dcp100168 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Copos: "La Galaţi suntem condamnaţi să câştigăm"Patronul Rapidului, George Copos, a declarat joi că echipa sa este obligată să câştige contra Oţelului Galaţi, în etapa a 21-a a Ligii I, după ce în primele două meciuri din acest an a fost învinsă de Universitatea Cluj şi Unirea Urziceni. "Ce putem face? Sper că am suferit două accidente, dar vă spun sincer, până acum am înregistrat un rezultat foarte prost şi unul groaznic. Am discutat cu jucătorii, cu conducerea tehnică şi cu cea administrativă până la ora trei şi jumătate. Le-am ascultat nemulţumirile jucătorilor şi conducătorilor şi sper că la Galaţi va fi altfel", a declarat George Copos. Patronul rapidist a mai spus că nu s-a decis dacă jucătorii vor fi amendaţi după prestaţiile din acest an: "Nu m-am gândit la amenzi. Totul depinde de ei. Oricum, este clar, la Galaţi suntem condamnaţi să câştigăm". Partida Oţelul Galaţi - Rapid, din etapa a 21-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 15:30, şi va fi transmisă de Naţional TV.
Recommended Posts