Jump to content

NEDREPTATE!


George

Recommended Posts

Ei, ei. Ia uite ce aflu acum de la o buna amica. S-a scos orele de desen,muzica si religie. Da, se spunea ca se scot ca sa nu mai fie orarul asa de incarcat, dar scolile s-a si gasit ce sa puna in locul lor. Cel putin scoala ei a pus 2 ore de mate si o ora de info. ASTA NU E DREPT!!! Amica e din Bucuresti. Dar de ce am postat aici? Fiindca dragi elevi galateni daca aveti parte si voi de astfel de nedreptati postati AICI!! Si desigur ceilalti useri postati-va parerea despre acest lucru inadmisibil.

Parerea mea e ca legea a fost facuta sa fie dati in somaj cateva mii de preofesori, nu au urmarit interesele elevilor.

Link to comment
Share on other sites

Deci, copii, daca v-ati hotarat sa va faceti profesori de muzica, religie sau desen cand veti creste mari, - atunci razganditi-va! Iar daca vreti sa invatati muzica, o puteti invata de la televizor. Religia o puteti invata de pe internet, iar de desen nu aveti nevoie, pentru ca deseneaza calculatorul si fara voi :lol:

Radem noi, radem, dar e de horror!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Cand eram in Clasa a IX-a faceam Desen si Muzica, dar din Clasa a X-a numai... nici macar fizica nu am mai facuto din clasa a XI-a, desi imi placea mult Fizica in comparatie cu Chimie.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.