţilea, fratele fetei. Tânărul îndrăgostit s-a bucurat de tot sprijinul familiei sale, care a „apărat cu dinţii” acest secret, după cum ne-a spus viitorul socru mare. "George se pregăteşte de vreo două săptămâni pentru a face această cerere. Am avut ceva emoţii, era aproape să nu se poată realiza, dar în cele din urmă a ieşit cu bine", a spus Săndel Chiper, tatăl mirelui. Yury Badâr, pilotul din Republica Moldova care a zburat alături de Nicoleta a fost aproape la fel de emoţionat ca şi cei doi miri. "Este pentru prima dată când particip la o astfel de misiune. Fata s-a comportat extraordinar în avion şi am fost nevoiţi să dăm mai multe ture de pistă pentru a vedea clar ce scrie pe respectiva pânză". Rudele celor doi s-a cunoscut abia astăzi dimineaţă. Nicoleta este contabilă şi are 20 de ani. George e cu doi mai mare şi îşi câştigă pâinea montând termopane.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... n-aer.html

Link to comment
Share on other sites

depinde de iubita....poate nici nu are nevoie de parasuta....poate iubita este o parasuta in sine....poate are absorbante cu aripioare...si nu are nevoie de parasuta...chestia misto cu cerutul de nevasta in avion este ca dupa ce te lamuresti cu ce te-ai procopsit poti sa o ameninti ca o lasi acolo unde ai luat-o :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Ceea ce am vrut sa subliniez este ca nu e PRIMUL caz de acest fel si presa se lauda cu acest articol. Oare cat o fi platit baiatul ca sa apara in ziar? Pun pariu ca reporterii se aflau acolo la momentul respectiv fiindca au fost anuntati in prealabil si PLATITI!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.