Jump to content

Sex virtual cu carte de muncă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Sex virtual cu carte de muncă

* O reporteriţă a „Adevărului de Seară” a încercat să se angajeze ca animatoare pe internet.

Slujba de animatoare videochat pare cel mai prosper serviciu pe timp de criză. Salariul ajunge la 1.500 de euro, iar pe cartea de muncă se trece „operator PC”. Afacerea ascunde însă numeroase lucruri obscure, sexul virtual fiind la modă. „Videochat legal angajează personal, minim 18 ani, aspect fizic plăcut, cunoştinţe engheză, cu sau fără experienţă, salariu 1000-1500 euro lunar! Seriozitate şi discreţie maximă! Nu pierde timpul”, aşa arată unul dintre zecile de anunţuri care apar în ziare la rubrica „oferte de serviciu”. Cum, după o simplă trecere în revistă, acesta s-a dovedit a fi cel mai atractic job am încercat să aflăm, neoficial şi oficial, mai multe detalii despre bănoasa oportunitate.

„Lucrurile decurg cum vrea animatoarea”

Cu sau fără experienţă, toate fetelete majore care au aspect fizic plăcut , cunosc o limbă străină şi sunt dornice de câştiguri mari cu efort minim sunt acceptate ca animatoare la videochat. Angajatoarele sunt în genera, femei care ştiu să învăluie într-o poveste frumoasă orice detaliu legat de locul de muncă. „Nu trebuie decât să staţi în faţa unui calculator şi să vorbiţi cu persoane din Europa şi America. Prietenii sau cunoscuţii nu vor afla niciodată, dacă nu vreţi acest lucru. Oferim discreţie maximă. Toate site-urile pe care o să intraţi nu sunt accesibile din România”, ne-a informat prompt una dintre angajatoarele la care am sunat. Femeia nu se opreşte şi continuă să ne prezinte oferta şi pentru „pachetul extins”: „Dacă vreţi să-l invitaţi pe sectorul privat o puteţi face, iar acolo este alegerea ta cât de departe merg lucrurile. Dar nu vă recomand să folosiţi jucării sexuale pentru că nu este igienic”.

Minute multe cu clientul, bani mulţi în cont

Pentru a câştiga sume mai mari, fetele trebuie să stea cât mai mult de vorbă clienţii. „Tu trebuie să îi determini pe bărbaţii care te accesează să stea mai mult. Sunt unele fete care îi atrag dacă se dezbracă. Altele, cu un vocabular mai bogat. Câştigi cât vrei. Am fete care au ajuns până la 7.000 de lei, altele s-au oprit la 1.500 de lei pe lună”, explică angajatoarea. Aflăm cu interes că legislaţia muncii va fi respectată şi că în cartea de muncă va fi trecută o meserie bună pentru orice CV: operator PC. „Mediul de lucru este profesional, se face carte de muncă. Studioul este foarte bine amenajat. Nu într-un apartament de bloc cum sunt altele. Eu am 15 fete. Ele se pot doar auzi când muncesc. Nu se pot vedea, pentru sunt despărţite de paravane”, spune, cu o voce domoală, femeia.

Oficial, n-au timp de discuţii

Povestea animatoarei plină de bani nu este la fel de bine vândută atunci când, la capătul celălalt al firului de telefon este un reporter şi nu o tânără dornică să se angajeze la videochat. „Sunt amabilă să vă dau toate detaliile despre acest job, însă nu am timp. Sunaţi la alte anunţuri din ziar”, răspunde angajatoarea care cu câteva minute în urmă îşi „vânduse” foarte atractiv locul de muncă scos la bătaie. Tot ce am putut afla, în calitate de reporter, a fost că, pe timp ce criză, acest job a fost foarte căutat.

Angajarea decurge rapid

Tinerele din Galaţi care vor să lucreze ca animatoare pe internet îşi găsesc rapid un loc de muncă. E de ajuns un telefon şi se rezolvă. În general, răspunde o femeie, care de regulă este şi cea care se ocupă de angajarea lor. Primele întrebări sunt „ce vârstă aveţi” şi „cunoaşteţi limbi străine, de preferat engleză şi franceză”.

http://www.adevarul.ro/articole/galati- ... munca.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

dupa modelul hormonica orice pustoiaica la primul ciclu incepe sa viseze la un mertzan decapotabil care sa o ia din fata blocului aflat intr-un ghetou muncitoresc ceausist.acum cateva zile am vazut intr-un tabloid niste amarati in fata unei cocioabe care statea sa cada extrem de mandri ca odrasla lor era pe prima pagina a ziarelor din peninsula ptr ca prestase o felatie la premierul italian."e bun italianul de ginere" declarau amaratii aia.mereu am spus ca in amarata asta de tara unde eleva porno este vedeta, demnitatea a disparut cu desavarsire.votam cu partea dorsala ptr un mic si o bere , ne vindem copii pe o tuica si supravietuim cu banii trimisi din italia sau spania de sora/fiica/nevasta.ne facem ca nu stim ce presteaza fetele acolo si inventam povesti cu cenusarese ptr vecinii invidiosi de noile termopane.am umplut europa de prostituate dar mereu am crezut ca prostitutia este apanajul sexului "frumos". ma surprinzi, george ,cu observatia sa nu vrea nimeni sa te angajeze la un astfel de job.cred ca de cand esti fan marinarul....a inceput sa-ti placa :)):)):)):))

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.