Jump to content

30 de arestări printre hoţii din Micro 19

Recommended Posts

Posted

Curăţenie de toamnă printre hoţii din Micro 19

Patru persoane au fost arestate preventiv şi alte 26 sunt cercetate pentru spargerea mai multor locuinţe din zona cartierului Dunărea. Cei 30 de tineri au fost prinşi după ce au încălcat cel mai vechi dicton al hoţilor: „Să nu furi niciodată aprape de casă”. În jumătate de an, aceştia au spart mai multe apartamente din zonă, producând pagube de aproape 50.000 de lei vechi. Ei nu au iertat nimic din ce putea fi de valoare prin casele oamenilor. Astfel, în urma a zece descinderi domiciliare făcute de poliţiştii gălăţeni azi noapte, în casele suspecţilor au fost găsite telefoane mobile, lănţişoare de aur, carduri bancare, ochelari de soare, computere, camere video, cărţi de identitate şi paşapoarte, parfumuri sau acte de proprietate. Toate aceste bunuri au fost ridicate pentru cercetări, urmând a se stabili cu exactitate provenienţa lor. De asemenea, în casele percheziţionate au mai fost găsite şi aparate de clonat carduri. „În a doua jumătate a acestui an, pe raza municipiului Galaţi s-au comis mai multe furturi din locuinţe particulare. Suspecţii sunt tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, care locuiesc chiar în cartierul Dunărea”, a declarat Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. În urma acestei acţiuni a Poliţiei au fost reţinute patru persoane, pe o perioadă de 29 de zile. Acum poliţiştii vor trebui să dea şi de urma bunurilor dispărute, având în vedere că până în acest moment a fost recuperat numai jumătate din prejudiciu.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... ro-19.html

Posted

au spart mai multe apartamente din zonă, producând pagube de aproape 50.000 de lei vechi...????????????????????adica astia au stricat un lacatel si jumatate de la casutele postale?cum naiba sa spargi mai multe apartamente si sa reusesti sa faci pagube de 50000 lei vechi????????smecheri tare hotii astia....tre sa-i acuze de subminarea economiei nationale :lol::lol::lol::lol:

Posted

Evident e vorba de 50.000 de lei noi ;) mai greseste omu'...

Perchezitii fulger la Galati! Politistii, la "vanat" hoti de apartamente

Descinderi in lant marti dimineata la Galati, unde politistii au perchezitionat mai multe case in cautarea unor ceasuri, parfumuri si bijuterii de valoare. Patru tineri, cu varste intre 20 si 30 de ani, au fost retinuti de politisti, care ii suspecteaza ca fac parte dintr-o banda periculoasa de spargatori de apartamente. Ar fi furat bunuri in valoare de ce cel putin 50.000 de lei, spun anchetatorii. Cei patru au fost arestati, iar politistii nu exclud ca tot ei sa fie autorii unor lovituri asemanatoare, in cazul carora autorii sunt inca necunoscuti.

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... mente.html

Posted

iar politistii nu exclud ca tot ei sa fie autorii unor lovituri asemanatoare, in cazul carora autorii sunt inca necunoscuti.

la un pic de "prelucrare" recunosc aia tot....rezolva si militienii cu ocazia asta si niste AN-uri

Posted

raspuns ptr copoi...nu am standardele de viata asa de jos.deci nu am fost de-al lor....cunosc multe blonde care se amuza copios la bancuri cu blonde.cunosc putini militieni care sa nu se inflameze la bancurile cu militieni.1-0 ptr blonde. :lol::lol::lol: nu vreau sa intru in polemica cu organu' ,cunosc multi baieti valabili in politie dar cunosc si niste exemplare....oricum comentariul meu era in spirit de gluma...nu s-a predat asa ceva la scoala de militie?

Posted

@gabbiano:

1. referitor la intrebarea ta astept cu nerabdare raspunsul la ea din partea ta.

2. raman totusi la parerea mea. cred ca ai fost sau esti de-al lor. prea stii multe din ograda lor. e timpul sa nu te mai ascunzi

:twisted:

Posted

in discutia respectiva era vorba despre niste idioti cu pretentii de smecheri de cartier,pe de o parte si de tagma militiei pe alta parte.pana la urma cand ma acuzi ca fac sau am facut parte dintre ei la care parte te referi? eu am dat un raspuns ambiguu si perfect valabil si intr-un caz si celalalt.AM STANDARDELE DE CALITATE A VIETII MULT MAI SUS SI DE O TAGMA SI DE CEALALTA.consider ambele categorii socio-profesionale partea cea mai de jos a societatii.profesional vorbind, cunosc persoane din politie ok.dar numai din pct de vedere profesional.ca om , niciodata in viata nu am sa am incredere intr-un militian.si sfatuiesc pe oricine sa se comporte la fel.cu precizarile astea consider subiectul inchis.nu vreau sa intru in polemica cu organu'

Posted

mai gabbiano, chill out!

ai grija ca esti plin de frustrare, negru de invidie si s-ar putea sa-ti plesneasca lingurica. :o

relax man!

nu trebuie sa demonstrezi nimic. te credem pe cuvant, ambiguule :lol:

Posted

mai copoi10, imi cer iertare ca intervin, da' mi's blonda si nu ma pot abtine;) mesajul tau chiar ca-i tendentios, pe cand Gabbiano nu a facut altceva decat sa raspunda la subiect. Asteptam un raspuns mai pertinent din partea-ti la a sa replica.

P.S. Io mi-s sigura ca pretenu' meu nu a fost colaborationist:D. Ce spuneti, supunem la vot? :twisted:

Posted

multumesc mult oana dar chiar nu se merita...daca cineva are curiozitatea sa citeasca toate postarile mele probabil ca are sa constate ca niciodata,dar niciodata nu am intrat in polemica cu nimeni si niciodata nu am jignit un alt membru al acestui forum. daca am ceva de spus la subiect..ok...daca nu...trec mai departe.dar niciodata nu am adus atacuri la persoana nici unui membru al acestui forum.ca cineva afirma despre mine ca sunt negru de invidie sau frustrare sau ce naiba afirma el acolo...nu face nimic altceva decat sa-mi confirme parerea despre militie pe care deja o aveam.din punctul meu de vedere atat lumea infractionala cat si militia reprezinta scursura societatii.ca un apartinator al acestei paturi sociale sa afirme despre mine ca sunt frustrat....gasesc ca este cel putin hilar.o zi buna si multumesc

Posted

haide bre? nu jignesti pe nimeni? he-he-he! tocmai ai facut-o in vreo 3 posturi, gratuit, "subtilule". vad ca ai nevoie de avocati din oficiu...

si apropos, in chestia cu A.N.-urile dupa cum mi-a zis unchiul meu (el mi-a explicat si ce-s alea), se pare ca te pricepi. ciudat ptr. un civilescu declarat. de aici, rezulta ca ai fost membru cu drepturi depline al acestei "scursuri" si probabil rejectat si plin de venin si frustrare. Q.E.D