Jump to content

Un semnal de alarma pentru conducatorii Otelului Galati!

Recommended Posts

Posted

Am deschis acest topic in speranta ca poate vor ajunge la urechile cui trebuie sugestiile mele (ca sa nu zic plangeri),si totodata daca unii dintre forumistii de aici au un copil talentat la fotbal si vor sa il perfectioneze in acest sport,eu zic sa se gandeasca de 2 ori inainte de a-l inscrie la FC Otelul .Cel putin pana nu se vor rezolva macar jumatate din problemele ce o sa le etalez mai jos.Tin sa precizez ca aceste probleme sunt discutate zilnic de toti parintii care isi insotesc copii la antrenamentele ce se tin pe terenurile mici de la Siderurgistul.As fi vrut sa ii spun aceste lucruri personal d-lui Marius Stan,caci D-ul Hagioglu bag de seama ca nu il informeaza despre ce plangeri aduc parintii pe la sedinte (si alea cam rare).

Poate o mai lungeam asa si poate mai inghiteam in continuare daca azi nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat.D-lor,noi platim o taxa lunara la acest club,si pe langa faptul ca stadioanele alea arata oribil mai nou nici siguranta nu mai avem!!Mi se pare inadmisibil sa intre toata lumea si toti golanii sa joace fotbal pe aceste terenuri.Astazi in paralel la un teren se antrenau copii nostrii de 7-8 ani,si la cativa metri distanta vreo 20 de vlajgani injurau ca la usa cortului.Un copilas statea si el in poarta (sau mai bine zis imitatie de poarta fara plasa),si cei de la celalat teren cand sutau spre poarta lor(cu toata puterea) mingea trecea razant pe langa capul copilului ptr ca gardurile sunt pline de gauri!JUR ca ma rugam sa nu se intample ceva si sa nu il nimereasca pe saracul copil ca lat ramanea.Nimeni nu putea sa zica nimic,antrenorul nici atat caci se vedea ca ii este frica de ei.Asta pana la un moment dat cand unul din parinti care statea in "tribune" s-a trezit cu o minge in cap de i s-a facut omului rau.Atunci am prins si noi grai si ne-am luat de acei indivizi dar tot noi care platim taxa lunara am fost injurati si mai mai sa fim luati si la bataie de acestia care se trezesc la ei in batatura!Domnilor noi ptr asta ne aducem copii la sport?Sa le imbogatim limbajul trivial?Sa asiste la astfel de scene?Intr-un timp paraca defila un gardian pe acolo dar cred ca a plecat si ala de frica saracul...

A 2 problema..daca nu se pun urgent niste pubele la aceste stadioane cred ca mai avem un pic si trebuie sa venim cu lopata dupa noi sa ne facem loc de gunoaie in tribuna!La 3 stadioane ar trebui 3 pubele .Cat costa d-lor 3 pubele,sau nu are cine sa le goleasca?Asa cum nimeni nu goleste si WC-urile care s-au amplasat mai nou exact langa terenuri de mori acolo de miros??Nu se puteau pune mai la distanta de ternuri ca este atata loc.?

Printre scaune tone de coji de seminte,bidoane,ziare crengi si excremente de caini.

A 3 problema....teren de fotbal fara porti...gardurile alea cu plasa rupta in proportie de 80%...gazonul ala desprins...

Domnilor daca clubul nu are fonduri ptr a face ceva(ceea ce greu imi vine a crede),ma gandeam sa facem noi parintii ceva pana la urma,asa cum la scoala platim sa achizitionam cate una alta necesare prin clase,asa putem pune si aici mana de la mana ca asa nu se mai poate!La cati copii sunt eu zic ca s-ar face ceva.Mai mariti taxa lunara cu 10 lei si creati-le la copii conditii ca asa nu se mai poate!Macar in privinta sigurantei faceti ceva,ingraditi cumva sa nu mai aiba acces acolo care si cum vrea,caci chiar de s-ar face ceva frumos acolo,daca ii lasam sa joace acolo pe toti huliganii,intr-o luna e la fel ca acum.

Imi pare rau sa spun dar am ajuns la concluzia ca in conducerea acestiu club este instalata o nepasare crunta fata de acesti copii,fata de viitorul nostru...si ne mai miram de ce in acest sport se intampla ce se intampla.. :cry:

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.