Jump to content

Statuia vie

Recommended Posts

Posted

au inceput si la noi, deci...afara peste tot gasesti asa zisele statui vii...

e un lucru bun:)

tare sunt curioasa, totusi, cat vor rezista...ca la noi marlanul nu se poate abtine sa nu-i traga o zdravana saliva, o rosie in cap si alte te miri ce chestii...

Posted
mda... anul asta in albena erau vreo 5 asemenea aratari seara la promenada. se vede treaba ca au avut ceva rezonanta. au copiat si ai nostri... nu suntem in stare de ceva original.

Iar Albena a copiat in mos sigur dupa celelalte orase occidentale. De fapt, nu-i vorba de copiat. Atata timp cat e ceva benefic, nu vad de ce s-ar critica.

Posted

Acum o lună am văzut unul dintr-ăsta în Herăstrău. Și am văzut niște puștani cu bicicletele ce-și scrâșneau roțile la vreo două palme de el, chipurile să-l sperie, să vadă ce face.

Mdea, indivizi cu pretenții de orășeni civilizați dar cu minte de ciobani angry.gif

Posted

Cu siguranta nu de la bulgari au copiat ai nostri ideea.. prima oara am vazut de genul acum 5 ani, la complexul Vox Maris din Costinesti.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.