Jump to content

Hoţ "belgian" arestat la Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Poliţiştii gălăţeni au reţinut un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de arestare europeană

Poliţiştii din Tecuci l-au reţinut pe S. Ionel de 36 ani, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, pe numele căruia, la 16.07.2009, Tribunalul de Primă Instanţă din Anvers - Belgia, a emis un mandat de arestare europeană, acesta fiind căutat pentru săvârşirea a 36 de infracţiuni de furt prin efracţie, spargeri de locuinţe şi spaţii comerciale. După ce a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel, S. Ionel a fost introdus în arestul I.P.J. Galaţi, urmând a fi preluat de autorităţile belgiene.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?ac ... iu&id=2476

Link to comment
Share on other sites

Infractor în Belgia, arestat la Tecuci

Poliţiştii din Tecuci l-au reţinut pe Ionel Stratulat (36 ani), din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, pe numele căruia, la 16 iulie 2009, Tribunalul de Primă Instanţă din Anvers - Belgia, a emis un mandat de arestare europeană, acesta fiind căutat pentru săvârşirea a 36 de infracţiuni de furt prin efracţie, spargeri de locuinţe şi spaţii comerciale. După ce magistraţii Curţii de Apel Galaţi au emis un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe numele lui Ionel Stratulat, acesta a fost introdus în arestul I.P.J. Galaţi, urmând a fi preluat de autorităţile belgiene. „S-a confirmat mandatul de arestare europeană emis în Belgia, iar judecătorii gălăţeni au emis un mandat pentru 29 de zile pe numele inculpatului acuzat de 36 de infracţiuni. Urmează ca Inspectoratul de Poliţie să ia măsurile necesare pentru ca Ionel Stratulat să ajungă în Belgia, acolo unde a săvârşit faptele”, ne-a explicat Irina Boldea, vicepreşedinta Curţii de Apel Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Infr ... uci_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.