Jump to content

Două noi sensuri giratorii

Recommended Posts

Posted

Sens giratoriu de de 50.000 lei

Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco a anunţat astăzi că vor începe în scurt timp lucrările la două noi sensuri giratorii ce vor contribui la fluidizarea traficului gălăţean, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News). Primul sens giratoriu va fi în intersecţia DN2B cu Şoseaua de Centură şi Bd. Dunărea, la ieşirea din oraşul Galaţi spre municipiul Tecuci. “Lucrarea are un diametru de 16 m şi va fi executată în aproximativ 10 zile de către societatea Ecosal, din subordinea Primăriei Galaţi. Costul întregii acţiuni este estimat la aproximativ 50.000 de lei”, a subliniat Ciumacenco. Cât priveşte cel de-al doilea sens giratoriu, am aflat că este deja construit şi va fi reglementat sâmbătă prin semne de circulaţie. El este amplasat la intersecţia Bd. Galaţi cu Bd. Oţelarilor.

Posted
. Primul sens giratoriu va fi în intersecţia DN2B cu Şoseaua de Centură şi Bd. Dunărea, la ieşirea din oraşul Galaţi spre municipiul Tecuci.

adica, in locul semaforului? dupa spalatorie? chiar nu-mi imaginez locul :roll:

Posted

Am trecut azi prin zonă, veneam de pe centură, mergeam spre Kaufland ... erau niște muncitori acolo ... și o mașină cu rutieri comunitari...

Posted

parerea mea - semafoarele erau mai practice decat sensurile giratorii...dar cum parerea mea nu conteaza...vom trece mai departe.

ATENTIE MARE la sensul giratoriu de la Hotel Magnus - Lupul de mare: s-au schimbat prioritatile. daca, pana acum, cel care era in curba trebuia sa cedeze trecerea celui care venea pe drum drept, acum am intrat in europa. cel ce vine cedeaza trecerea celui ce iese.

Posted
...

ATENTIE MARE la sensul giratoriu de la Hotel Magnus - Lupul de mare: s-au schimbat prioritatile. daca, pana acum, cel care era in curba trebuia sa cedeze trecerea celui care venea pe drum drept, acum am intrat in europa. cel ce vine cedeaza trecerea celui ce iese.

Mi-au spus si mie niste prieteni ca s-au schimbat... Macar sunt semnalizate corespunzator? Adica din timp si VIZIBIL ... ? Nu de alta dar pentru multi obisnuinta e a 2-a natura si nu se mai uita dupa semne !!!

Posted

exact acolo unde va recomandam ACHTUNG, azi dimineata era sa intre in mine un golf stralucitor, inmatirculat sub nr, GL-21-SWI....eu eram pe linia de tramvai, la iesire din sensul giratoriu, iar el se napustea spre mine fara nici o jena de "Cedeaza trecerea"...am oprit amandoi la cativa mm...

culmea era ca tot el striga la mine, din taraboanta lui. daca nu aveam nevasta langa mine coboram la el si-i dadeam una-n cap, cu codul rutier.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.