Jump to content

Scaunele de pe Stadionul Naţional au ajuns la Tg.Bujor

Recommended Posts

Posted

Scaunele de pe fostul Stadion Naţional au poposit la Târgu Bujor

Stadionul din oraşul Târgu Bujor se poate mândri cu noi dotări, la loc de frunte aflându-se câteva sute de scaune din plastic care au înlocuit băncile din şipcă de lemn, pe care suporterii erau nevoiţi să stea pentru a urmări meciurile susţinute de echipa de fotbal din oraş sau alte manifestări sportive sau culturale organizate în locaţia respectivă. Practic, este vorba de 1.200 de scaune din plastic de pe stadionul Naţional "Lia Manoliu", care au devenit simple piese de decor după ce a început demolarea stadionului din Bucureşti. Modul în care scaunele de pe stadionul "Lia Manoliu" au ajuns pe stadionul din Târgu Bujor este simplu, potrivit primarului oraşului, Ştefan Arfire. "Atunci când am văzut că încep lucrările de demolare a stadionului naţional "Lia Manoliu", am transmis o adresă la Federaţia Română de Fotbal în care am solicitat să ne dea nouă cele 1.200 de scaune de plastic. Cererea noastră a fost aprobată, dar ni s-a spus că trebuie să asigurăm noi transportul, ceea ce am şi făcut. Scaunele au fost deja montate şi consider că am rezolvat deja o mare problemă pe care o aveam, deoarece pe stadion, care are o capacitate de 1.200 de locuri, erau bănci din şipci de lemn, din care o parte au fost furate iar altele au fost degradate", ne-a mai declarat primarul Ştefan Arfire. Potrivit aceleiaşi surse, montarea scaunelor de plastic nu reprezintă singura îmbunătăţire adusă stadionului, fiind de asemenea cheltuiţi în jur de un miliard de lei vechi pentru realizarea unor lucrări de modernizare şi extindere a stadionului. "S-au reabilitat vestiarele jucătorilor, s-a făcut o sală de baie şi de duşuri pentru jucători şi vestiare separate pentru arbitrii femei şi bărbaţi", ne-a mai declarat primarul Arfire. Rămâne de văzut dacă scaunele de plastic vor avea soarta băncilor din şipcă de lemn sau dacă suporterii vor aprecia noile dotări şi nu le vor mai distruge.

http://www.monitoruldegalati.ro/index.p ... articol=11