dcp100168 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Guvern mai tare ca al nostru!1.Guvernul din Samoa a decis luni schimbarea schimbarea sensului de mers al masinilor de pe dreapta pe stanga, prima decizie de acest fel care s-a luat in lume in ultimii 40 de ani.2.Guvernul din Samoa a decis miercuri să suspende transportul public, pentru ca usile autobuzelor se deschid, in prezent, in mijlocul strazii, si nu inspre trotuare.Au trecut câteva ore de când am văzut ştirea asta şi încă mă pufneşte râsul...
Legumix Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 dat fiind faptul ca sunt situati langa australia, si au interese comune (cum au romanii cu italia) masura este logica si binevenita.daca am avea mai multi romani in uk, decat avem in italia sau spania, (romani care sa vina acasa cu masinile) cred ca am fi trecut si noi la circulatia inversa.
George Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Da cum se poate schimba asa peste noapte? Poate mai sunt unii soferi care nu au auzit stirea. Deja ma gandesc la cat accidente sunt zilele astea pe acolo pana se va obisnui lumea cu noul sens de mers.
Recommended Posts