Jump to content

Kaufland 2


dcp100168

Recommended Posts

A început construcţia Kaufland 2

Cel de-al doilea magazin Kaufland din Galaţi, la care ieri s-a pus piatra de temelie, se construieşte în cartierul Aeroport, aproape de Patinoarul Artificial, pe un teren cu o suprafaţă de 21.300 metri pătraţi. „Este o investiţie de peste 9 milioane de euro, care va crea 120 de locuri noi de muncă. Această nouă locaţie Kaufland este modernizată după noile standarde din Germania şi este construită pentru a aduce un aport substanţial clienţilor (pentru că noi depindem de clienţi, nu invers). Iar acest lucru se va vedea atât în planul comportamentului, cât şi prin produsele noi care se vor găsi în acest magazin. Noul magazin Kaufland are aceeaşi structură şi compartimentare ca celelalte magazine, numai că dotarea este total diferită. Partea de recepţie este mult modernizată, aşezarea mărfurilor este alta, iar aici se vor găsi şi produse noi faţă de celălalt magazin Kaufland din Galaţi”, ne-a spus Cornel Petcu, şef birou autorizaţii în cadrul Kaufland. Finalizarea construcţiei noului hypermarket Kaufland este programaă pentru lunile mai-iunie 2010.

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2% ... d_2_2.html

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Deschiderea Kaufland 2 va fi pe 3 iunie.

Lansarea Kaufland, care va avea loc pe 3 iunie, e considerată de Primărie ca fiind una dintre cele mai importante investiţii realizate în acest an la Galaţi. "Este vorba de un nou hypermarket Kaufland, amplasat pe strada Henry Coandă, unitate care va oferi gălăţenilor nu doar produse, ci şi 200 de noi locuri de muncă. Suprafaţa totală a locaţiei este de aproximativ 21.000 mp, dintre care 4.300 mp îl reprezintă spaţiul de vînzare, o altă zonă importantă fiind alocată celor 260 de locuri de parcare", a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

http://www.antidotul.ro/5705/kaufland.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Al doilea magazin Kaufland se deschide joi

Cel de-al doilea magazin din reţeaua Kaufland din municipiul Galaţi a fost inaugurat miercuri iar joi îşi va deschide porţile şi pentru cumpărători. Noul supermarket este sitat pe str. Henri Coandă nr. 5 şi va fi cu siguranţă un punct de atracţie pentru locuitorii din zonă. La inaugurarea de ieri au fost prezenete numeroase oficialităţi, cărora conducerea magazinului le-a mulţumit pentru sprijinul acordat în realizarea noului centru comercial. La rândul lor, autorităţile locale, prin vocea viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, i-au felicitat pe investitori pentru faptul că au reuşit să deschidă acest magazin în plină criză şi să creeze 150 de locuri de muncă.

Cei care au trecut măcar o dată pragul magazinului Kaufland din Micro 21 ştiu cât de variată este oferta acestei reţele, iar noi le spunem că noul magazin este mai spaţios. Nu vă rămâne decât să găsiţi bani de cheltuit, pentru că aveţi pe ce...

http://www.monitoruldegalati.ro/index.php?func=articol&domeniu=Economic&articol=15

De fapt, cumpărătorii au avut acces încă din seara asta... ;)

Link to comment
Share on other sites

Am fost si pot spune ca este cu mult peste kaufland 1. Este mai mare, mai aerisit si mai bine organizat. Ce mi sa parut interesant acolo, e modul de amplasare a caselor, ca un fel de spic. In rest, aceleasi preturi extrem de scumpe, ca la toate hiper din tara si ... cam atat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.