Psihopata Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Pentru ca acolo se aduna tot felul de exemplare cu aere de mari shemcheri. Pentru ca aia sunt niste betivi atat de notorii incat nu stiu cum de mai traiesc inca... pentru ca toata ziua, dar mai ales noaptea aia nu au altceva de facut decat sa stea ca niste cretini la carciuma. Este oare o proba de barbatie sa stai siu sa bei toata ziua si toata noaptea ca un porc? Si sa mai si racnesti cat te tine gura? Politia stiu ca nu face nimic. Nu a facut niciodata... Astia merita sa ii iei pe sus si sa ii.....nu mai zic ce, dar banuiti voi. si sa nu ziceti nimic de supt, ca stiu sa ma apar si s-ar putea sa cenzurat de moderator + avertisment.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviudeep Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Pentru ca acolo se aduna tot felul de exemplare cu aere de mari shemcheri. Pentru ca aia sunt niste betivi atat de notorii incat nu stiu cum de mai traiesc inca... pentru ca toata ziua, dar mai ales noaptea aia nu au altceva de facut decat sa stea ca niste cretini la carciuma. Este oare o proba de barbatie sa stai siu sa bei toata ziua si toata noaptea ca un porc? Si sa mai si racnesti cat te tine gura? Politia stiu ca nu face nimic. Nu a facut niciodata... Astia merita sa ii iei pe sus si sa ii.....nu mai zic ce, dar banuiti voi. si sa nu ziceti nimic de supt, ca stiu sa ma apar si s-ar putea sa cenzurat de moderator + avertisment....Iti uram pofta mare. In alta ordine de idei, invata sa vorbesti frumos, fara jigniri ca nu esti pe mahala aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosorogu' Posted August 10, 2010 Share Posted August 10, 2010 Iti uram pofta mare. In alta ordine de idei, invata sa vorbesti frumos, fara jigniri ca nu esti pe mahala aici.Se cunoaste vreo alta carciuma fara asemenea tabieturi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts