Jump to content

Limuzine americane pentru nunţi româneşti


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Limuzine americane pentru nunţi româneşti

* Doar cine nu a văzut filme americane se poate gândi la o nuntă cu limuzină la scară şi cu covor roşu. O oră de plimbat cu maşina lungă de nouă metri costă între 80 şi 120 de euro

De ceva vreme avem şi noi, în oraşul de la Dunăre, câteva maşini gata oricând să te faca să te simţi ca o vedetă de la Hollywood. Preţurile nu sunt exagerate, dar nici la îndemâna oricui. “O oră de plimbare cu limuzina Lincoln costă 80 de euro, în timpul săptămânii, şi între 100 şi 120- în week-end”, ne-a spus Ştefan Priboi, unul dintre proprietarii de limuzine. Cele mai multe solicitări vin, evident, pentru nunţi, care de regulă sunt la sfârşit de săptămână. Mai rămâne loc totuşi şi pentru o cerere în căsătorie inedită, pentru o aniversare sau pentru o petrecere a burlacilor. “Le oferim clienţilor noştri un fond muzical discret, lumini obscure şi şampanie scumpă sau whisky. Dacă ţin morţiş, pot avea şi câteva clipe de intimitate, pentru că şoferul poate fi separat de partea din spate a maşinii”, ne-a povestit George Nemţeanu, proprietarul altei maşini.

Grandomania gălăţenilor le dă adeseori bătăi de cap. “Limuzina trebuie obligatoriu să ajungă în faţa blocului de unde trebuie luaţi mirii şi trebuie neapărat să ajungă în faţa Stării Civile”, spune ironic şoferul unei maşini care numai el ştie cum se strecoară cu autovehiculul lung de 9 metri pe străduţele dintre blocuri. Atunci când nu sunt închiriate pentru nunţi, limuzinele pot fi închiriate pentru plimbări romantice sau pentru dus copiii la locul unde-şi aniversează ziua. Puştii primesc şampanie fără alcool, pot viziona desene animate sau pot asculta muzică, toate din partea casei!

http://www.adevarul.ro/rss/articol/gala ... nesti.html

Link to comment
Share on other sites

Adica ce, fundu' nu-mi sta bine si-ntr-un jeep?? :twisted:

Deci, bre, sa fim seriosi...consider un act de snobism sa ma plimb cu limuzina, fie ea nunta sau burlacie :d

P.S. Nu am jeep

e bine si cu jeep-ul da sa fie limuzina :d

am vazut ca sunt si din alea

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.