cauta Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Dragostea apare atunci cand manipularea dispare, atunci cand indraznesti sa fii vulnerabil.Ce ziceti?
Rami Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cand lasi garda jos , esti pregatit sa fii vulnerabil. Iubesti si esti pregatit sa traiesti ce ti-ar putea aduce iubirea: zambete sau lacrimi. Manipularea e deja un fenomen care nu isi mai are locul, dar la fel de bine exista posibilitatea ca aceasta sa existe alaturi de iubire.
cauta Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 In ce scopuri poate exista alaturi de iubire?
Rami Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 In ce scopuri poate exista alaturi de iubire?Gandeste-te ca insasi sentimentul poate fi folosit in acel scop.
toto Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dragostea apare atunci cand manipularea dispare, atunci cand indraznesti sa fii vulnerabil.Ce ziceti?Of...De ce nu iei lucrurile asa cum sunt ? De ce le teoretizezi ? Esti sensibil (cred) si-ti pui prea multe probleme. Lasa viata sa curga si bucura-te de ea.In rest: teorii...povesti....ipoteze.
cauta Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Este interzis sa afli diferite vaziuni? De ce iei lucrurile asa cum par? Iti par o persoana care isi traieste viata doar virtual? Daca ar fi sa-ti asculti sfatul nimeni si chiar nici tu nu ar mai posta pe acest forum, pentru ca aici regasim doar teorii, ipoteze si povesti.
toto Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 @ cauta:Scuze daca te-am indispus. Am avut un punct de vedere pe care l-am expus si atata tot. Ca sa fiu mai explicit la ce am vrut sa spun: Dragostea apare si atat! Iubirile nu sunt "rationale"! Nu e vorba de manipulare, viata isi urmeaza cursul... si cand dragostea te "loveste" se poate intampla oricand, la orice varsta si in orice circumstante. Spui ca: "Dragostea apare atunci cand manipularea dispare, atunci cand indraznesti sa fii vulnerabil." Pai daca "indraznesti sa fii vulnerabil" inseamna ca asta vrei. Cu alte cuvinte, pana la acel moment (manipularea) a fost un proces voit, trecut prin filtrul rationalului, dupa care iti deschizi sufletul si accepti iubirea. Asta te face vulnerabil? Se prea poate, dar asta face parte din farmecul vietii, sunt lucruri pe care nu le putem controla (manipula - nu-mi prea place cum suna) si e normal sa-ti dea o stare de nesiguranta emotionala. Dragostea, iubirea sau uneori chiar gelozia sunt subiecte ce tin mai mult de "chimia" fiintei umane si mai putin de ratiune.Eu atat am vrut sa subliniez, si as vrea sa fiu inteles corect.PSNu te cunosc, deci n-am cum sa-mi dau seama daca esti o persoana care isi traieste viata doar virtual.Insa ti-am urmarit postarile si cred ca esti un tip sensibil, educat si in cautarea iubirii ideale, implinite.Scuze, repetate, daca nu-i asa!
cauta Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Nu mai indispus.Este doar o simpla idee care incearca sa imi aduca la cunostinta diferite experiente, pareri, viziuni, idei...De ce le vreau? ... asta e o alta poveste...Nicaieri nu am precizat ca acea este deviza mea, sau ca eu as urma acel drum.Este o tema in care fiecare poate spune ceea ce credeDragostea este un concept mult prea amplu si de aceea am evitat o dezbatere pentru ca deviatiile erau i.Puteam sa incep cu perceptiile mele, insa nu ma intereseaza sa ma cunoasca lumea.De catre mine ai fost inteles perfect.Insa reactia mea asa zisa acida ma mai caracterizeaza uneori.Si pana la urma dragostea si manipularea nu pot exista impreuna pentru ca una urmareste drumul rationalului si cealalta opusul ei.Dar nu se poate intampla altceva daca oferim un scop comun?Postarile mele sunt prea putine pentru a-ti oferi o viziune destul de clara.Deocamdata...
Legumix Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 bineeee - Viziunea mea:Taiati "dragostea" in patru, ramaneti fara ea! Nu se discuta, nu se analizeaza, nu se compara.pur si simplu ESTE, si atat! fiecare o percepe potrivit constructiei spirituale. :ugeek:
cauta Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Mult dintre noi ne hranim cu ceea ce pare, si nu cu ceea ce se ascunde.Acel mesaj spune cam ce spui si tu legumix.
Recommended Posts