George Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cred ca topicul cu braga a ajuns de mult la cosul de gunoi. Dar am o veste buna. In editia de azi a Adevarului de seara a scris ca a venit braga si la Braila. Mai precis la Crama Veche pe strada Republicii vizavi de fostul hotel Delta. Cine vrea sa bea braga il astept in orasul meu si ii voi face cinste Eu unul am fost si am baut pentru prima data braga. Are un gust foarte dulce si bun.
katman Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Da... Galati si Braila erau orase cu traditie in privinta asta... Si cind spuneai "ieftin ca braga" era pe buna dreptate. Prima data am baut braga pe la vreo 3 ani, culmea! in Tirgoviste. M-a dus unchiul meu caruia ii placea tare mult.
George Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Acum numai ieftina nu mai este. Un pahar de 100 ml = 2 lei in timp ce un suc dn acesta acidulat am gasit o sticla de 2l la 1,09 lei.
Bada Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 La Galati 1 leu pahar de 200ml si 2 lei paharul de 400 ml. 5 lei litrul atat la refugiul de la tribunal cat si langa piata din Tiglina 1, pe Saturn. Oricum, grija mare daca va luati la pachet pentru acasa, are un termen de valabilitate limitat.
Recommended Posts