Jump to content

Dorinel are de luat bani de la Cluj

Recommended Posts

Posted

Munti, indemnat sa negocieze cu Walter

Antrenorul Otelului Galati someaza Universitatea Cluj sa-i achite restante in valoare de 20.000 de euro. Dorinel a discutat aceasta problema doar cu Teodor Pop, omul numarul unu in fosta administratie a clubului "studentesc". Dupa aproape 3 luni de la plecare, Munteanu solicita Universitatii Cluj achitarea a 20.000 de euro, bani reprezentind restante salariale si bonusuri pentru salvarea echipei de la retrogradare. Dupa o lunga asteptare, antrenorul a luat legatura cu Teodor Pop, omul in fata caruia raspundea in timpul celui de-al doilea mandat la "U", si i-a cerut sa rezolve stringenta problema. Oficialul clujean i-a replicat: "Suna-l pe Walter", fapt care l-a deranjat la culme pe Munteanu: "Eu cu el (Teodor Pop, n.r.) discutam cind eram la Universitatea Cluj si acum este normal sa fac acelasi lucru. Dinsul raspundea de tot ce se intimpla la Universitatea si acum se face ca nu mai stie nimic. Mi-a transmis sa vorbesc cu domnul Walter. Ce treaba sa am eu cu dinsul? El a venit acum la echipa, a cumparat pachetul majoritar. Nu discut eu cu domnul Walter, discut cu domnul Pop, el trebuie sa raspunda in aceasta chestiune. Mai mult, nici macar nu da un semn, niciodata. A trecut atita timp si toata lumea tace. Macar daca ma suna cineva si imi spunea ca mai dureaza, ca acum nu se poate. Totusi, nici un semn. Tacerea asta spune multe despre anumiti oameni", a precizat antrenorul Otelului Galati.

http://www.monitorulcj.ro/cms/site/m_cj ... 72707.html

• 6 months later...
Posted

Dorinel şi-a luat banii de la “U”

Dorinel Munteanu şi-a încheiat litigiul cu Universitatea, şefii clubului clujean achitând restanţele salariale către el şi secunzii săi, în valoare de aproape 30.000 de dolari. Ajunşi pe banca Oţelului Galaţi, tehnicianul şi “secundul” său, Cătălin Ciorman, nu şi-au primit salariile restante pe mai multă vreme, astfel că “Munti” a ameninţat cu memorii la Federaţia Română de Fotbal. Conflictul s-a stins în această lună, când clubul le-a virat lui “Munti” şi Ciorman aproape 30.000 de dolari. “Am discutat cu domnul Walter în mai multe rânduri. Ştiu că dânsul a avut de făcut foarte multe plăţi imediat după preluarea clubului şi l-am înţeles. Până la urmă, litigiul s-a stins, iar eu mi-am primit banii pentru care am muncit”, a declarat Munteanu.

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=40788

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.