laleleverzi Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 daca se scumpesc tigarile tu tot nu o sa renunti la fumat. ai sa cauti alimentarele care mai au inca pe stoc tigari la pretul vechi si usor-usor te obisnuiesti cu noul pret. cumpara mai bine o tigara electronica daca vrei sa economisesti bani. mi-am cumparat o tigara electronica, de care sunt foarte multumita. e foarte simplu de utilizat, mai ales ca am un pachetel in care tin si filtrele si tigara iar ca sa o incarc nu trebuie decat sa pun pachetul la incarcat cu totul. nu m-am ingrasat absolut deloc pentru ca mi-am luat rezerve cu nicotina, iar nicotina e cea care intrevine in echilibrul glicemiei din organism, iar daca redeuci unsor cate un pic din nicotina, nu exista nici un risc sa te ingrasi, pt ca organismul se adapteaza foarte rapid. asa ca tigara electronica este cea mai buna metoda ca sa te lasi de fumat. pot sa va dau si nr de tel de unde am cumparat-o 0728 767 498 www.renuntalafumat.ro te sfatuiesc sa oo incerci si tu, cred ca e cea mai simpla metoda.
romancoins Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 M-am decis sa incerc tigara electronica - costul lunar este de doar 80 de lei fata de 220 cat ma costa inainte fumatul. Dupa mai multe nopti petrecute pe forumuri am aflat ca cel mai bun model de tigara electronica este DSE901. Si din acestea doar modelele facute de inventator (Sailebao Tehnology) sunt cele mai fiabile. Eu am cumparat DSE-901 de pe http://www.vapori.ro si am reusit sa ma las instantaneu de fumat dupa 14 ani. Merita sa va documentati inainte de a da banii pe o prostie de calitate indoielnica. Recomand cu caldura!
George Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Care e magazinul unde pot gasi cel mai ieftin o tigara electronica? Se apropie ziua mamei mele pe 18 noiembrie si ma gandesc sa ii fac un astfel de cadou, poate, poate s-o lasa de fumat. Daca nu acum poate mai spre craciun sigur ve-ti veni cu oferte care de care mai atragatoare si cu preturi care de care, mai mici.
Recommended Posts