Legumix Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 zise un tip destept:"ai incredere in toata lumea...dar taie cartile" :twisted:
riaji Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zise un tip destept:"ai incredere in toata lumea...dar taie cartile" "Fii increzator in toti, dar taie tu cartile" Referitor la topic.. depinde ce intelege fiecare prin Dumnezeu.
catilina22003 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 zise un tip destept:"ai incredere in toata lumea...dar taie cartile" :twisted:stimabile, se spune altfel: "crede! si nu cerceta":D
ermitaje Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Nu se gaseste nicaieri in Biblie "Crede si nu cerceta".....asa ca mai bine sa cercetam si sa tragem concluziile...
Legumix Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Nu se gaseste nicaieri in Biblie "Crede si nu cerceta".....asa ca mai bine sa cercetam si sa tragem concluziile...am cercetat:1 - catilina nu a zis ca se gaseste in biblie !!2.- biblia este prima carte...rasista! Sta scris (am uitat unde, dar daca vrei, o sa caut sa indic sursa): "iar cel care nu-i cu mine este impotriva mea".... :evil:
Mikka Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 am uitat undeEvanghelia dupa Matei, cap. 12, versetul 30."Cine nu este cu Mine, este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine, risipeşte" sau"Cine nu-i cu Mine, acela-i împotriva Mea, şi cine nu adună cu Mine, râsâpeşte"sau"Cine nu este cu Mine, este împotriva Mea, şi cine nu strânge cu Mine, risipeşte" (Cornilescu)(sunt mai multe variante, depinde de editie).Nu cred ca e vorba de rasism, dar ideea a prins foarte bine prin toate mediile, mai ales prin politica (de la cea damboviteana la cea mondiala).
catilina22003 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 yeah...priveste dar nu atinge? :twisted:bre, da' le stii, doamne apara(-ma) si pazeste(-ma) :twisted:
ermitaje Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Credinta in Dumnezeu este o problema sufleteasca intima, cu care daca te lauzi pici prost, in zilele noastre, iar daca esti impotriva iti faci tot felul de "prieteni". Azi e "cool" sa fii impotriva tuturor, cu atat mai mult impotriva Lui. Asa ca fiecare alege....
catilina22003 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Azi e "cool" sa fii impotriva tuturor, cu atat mai mult impotriva Lui. Cat de adevarat!
dorian Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 "Ce este diavolul?"... In primul rand diavolul nu este;... Metaforic vorbind, diavolul se scalda in ape caldute si statute, stapanit de furia neputincioasa ca este pe veci exclus de la CLIMATUL EXTREMELOR;... Esecul existential il umple pe diavol de un resentiment fara margini,care sta la baza uriasei forte de proliferare a mediocritatii si a banalitatii. ... E o naivitate sa consideri ca diavolul ar fi opusul lui Dumnezeu(DUMNEZEU NEPUTAND SA AIBA ALT OPUS DECAT PE SINE),dupa cum e o naivitate sa crezi ca diavolul e SPIRITUL NEGATIEI,caci el nu-i capabil nici sa afirme nici sa nege nimic:tot ce poate sa faca este SA APLICE;astfel incat ar fi mai justificat sa-l identificam cu~ spiritul practic~,CALITATE FUNDAMENTALA A PROSTIEI.Diavolului ii lipseste aptitudinea de a distinge intre adevarat si fals;el este in schimb in stare sa distinga cu o mare precizie intre POSIBIL SI IMPOSIBIL.
Relu Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Ateu.Dar cred în credință. Pentru că ideea de Dumnezeu s-a născut odată cu omul și va pieri odată cu el.
isfspezial Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 sunt ateu slava domnuluisubscriu de mai sus...ideea de credinta in dumnezeu s-a nascut odata cu noi...datorita faptului ca e singura credinta, frica de ceva... de orice..care ne-ar tine in picioare, si cu calea dreapta...ganditi`va ce ar fi lumea asta daca... nu am shti decat de frica legilor scrise... eh facem inchisoare , iesim, mai omoram un mafiot, facem iar inchisoare, iar mai omoram un mafiot.... mereu a trebuit sa existe cineva, ceva care sa le tina calea dreapta oamenilor... ca altfel..ar fi un haos.....total
ermitaje Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 cat de "frumos"...poate fi sufletul omului.. "Sunt ateu..slava Domnului"..... Deci ce esti??
dorian Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ma dar ce stii tu sa le potrivesti...merge bine copy/paste la tine. Nu am dorit sa par original,nici erudit.Ideea este ca citind textul (Matei Calinescu-Viata si opiniile lui Zacharias Lichter),poate ceva nedeslusit,ceva nedefinibil- o lumina s-a strecurat in sufletul tau. Ma vad,totusi,nevoit sa remarc cu tristete-spiritul tau practic.
mariav10 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Cred in Dumnezeu,cred in puterea superioara noua..in puterea creatoare...
corbu Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Da ..., pentru ca altfel nu pot face precizarea: Preferatul meu -si nu numai- este...numarul UNU in topurile copilului meu... Mos Craciun!!! Da doamne sa existe Mos Craciun! ^
Recommended Posts