Jump to content

Turneul filmelor de scurt-metraj "Spune pe scurt", la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Turneul filmelor de scurt-metraj "Spune pe scurt", la Galaţi

"Spune pe Scurt" este singura retea de distributie "made in Romania" a filmelor de scurt metraj, pe plan intern si international. Aflat in primul an de existenta, "Spune pe Scurt" a debutat in luna mai a anului 2009 cu un Festival Online de Scurt Metraje, la care au participat 50 de scurt metraje din 11 tari.

In perioada 16 septembrie – 31 octombrie 2009, o echipa a festivalului "Spune pe Scurt" va pleca intr-un turneu ce va cuprinde 27 de orase din Romania. In fiecare sala de spectacol din fiecare oras, se vor proiecta 4 ore de scurt metraje (participante in anii precedenti la Oscar, Cannes, New York sau Berlin), atent selectionate pentru destinderea publicului. Turneul "Spune pe Scurt" cuprinde 18 filme de scurt metraj din 11 tari: Romania, Germania, Israel, Moldova, Italia, Spania, UK, Singapore, Polonia, Slovacia, Australia. Filmele vor fi structurate in 2 parti a cate 2 ore, cu o pauza de 15 minute intre ele. Proiectiile vor incepe la orele 18:30 si se vor termina in jurul orelor 23:00. Un bilet de intrare la festivalul "Spune pe Scurt" costa doar 10 lei si poate fi achizitionat de la locatiile de desfasurare a proiectiilor de film.

"Spune pe Scurt" la GALATI

GALATI - SAMBATA 19 SEPTEMBRIE, Ora: 18:30, Casa de Cultura a Studentilor Galati

Pret bilet: 10 lei (Biletele se pot cumpara de la casieria Casei de Cultura a Studentilor Galati - strada Stiintei 115)

Partener local: NEW MEDIA PROMOTION

Link to comment
Share on other sites

As vrea sa merg si eu sa vad filmele, dar la casa de cultura a studenţilor nu ştie nimeni de festivalul asta si îmi tot spun ca la casierie e închis pana luni. Nu exista nici un afis la locatia menţionat. A reuşit cineva sa cumpere bilete ? Si de unde ca as vrea si eu

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.