Jump to content

Stan: "E un moment de care trebuie să profităm"


dcp100168

Recommended Posts

Stan: "E un moment de care trebuie să profităm"

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că speră ca formaţia sa să nu scoată Rapidul din pasa proastă prin care trece după cele două înfrângeri consecutive din primele meciuri ale anului. "Nu trebuie să ne luăm după meciul Rapidului din Cupă, am face cea mai mare greşeală. Cupa, se ştie, este o competiţie a surprizelor, iar campionatul înseamnă cu totul altceva. Să nu uităm că întâlnim una din cele mai bune echipe ale campionatului. Sperăm că am trecut de perioada în care resuscitam echipele care au probleme şi acum suntem mult mai maturi. Nu cred că e o presiune mai mare la Rapid decât la noi. Ei trebuie să se reabiliteze, campionatul a rămas singura şansă de a ajunge în Europa, în timp ce noi încă nu ne-am făcut zestrea de puncte care să ne scutească de orice griji", a spus Petre Grigoraş. Antrenorul gălăţenilor s-a referit şi la ultimul meci cu Rapid de pe teren propriu, când formaţia sa a pierdut cu scorul de 0-7. "Acest lucru nu se va mai repeta. Trebuie să uităm de acel meci, a fost o întâmplare nefericită", a afirmat Petre Grigoraş.

Directorul general al grupării Oţelul, Marius Stan, doreşte ca jucătorii gălăţeni să răzbune ultima înfrângere de pe teren propriu contra celor de la Rapid. "Nu vreau să uit acel 0-7. Vreau ca acel rezultat să fie contrabalansat de un rezultat bun duminică. Mai ales că cei de la Rapid au arătat cât sunt de fair-play amintindu-ne în ultima perioadă că în două jocuri ne-au dat 11 goluri. Cred că acum e un moment de care trebuie să profităm. Rapidul clar are probleme, nu-mi amintesc de când giuleştenii au pierdut două meciuri consecutive în faţa unor adversare mai slab cotate", a precizat Marius Stan.

Clubul Oţelul Galaţi a anunţat că biletele pentru meciul cu Rapid vor costa 10 lei şi nu 30 de lei, cum a fost anunţat iniţial la începutul lunii.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.